Ilmoittautuminen tenavatenniksen ja minitenniksen kaudelle 2018-2019 on yhä käynnissä. Kevään 2019 ryhmät näet tästä.

TENAVIEN PALLO- JA LIIKUNTATUNNIT SEKÄ PERHELIIKUNTA 2-4 -VUOTIAILLE JA HUOLTAJALLE, kausi 15.8.2018-2.6.2019

 

Tenavatunnit, 2-4 v., maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.30-19.30 välillä. Ryhmäkoko on max. 12/valmentaja. Yksi aikuinen on mukana lapsen kanssa. Suosituilla tenavatunneilla tavoitteena on tutustua omaan kehoon ja palloon, ottaa ensiaskeleita pallonkäsittelytaidoissa ja liikunnallisissa perustaidoissa, sekä valmistaa pelaajaa siirtymään minitennikseen ja muihin palloilulajeihin.

Hinnat:

12 hengen ryhmä (pelaajalla oltava huoltaja mukana tunnilla)

  • 1 tunti viikossa 13,50 € / tunti

Ilmoittautuminen:
Voit ilmoittautua tästä viimeistään 10.8.2018. Tämän jälkeen voi myös ilmoittautua ja mukaan pääsee mikäli ryhmissä on vielä tilaa.MINITENNIS 5-8 -VUOTIAILLE, kausi 15.8.2018-2.6.2019

 

A. SMASH AKATEMIA TASO 1 MINITENNIS (suosittelemme tätä!)

 

Minitennistä toteutetaan Smashin minitennisohjelman mukaan minitenniskentällä softpalloilla. Tavoitteellisessa ohjelmassa opitaan fyysistä kehitystä tukevia perusliikuntataitoja sekä tenniksen perustekniikkaa ja -taktiikkaa.Tavoitteena on, että lapset saavat sellaiset perustaidot, jotka mahdollistavat siirtymisen Smash Akatemian 2:een vaiheeseen (oranssit ja vihreät pallot) ja siitä edelleen kilpavalmennukseen. Ryhmäkoko max 8 pelaajaa/2 valmentajaa.

Hinnat:

8 hengen ryhmä

  • 3 tuntia viikossa, 16€/tunti
  • Hinnat sisältävät valmennustunnit 2 krt 1,5h viikossa, valmennuksessa käytettävät välineet, Smash-Tennis tasapainolaudan, hyppynarun, BabolatTour/MM-Tour-pelipäivät (8 kpl) sekä yhden kesäleiriviikon TeamSportia kokopäivätenniskoulussa.

BabolatTourin sivulle löydät tästä. 

Ilmoittautuminen:
Voit ilmoittautua tästä viimeistään 10.8.2018. Tämän jälkeen voi myös ilmoittautua ja mukaan pääsee mikäli ryhmissä on vielä tilaa.

 

B. MINITENNIS (PERUS)

Minitennis 5-8 v., maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin klo 17.30-19.30 välillä, enintään 10 hengen ryhmässä (2 valmentajaa). Olemme pienentäneet ryhmän maksimikokoa viime kaudesta tehostaaksemme opetusta. Minitennistä toteutetaan Smashin minitennisohjelman mukaan. Tavoitteellisessa ohjelmassa opitaan fyysistä kehitystä tukevia perusliikuntataitoja sekä tenniksen perustekniikkaa ja -taktiikkaa. Minitennis tähtää siihen, että siihen osallistuvat kykenevät jo kauden aikana osallistumaan kuukausittain järjestettäviin seuran sisäisiin BabolatTour-minitenniskisoihin, jossa harjoitellaan pisteistä pelaamista puolella kentällä. Edistymisen kannalta on suositeltavaa, että pelaaja osallistuisi minitennikseen kaksi kertaa viikossa ja sen lisäksi BabolatTouriin säännöllisesti.

Hinnat:

10 hengen ryhmä:

  • 1 tunti viikossa, 16,00 €/tunti
  • 2 tuntia viikossa, 15,00 €/tunti
  • Hinnat sisältävät kenttämaksun, valmennuksen, valmennuksessa käytettävät välineet, Smash-Tennis tasapainolaudan, hyppynarun ja osallistumisoikeuden BabolatTourin pelipäiviin.

BabolatTourin sivulle löydät tästä. 

 

Ilmoittautuminen:
Voit ilmoittautua tästä viimeistään 10.8.2018. Tämän jälkeen voi myös ilmoittautua ja mukaan pääsee mikäli ryhmissä on vielä tilaa.
 Lue juttu "Tenavatenniksessä on hulvaton meininki".
 

Lue juttu 5-vuotiaasta Aatu Niemelästä, joka osallistuu Smashin juniorivalmennettavien Talenttiryhmään.