Ilmoittautuminen kaudelle 17.8.2020-6.6.2021: perheliikunta, Lasten Tennismaailma ja harrastevalmennus

Täytä alla oleva ilmoittautumislomake. Lue tarkasti valmennusehdot lomakkeen alapuolella. 

Varsinainen ilmoittautumisaika loppuu 3.8.2020, mutta mukaan valmennukseen voi ilmoittautua myös kesken kauden. Syksyn ryhmät alkavat maanantaina 17.8.2020.

Jokainen ilmoittautunut on velvollinen tarkistamaan harjoitusryhmänsä ja -aikansa 16.8.2020 klo 16.00 alkaen juniorivalmennuksen nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta.
 Tietoja ei lähetetä pelaajille henkilökohtaisesti.

Ilmoittautuminen 2020-2021 perheliikunta, Lasten Tennismaailma ja harrastevalmennus

1) Henkilötiedot:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

2) Ilmoittaudun (valitse vain yksi vaihtoehto):

Lasten Tennismaailma:

3) Pelikokemus:

4) Harjoitusaikatoiveet:

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valmennusehdot 17.8.2020-6.6.2021

 

HARJOITUSAJAT JA NIIDEN TIEDUSTELEMINEN

Jokainen ilmoittautunut on velvollinen tarkistamaan harjoitusryhmänsä ja -aikansa 16.8.2020 klo 16.00 alkaen juniorivalmennuksen nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta. Tietoja ei lähetetä pelaajille henkilökohtaisesti.


VALMENNUSPAIKKA JA -KAUSI

Valmennustunnit pidetään Smash Centerissä osoitteessa Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Smash Center sijaitsee n. 500 metrin päässä Itäkeskuksen metroasemalta ja 15 minuutin matkan päässä Rautatientorilta. Huom. muuttuneet liikennejärjestelyt Raide-Jokerin rakennustöiden ajan, lue tarkemmin tästä.

Valmennuskausi on 17.8.2020-6.6.2021. Ilmoittautumalla Smashin juniorivalmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden 2020-2021 tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.


JUHLAPYHIEN HARJOITUKSET

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2020-1.1.2021), koulujen hiihtolomaa (su-la 21.2.-27.2.2021), pääsiäistä 2.-5.4.2021 sekä vappupäivää 1.5.2021. Kevätkausi alkaa 2.1.2021.

Valmennusta järjestetään normaalisti koululaisten syysloman aikana, itsenäisyyspäivänä 6.12., loppiaisena 6.1. sekä helatorstaina 13.5.

S
mash ry pidättää itselleen oikeuden tehdä ryhmämuutoksia pyhäpäivien aikana.


SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä valmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%.


JÄSENYYS

Valmennukseen osallistuminen edellyttää Smash ry:n jäsenyyttä. Osallistujat liitetään Smash ry:n jäseniksi mikäli eivät ole ennestään jäseniä. Valmennukseen osallistuvien ei tarvitse hakea erikseen jäsenyyttä.

Kauden alussa ja syksyn aikana aloittavat uudet juniorivalmennettavat maksavat puolet Smash ry:n vuoden 2020 jäsenmaksusta,10€ (koko vuosi 20€) syksyn ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä sekä sitoutuvat noudattamaan Smash ry:n valmennus- ja laskutusehtoja. Jäsenet saavat mm. alennusta kenttien tuntihinnoista Smash Centerissä, Kaisaniemen tenniskentillä ja Olarin Tennishallissa, tuotteista Smash Centerin Pro Shopissa, mahdollisuuden osallistua kansallisiin kilpailuihin ja paljon yhteistyökumppaneiden tarjoamia jäsenetuja. Löydät listan voimassaolevista jäseneduista Jäsentarjoukset-sivultamme. Lisää jäsenyydestä voit lukea Jäsenyys-sivulla.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella, sähköpostilla osoitteeseen smash@smashtennis.fi tai postitse Smashin toimistoon osoitteeseen Smash ry, Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Valmennuksen lopettaminen ei lopeta automaattisesti seuran jäsenyyttä, mutta valmennuksesta irtisanoutumisen yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen.


PELAAJAN YHTEYSTIETOJEN MUUTTUMINEN

Pelaajan huoltaja on velvollinen ilmoittamaan Smash ry:lle muuttuneet nimi- ja osoitetiedot joko 
1) täyttämällä ja lähettämällä sähköinen yhteystietojen päivitys -lomake,
2) lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen smash@smashtennis.fi tai
3) puhelimitse Smash Centerin asiakaspalveluun p. 09-3417 130. 


SAIRASTUMINEN, LOUKKAANTUMINEN JA POISSAOLOT

Yhtämittaisesta yli 4 viikkoa kestävästä poissaolosta tulee ilmoittaa sekä lähettää lääkärintodistus juniorien vastuuvalmentajalle Juha Romppaselle sähköpostilla juha.romppanen@smashtennis.fi. Tällainen yli neljä viikkoa kestävä poissaolo valmennuksesta huomioidaan laskussa lääkärintodistusta vastaan, omavastuuajan ollessa kaksi viikkoa ilmoituspäivästä lähtien. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

Juniorivalmennuksen poissaolojen korvauspäiviä järjestetään kauden aikana 2 kpl, jolloin poissaoloja tunneilta voidaan korvata. Korvauspäivistä tiedotetaan Smash Centerin ilmoitustaululla sekä nettisivuilla. Poissaoloja voi vaihtoehtoisesti korvata myös toisissa valmennusryhmissä, jos sopivissa ryhmissä on tilaa. Kysy lisää omalta valmentajaltasi. Smash ry ei ole velvollinen korvaamaan käyttämättä jääneitä tunteja


LASKUTUS JA IRTISANOUTUMINEN VALMENNUKSESTA KESKEN KAUDEN

Laskutuksen perusteena on paikka osoitetussa valmennusryhmässä, eivät yksittäiset osallistumiskerrat. Syksyn valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevään laskut laskutetaan kahdessa erässä (ks. laskutusjaksot alempana). Laskut lähetetään viitteellisenä paperilaskuna valmennettavan huoltajan kotiosoitteeseen. Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on aikaisempien valmennusmaksujen suorittaminen.

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä sähköinen irtisanoutumislomake. Irtisanoutuminen astuu voimaan, kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy. Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä, mutta valmennuksen irtisanoutumisen yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna.

Laskutusjaksot ja viimeiset irtisanoutumispäivät laskutusjaksolta:

1. jakso: 17.8.2020 - 18.10.2020 (viimeinen vetäytymispäivä jaksolta 10.8.2020, ilmoita siitä: juha.romppanen@smashtennis.fi)

2. jakso: 19.10.2020 - 22.12.2020 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 11.10.2020)

3. jakso: 2.1.2021 - 14.3.2021 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 22.12.2020)

4. jakso: 15.3.2021 - 6.6.2021 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 7.3.2021)


Löydät irtisanoutumislomakkeen täältä.


VALOKUVAUS

Mikäli pelaaja tai huoltaja ei halua, että valokuvia hänestä tai lapsesta käytetään Smashin nettisivuilla tai Smashin julkaisuissa, tulee hänen ilmoittaa asiasta Smash ry:lle osoitteeseen smash@smashtennis.fi.


SÄHKÖISET UUTISKIRJEET JA TIEDOTUS

Valmennukseen ilmoittautuvan tai hänen huoltajansa sähköposti lisätään Smash ry:n sähköisten uutiskirjeiden ja tiedotteiden jakelulistalle ellei pelaaja tai huoltaja sitä erikseen kiellä. Sähköiset uutiskirjeet ja tiedotteet ovat nettisivujen ohella Smash ry:n valmennuksen tärkeä tiedotuskanava, joten on tärkeää antaa sähköpostiosoite, jota lukee säännöllisesti.
 

TERVEYS SEKÄ VAKUUTUS

Jokainen pelaaja on velvollinen kertomaan omasta terveydentilanteestaan valmentajalle, mikäli se voi vaikuttaa pelaajan kykyyn suorittaa kaikkia harjoitteita täysipainoisesti. Jokaisen pelaajan tulee hankkia mahdollinen vakuutus itse: Smash ry ei ole vakuuttanut harjoituksiin osallistuvia pelaajia.


KÄYTTÄYTYMINEN

Pelaajien tulee kohdella kunnioittavasti muita ryhmänsä pelaajia sekä valmentajaa. Kiroileminen, mailan heittely ja muu asiaton käyttäytyminen on kielletty. Mikäli pelaajan toiminnasta aiheutuu vahinkoa kentän pintaan tai muuhun kiinteistöön tai irtaimistoon, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. 

Seuralla on oikeus evätä valmennettavan osallistuminen valmennukseen, mikäli häiritsevää häiriökäyttäytymistä esiintyy säännöllisesti siihen puuttumisesta huolimatta. Ensimmäisestä häiriökäyttäytymisestä pelaaja saa huomautuksen, toisesta varoituksen ja sen jälkeen osallistuminen valmennukseen evätään meneillään olevan kauden loppuun. Valmennusmaksuja ei hyvitetä kyseiseltä ajalta.
 

SIIRTYMINEN KILPAVALMENNUKSEEN

Halutessaan siirtyä kilpavalmennuksen puolelle tulee juniorivalmennettavan ottaa yhteyttä kilpavalmennusvastaava Joni Wileniukseen sekä osallistua aktiivisesti Smashin järjestämiin AdidasTour- sekä BabolatTour-minitennis- ja lohkokilpailuihin.
 

VALMENNUSEHTOJEN MUUTOKSET

Smash ry pidättää oikeuden valmennusehtojen muutoksiin myös kesken kauden. Tällöin muutoksista ilmoitetaan nettisivuillamme sekä Smash Centerin ilmoitustaululla.