Aikuisten pikkujoulupelit jäsenille la 21.12.2019

Tervetuloa mukaan aikuisten Pikkujoulupeleihin Smash Centeriin lauantaina 21.12.2019 klo 18 alkaen!

Luvassa kisailua Smashin aikuisjäsenille rennossa pikkujouluhengessä. Voit osallistua nelin- ja kaksinpeliin tenniksessä, sulkapallossa ja padelissa ja kaksinpeliin squashissa ja pingiksessä. Voit osallistua useampaankin lajiin. Peleihin on varattu kolme tuntia klo 18-21, joiden jälkeen on tarjolla pizzaa Smash Centerin uudistuneessa Ravintola Classicossa.

Osallistujat voivat vapaasti pelailla kentillä 45 minuutin pelejä ja vaihtaa vapaasti pelikavereita sekä lajeja. Pelikaaviota tai joukkueita ei muodosteta etukäteen vaan tavoitteena on, että jokainen tutustuu uusiin pelikavereihin ja myös kokeilee itselleen uutta lajia! Tarvittaessa vuokramailoja voi lainata Smash Centerin kassalta. Illan isäntänä toimii Smash ry:n toiminnanjohtaja Tapio Totro.

Pikkujoulupelien ohjelma:

klo 17:45 kokoontuminen ala-aulassa ja ohjeistus

klo 18-21 pelejä (tennis, sulkapallo, padel, squash ja pingis)

klo 21:00 alkaen suihkut ja saunat

klo 21:15 alkaen tarjolla pizzaa Smash Centerin Ravintola Classicossa. Ravintolasta voit ostaa juomat omakustanteisesti.

klo 23:00 Pikkujoulut päättyvät Smash Centerissä

Hinta 15€/hlö (Smash ry:n jäsenet)

Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella viimeistään to 19.12.2019.  Osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja peleihin rajoitetusti.

Peruutusehdot:
Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, on se tehtävä viimeistään 48 h ennen tapahtuman alkua Smash Centerin asiakaspalveluun sähköpostilla fite@finlandtennis.com tai puhelimella p. 09 3417130. Näin vapautat paikan seuraavana jonossa olevalle ja tapahtuman kulku sujuu suunnitelmien mukaan. Mikäli peruutusta ei tehdä, osallistumismaksu laskutuslisällä laskutetaan ilmoittautujalta tapahtuman jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen aikuisten Pikkujoulupeleihin la 21.12.2019

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.