Footbic-ryhmäharjoittelu

Mikä ihmeen Footbic?

Footbic on alaraajafysioterapeutti Ahto Kärnän kehittämä jalkaterän harjoittelumuoto, jossa harjoitukset toteutetaan Footbic Basic ja patentoidun Footbic Pro -terapiapallojen avulla.

Footbicin avulla voidaan ennaltaehkäistä ja korjata mm. urheiluvammoja sekä jalkaterän ja akillesjänteen virheasentoja. Säännöllinen jalkapohjajumppa voi tuoda helpotusta lukuisiin vaivoihin, ja siitä ovat saaneet apua jo tuhannet kuntoilijat, seniorit kuin huippu-urheilijatkin. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja joka puolella kehoa – ei siis vain jaloissa. Kivut polvissa, lantion seudulla sekä selässä ulottuen aina niskaan asti voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta. Footbic kehittää tehokkaasti myös tasapainoa, mikä on tärkeää useissa urheilulajeissa, jokapäiväisessä arjessa ja iän karttuessa.

Kenelle Footbic sopii?

Harjoittelumuoto sopii kaiken ikäisille jalkateränsä terveydestä kiinnostuneille, mutta erityisesti mm. pallopelien harrastajille, juoksijoille, seisomatyötä tekeville, ikääntyneille ja diabeetikoille.

Mm. Helsingin IFK:n liigajoukkueen pelaajat, sekä jääkiekon nuorten maajoukkue ovat ottaneet Footbic-harjoittelun mukaan vakituiseen harjoitteluohjelmaansa. Palaute on ollut sekä valmentajilta että urheilijoilta erittäin positiivista. Loukkaantumiset ovat vähentyneet merkittävästi sen jälkeen, kun urheilijat ovat ottaneet Footbicin mukaan harjoitusohjelmaan. Loukkaantuneet pelaajat ovat myös kuntoutuneet aiempaa nopeammin.

Minna Marjamäen Footbic-kurssit Smash Centerissä kevätkaudella 2023

Minna Marjamäki eli Motionisti on auktorisoitu personal trainer ja Footbic-ohjaaja. Minna harrastaa itse intohimoisesti ja tavoitteellisesti tennistä sekä padelia. Footbic-kurssien lisäksi Minna tarjoaa kunto- ja fysiikkavalmennusta Smash Centerin kuntosalilla sekä vetää kurssimuotoisesti liikkuvuustunteja ryhmille.

  • Footbic 40min: maanantai-iltaisin, seuraava kurssi alkaa huhtikuussa (seuraa ilmoittelua!) 

Kuuden kerran kurssi eli 6 peräkkäistä kertaa. Kurssi toteutuu, jos 6 ilmoittautunutta. Ryhmän koko max 12 hlöä. Kurssi pidetään Smash Centerin squashkentällä 2.

Hinnasto (sis. 6 harjoituskertaa):

  • Smashin jäsenet: 75 € (omat välineet) tai 112 € kurssi + Footbic tutuksi -välineet (ovh 40 €)
     
  • Muut: 82 € (omat välineet) tai 120 € kurssi + Footbic tutuksi -välineet (ovh 40 €)

Kurssi maksetaan Minnalle. Smartum-, ePassi-, EazyBreak- ja Edenred-liikuntaedut käyvät maksuvälineenä Minnan ryhmäharjoituksiin ja valmennukseen.

Kysy lisää ja ilmoittaudu Footbic-kurssille Minna Marjamäelle sähköpostilla minna@motionisti.fi tai puhelimitse p. 0405640409.

Tutustu myös Minnan tarjoamiin muihin palveluihin Smash Centerissä:

Liikkuvuusharjoittelu

Lihaskuntovalmennus kuntosalilla


Tutustu Minnan kotisivuilhin osoitteessa Motionisti.fi.