Alkeis- ja jatkokurssit

Tenniksen alkeis- ja jatkokurssit Smash Centerissä keväällä 2023


Alkeiskurssin (aiemmin peruskurssi) avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Alkeiskurssit on tarkoitettu aikuisille ja lähinnä aloittelijoille.

Jatkokurssimme on suunnattu jo selkeästi pallottelutaitoisille pelaajille, jotka ovat käyneet tenniksen alkeiskurssin ja jatkaneet pelaamista - tai muuten tenniksen alkeet opetelleille ja jonkin verran pelanneille aikuisharrastajille, jotka haluavat syventää tennistaitojaan tekniikan ja taktiikan osalta. Toivomme siis, että ilmoittaudut jatkokurssille vain, jos pallottelu jo sujuu. Tyypillisesti jatkokurssin pelaajat ovat Smashin ryhmävalmennusluokittelussa tasojen 2-3 tai joissain tapauksissa tason 4 pelaajia.

Maila on mahdollista saada lainaksi alkeis- ja jatkokurssin ajaksi.

Tenniksen alkeis- ja jatkokurssit järjestetään Smash Centerissä lauantaisin ja sunnuntaisin. Kurssi pitää sisällään yhteensä kuusi tuntia ohjattua tennisopetusta.

Alkeiskurssille mahtuu 12 henkilöä (6 henkilöä / kenttä) ja jatkokurssille 8 henkilöä (4 henkilöä / kenttä). Opetuksesta vastaavat pääsääntöisesti valmentajat Satu Sarelainen, Mika Myllyneva ja toisinaan esim. Janne Eerikäinen, Erkki Viitasaari ja Antrei Lausti.

Alkeiskursseihin liittyvänä uutuutena tarjoamme kevätkaudella 2023 Kertaus perusteisiin -kurssia, joka on tarkoitettu alkeiskurssin aiemmin käyneille pelaajille, jotka haluavat sen pohjalta kerrata ja syventää taitojaan. Tämä on 2 tunnin kurssi, jolle mahtuu 4 pelaajaa.

Lisätietoja tenniksen alkeis- ja jatkokursseista tenniksen aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä sähköpostilla janne.eerikainen@smash.fi. 

 

Alkeis- ja jatkokurssit Smash Centerissä keväällä 2023
 

 

Kertaus perusteisiin -kurssit keväällä 2023
 


Ilmoittaudu kursseille tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla yllä olevia kurssirivejä. Kurssi maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Smash ry:n jäsenhinnan saa, jos on jäsen ja kirjautuneena TennisClub-jäsenpalveluun. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos kurssi on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa kurssimaksun. Liikuntaseteleillä ja -korteilla ja vastaavilla maksuvaihtoehdoilla ei voi maksaa Smash ry:n järjestämiä kursseja tai muita tapahtumia.

Peruutusehdot:
Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Voit myös selailla kurssi- ja tapahtumatarjontaamme tapahtumajärjestelmässämme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat