Lasten Tennismaailma 5-10 v.

LASTEN TENNISMAAILMA 5-10 -VUOTIAILLE (s. 2009-2014), kausi 14.8.2019-31.5.2020

Lasten Tennismaailma kattaa viisi erilaista tasoa harrastaa ja kehittää tennistaitoja. Lasten Tennismaailman toiminnan ydin on lapsilähtöisyys, jossa opitaan perusliikunta- ja lajitaitoja sekä tunnetaan liikunnan iloa ympäristössä, joka on värikäs ja toimintakeskeinen. Harjoitukset ovat hauskoja, monipuolisia ja ne hyödyntävät Suomen Tennisliiton U10- toimintamallia. Tunneilla kehitetään myös henkisiä valmiuksia, kuten keskittymiskykyä, ryhmässä työskentelyä ja muiden huomioonottoa.

Lasten Tennismaailmassa voi harjoitella 1-6 tuntia viikossa arkipäivisin sekä sunnuntaisin. Harjoitusajat ovat klo 14 ja 21.30 välillä.

Iän ja taitojen karttuessa voi Lasten Tennismaailmasta jatkaa harrastevalmennukseen tai kilpavalmennukseen.

1A. MINITENNIS STARTTIMAAILMA (5-8v.), 1 h/viikko

5-8 -vuotiaille tarkoitettu starttiryhmä, jossa tavoitteena on opettaa tenniksen perustaitoja luomalla värikäs ja virikkeellinen tennismaailma sekä hyödyntämällä hauskoja tenniksenomaisia harjoitteita. Harjoitukset pidetään minitenniskentällä ja palloina käytetään softiksia.

- lajitekniikan alkeet

Hinta:

10-12 hengen ryhmä (2 valmentajaa 1-2 tenniskentällä):

• 1 tunti viikossa, 17,50€/tunti
  • Hinta sisältää valmennustunnin 1h viikossa, valmennuksessa käytettävät välineet, lasten tennismaailma-T-paidan, seuran sisäiset lauantaisin pidettävät BabolatTour- pelitapahtumat (8 kpl) sekä perhetapahtuman (1 kpl)

Ilmoittautuminen:

• Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella viimeistään 9.8.2019. Tämän jälkeen voi myös ilmoittautua ja mukaan pääsee, mikäli ryhmissä on vielä tilaa.

1B. MINITENNIS JATKOMAAILMA (5-8v.), 1-2 h/viikko

5-8 -vuotiaille, jo vähintään vuoden pelanneille tarkoitettu jatkoryhmä. Harjoitusten keskipisteenä on pelikeskeisyys, jossa tunneilla opitaan hauskoja tennispelejä sekä kehitetään lasten pelillisiä valmiuksia. Harjoitukset pidetään minitenniskentällä ja palloina käytetään softiksia.

Hinnat:

8-10 hengen ryhmä (2 valmentajaa yhdellä tenniskentällä):

• 1 tunti viikossa 18,50€/tunti, 2 tuntia viikossa 16,50€/tunti
  • Hinnat sisältävät valmennustunnit 1-2 h viikossa, valmennuksessa käytettävät välineet, lasten tennismaailma-T-paidan, seuran sisäiset lauantaisin pidettävät BabolatTour- pelitapahtumat (8 kpl) sekä perhetapahtuman (1 kpl)

1C. MINITENNIS JATKOMAAILMA EDISTYNEILLE (6-9v.), 2 x 1,5h/viikko

6-9 -vuotiaille minitennispelaajille, jotka osallistuvat BabolatTourin lisäksi Tykkimäki Tour -osakilpailuihin omatoimisesti sekä Tykkimäki Tourin joukkuekilpailuun seuran johdolla. Tässä ryhmässä pelaajien keskeisenä tavoitteena on jatkaa seuran kilpavalmennukseen. Harjoitukset pidetään minitenniskentällä ja palloina käytetään softiksia.

- lajitaktiikka

Hinta:

8 hengen ryhmä (2 valmentajaa yhdellä tenniskentällä):

• 2 x 1,5 tuntia viikossa, 15,50€/h
  • Hinta sisältää valmennustunnit 2 x 1,5h viikossa, valmennuksessa käytettävät välineet, lasten tennismaailmaT-paidan, seuran sisäiset lauantaisin pidettävät BabolatTour- pelitapahtumat (8 kpl) sekä perhetapahtuman (1 kpl)

2A. MIDITENNIS HARRASTEMAAILMA (7-10v.), 1-3 h/viikko

7-9 -vuotiaille jo lajia harrastaneille, minitenniksestä siirtyville tai aloittelijoille. Pelaajat harjoittelevat tasoryhmissä. Tenniksen lajitaitoja ja tekniikkaa opetellaan isommassa kenttäkoossa, aloittelijat tarvittaessa minitenniskentällä. Tavoitteena on oppia pelaamaan tennistä korkeamman verkon yli sekä tukea lasten liikunnallista kehitystä tenniksen avulla. Harjoitukset pidetään pääasiassa miditenniskentällä ja pelivälineenä on oranssi pallo.

- välineen hallinta
- lajitaidon ja perustekniikan oppiminen

Hinnat:

4-6 hengen ryhmä (1 valmentaja yhdellä tenniskentällä):

• 1-3 x 1 tuntia viikossa, 18,50€/h (3krt/vko) 20,00€/h (2krt/vko) 22,50€/h (1krt/vko)
  • Hinta sisältää valmennustunnit 1-3 x 1h viikossa, valmennuksessa käytettävät välineet, lasten tennismaailma-T-paidan, seuran sisäiset lauantaisin pidettävät BabolatTour- pelitapahtumat (8 kpl)

2B. ESIKILPAMAAILMA (7-10v.), 4,5-6 h/viikko

7-10 -vuotiaille pelaajille, joista tavoitteena on kasvattaa pelaajia tenniksen kilpavalmennukseen. Keskeisiä tavoitteita on tennistaitojen monipuolinen kehittäminen lajitekniikkaa, lajitaktiikkaa ja fysikkaharjoittelua yhdistämällä. Pelaajalla kasvaa kiinnostus kilpailemiseen ja pisteistä pelamiseen. Harjoitukset käydään oikean kokoisilla kentillä, pelaajan taso ja ikä huomioiden. Pelivälineinä on softis, oranssi ja vihreä pallo.

Tähän ryhmään kuuluvan pelaajan tulee ottaa osaa Tykkimäki Miditennis Tourin osakilpailuihin sekä joukkuekisaan sekä seuran sisäisiin kisoihin Babolat Tourille

- lajitaidon monipuolinen opettelu
- lajitaktiikka
- kilpaileminen
- henkinen valmennus (mm. keskittyminen, kuunteleminen, ryhmässä työskentely, muiden huomioiminen)

Hinnat:

10-14 hengen ryhmä (3-4 valmentajaa kolmella tenniskentällä):

• 3 x 1,5-2 tuntia viikossa, 15,00€/h
  • Hinta sisältää valmennustunnit 3 x 1,5-2h viikossa, valmennuksessa käytettävät välineet, opastukset kilpailemiseen, valmentaja mukana joissakin kilpailuissa, lasten tennismaailma-T-paidan, seuran sisäiset lauantaisin pidettävät BabolatTour- pelitapahtumat (8 kpl)

Ilmoittautuminen:

• Ilmoittautuminen ilmoittautumislomakkeella viimeistään 9.8.2019. Tämän jälkeen voi myös ilmoittautua ja mukaan pääsee, mikäli ryhmissä on vielä tilaa.

Lisätietoja Lasten Tennismaailmasta antaa Lasten Tennismaailman ja alle 10-vuotiaiden vastuuvalmentaja Aleksi Brander, aleksi.brander@smashtennis.fi, puh. 050 5650283.