Kesäkurssit lapsille 2020

AIKAISEN VARAAJAN ETU! ILMOITTAUDU 31.3. MENNESSÄ - SAAT SMASH CENTERISSÄ JÄRJESTETTÄVÄN KESÄKURSSIN HINNASTA 10% ALENNUKSEN!

Mikäli koronavirustilanne estää kesäkurssien tai niistä osan järjestämisen, ei ilmoittautuminen sido osallistujia suorittamaan peruttujen kurssien maksuja.

Smash järjestää kesäisin viikon kestäviä lasten tenniskursseja ja mailapelikouluja niin aloittelijoille kuin jo lajia harrastaville. Helsingin kesän 2020 tenniskurssien vaihtoehdot löydät tältä sivulta ja ilmoittautumislomakkeen Helsingin tenniskursseille löydät sivun alaosasta. Helsingin kurssit pidetään Smash Centerissä Itäkeskuksen lähistöllä, osoitteessa Varikkotie 4.

HUOM! Alkavan viikon kurssille tulee ilmoittautua viimeistään kurssia edeltävän viikon keskiviikkona klo 24.00 mennessä.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Espoon kesäkursseille Smash-Espoon sivuilla.

Kesän 2020 mailapelikurssien (sis. sulkapallo, squash, padel ja pingis), lisä- ja ilmoittautumistiedot löydät Smash-Sulkiksen sivuilta. Kesän mailapelikurssit pidetään Smash Centerissä Itäkeskuksen lähistöllä, osoitteessa Varikkotie 4.

Team Sportia kokopäivätenniskoulu viikoilla 23, 24, 25, 26, 31, 32 ja 33

Tenniskoulu on tarkoitettu 6-14 -vuotiaille ja se pidetään ma-pe klo 9.00-15.00.

Kurssi sisältää ainakin 2,5 tuntia tennistä ja 2,5 tuntia oheisliikuntaa päivässä sekä t-paidan ja päivittäisen lounaan. Kurssi järjestetään viikoilla 23, 24, 25, 26, 31, 32 ja 33. Kullekin viikolle voi ilmoittautua viimeistään osallistumisviikkoa edeltävänä keskiviikkona klo 24.00 mennessä.

Hinnat:

• Viikot 23 ja 24: ensimmäinen vko 195 €/hlö Smashin jäsenille (muille 215 €/hlö)
  • Viikot 25, 26, 31 ja 32: ensimmäinen vko 185 €/hlö Smashin jäsenille (muille 205 €/hlö) Huom! Vko 25 ma-to, hinta - 20 %. Vko 33 ma-ke, hinta - 40% (koulujen lukuvuosi alkaa torstaina 13.8.)
  • Lisäviikot kaikille vkoille 165 €/hlö/vko Smashin jäsenille (muille 185 €/hlö/vko)
  • Saman perheen toiselle Team Sportia-tenniskouluun osallistuvalle lapselle hinta on 175 €/hlö ensimmäiseltä viikolta ja 165 €/hlö mahdollisilta lisäviikoilta.
  • Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Hinnat pitävät sisällään lounaan sekä T-paidan. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Mukaan on hyvä ottaa oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Fennia -tenniskurssi viikoilla 23, 24, 25, 31, 32 ja 33

Kurssi pidetään ma-pe klo 14.00-15.30. Opetusta on 1,5 tuntia päivässä. Yhteensä pelataan tennistä 7,5 tuntia viikossa 4-6 henkilön ryhmissä, jotka pyritään jakamaan iän ja tason mukaan.

Tämä kurssi on tarkoitettu 8-18 -vuotiaille ja se järjestetään viikoilla 23, 24, 25, 31, 32 ja 33. Huom! Vko 25, ma-to hinta -20 % . Vko 33, hinta ma-ke -40 % (kouluissa lukuvuosi alkaa torstaina 13.8.). Kullekin viikolle voi ilmoittautua viimeistään osallistumisviikkoa edeltävänä keskiviikkona klo 24.00 mennessä.

Hinta:

• 84 €/hlö Smashin jäsenille (muille 104 €/hlö). Hinta ei sisällä vakuutusta.

Kiinteistömaailma Minitennis viikoilla 23, 24, 25, 26, 31, 32 ja 33.

Kurssi pidetään ma-pe klo 9.30-11.30. Minitennis on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille.

Kurssilla on päivittäin tunti tennisopetusta sekä lisäksi tunti oheisliikuntaa. Minitenniskurssilla pelataan soft-palloilla, matalalla verkolla sekä kevyillä ja pienillä mailoilla.

Kurssi järjestetään viikoilla 23, 24, 25, 26, 31, 32 ja 33.Huom! Vko 25, ma-to hinta -20 % . Vko 33, hinta ma-ke -40 %. Kullekin viikolle voi ilmoittautua viimeistään osallistumisviikkoa edeltävänä keskiviikkona klo 24.00 mennessä.

Hinta:

• 100 €/vko Smashin jäsenille (muille 120 €/hlö).

Hintaan sisältyy tennismaila, jonka saa omaksi. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Yleistä tietoa kaikista kursseista ja kurssiehdoista

Ilmoittautuminen:

Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen kirjallisesti alla olevella nettilomakkeella kurssin alkuun mennessä. Ilmoittautumisen voi perua kirjallisesti (fite@finlandtennis.com) ilman kuluja viikkoa ennen leirin aloituspäivää. Myöhemmin kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
Huom! Ilmoittautuminen seuraavan viikon kurssille umpeutuu aina edellisen viikon keskiviikkona klo 24.00.

Maksaminen:

Kurssimaksu maksetaan Smash Centerin kassalle kurssin alkaessa tai aikaisemmin.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneelle vahvistusta tai muuta informaatiota ennen kurssin alkua. Otamme yhteyttä vain, jos kurssin tiedoissa tapahtuu muutoksia. Viikoilla 26 ja 31-33 voimme tarvittaessa peruuttaa kurssin 3 vrk ennen sen alkua.

Vakuutus:

Kurssimaksut eivät sisällä vakuutusta.

Smash ry:n jäsenyys:

Voit liittyä halutessasi Smashin jäseneksi ennen kurssia ja saada näin alennusta kurssista ja nauttia myös muista jäseneduista. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 €. Lisää jäsenyydestä voit lukea täällä .

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Valokuvaus:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smashin viestinnässä, asia pitää ilmoittaa kirjallisesti osoitteeseen smash@smashtennis.fi

Lisätietoja kursseista:

• 1.6.2020 saakka juniorivalmennuksen vastuuvalmentajalta Juha Romppaselta juha.romppanen@smashtennis.fi
  • 1.6.2020 lähtien kurssitoiminnan alettua Smash Centerin asiakaspalvelusta sähköpostilla fite@finlandtennis.com tai puh. 09 - 3417 130

Ilmoittautuminen lasten kesäkursseille 2020

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.