Tenniskoulu Q / A

Usein esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia Juniorivalmennuksessa

Miten kauden alkamisesta ja tennistreenieni ajankohdasta tiedotetaan?
Kun kausi alkaa, ryhmätiedot aikoineen tulevat nettiin ja hallin ilmoitustaululle.
Netistä ne löytyvät osoitteesta http://www.smashtennis.fi/ > Valmennus> Helsinki> Juniorivalmennus

Tietoja ei lähetetä henkilökohtaisesti (valmennuksessa on satoja pelaajia).

Millainen varustus tunneilla pitäisi olla?
Tennis- tai sisäpelikengät, tennismaila, mukavat urheiluvarusteet sekä juomapullo. Lenkkikengät eivät käy.

Voinko saada ensimmäiselle tunnille lainamailan?
Kyllä. Autamme myös sopivan mailan hankinnassa mikäli siihen on tarvetta.. Hallin omassa shopissa on hyviä vaihtoehtoja ja seuran jäsenet saavat 20 prosentin alennuksen Princen mailoista.

Onko teillä sisaralennusta?
Ei ole.

Olin toivonut harjoitusajaksi keskiviikon klo 17.30, mutta sainkin tunnin sunnuntaiksi klo 17.30?
Juniorivalmennukseen ilmoittautuu kauden alussa noin 350 pelaajaa, joilla jokaisella on jokin aikatoivomus. Yritämme toteuttaa kaikkien toiveet mahdollisuuksiemme mukaan, mutta valitettavasti kaikkien toiveiden toteuttaminen on mahdotonta. Teemme kuitenkin kaikkemme, että kaikille löytyy sopiva harjoitusaika ja -ryhmä.

Kuuluuko juniorivalmennuksen kausimaksuun vakuutus?
Ei kuulu.

Voiko väliin jääneet harjoitustunnit korvata?
Voi, mikäli löytyy sopiva ryhmä, jossa on tilaa. Valmentaja auttaa sellaisen löytämisessä. Lisäksi kauden lopussa on korvaustuntipäivä, jonka aikana voi korvata useamman tunnin. Huom! Korvattavia tunteja ei kuitenkaan voi siirtää korvattavaksi seuraavalle kaudelle.

Järjestetäänkö valmennustunnit juhlapyhisin?
Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2010-1.1.2011) sekä hiihtolomaa (su-la 17.2.-23.2.2011).

Jos sairastuu, voiko saada hyvitystä valmennusmaksuissa?
Yhtämittainen, yli 4 viikkoa kestänyt poissaolo huomioidaan laskutuksessa lääkärintodistusta vastaan.

Kuinka monta kertaa kaudessa tulee lasku?
Kaksi kertaa syksyllä ja kaksi kertaa keväällä. Kesäleirit laskutetaan erikseen.

Voiko ryhmää vaihtaa kesken kauden?
Kyllä, mikäli löydetään sopiva ryhmä. Samoin tunteja voi saada kauden aikana lisää tai niitä vähentää. (Vähennettäessä 4 viikon irtisanomisaika, ellei uutta pelaajaa saada sen ajan sisällä tilalle ryhmään)

Jos haluan lopettaa valmennuksen, voinko pelata vielä 4 viikon irtisanomisajan
Kyllä.

Voinko päästä kilpavalmennukseen?
Kyllä. Lue ensin Smashin ja Finland- Tenniksen valmennusjärjestelmästä ja tutustu siihen. Löytyy osoitteesta http://www.smashtennis.fi/. Ota sitten yhteys Joni Wileniukseen osoitteeseen joni.wilenius@smashtennis.fi

Miten voin aloittaa kilpailemisen?
Kilpaileminen on helppo aloittaa omassa tututussa ympäristössä GatoradeTourilla ja TimanttiTourilla. Tarkempaa tietoa osoitteesta http://www.smashtennis.fi/ > kilpailut. Kysy kilpailemisesta myös omalta valmentajaltasi.

Minulla on lisää kysymyksiä.
Ole hyvä ja lähetä kysymyksesi alla olevalla lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.