Hakulomake kaudelle 15.8.2022-4.6.2023

Täytä alla oleva hakulomake. Lue tarkasti valmennusehdot lomakkeen alapuolella. 

Varsinainen hakuaika loppuu 1.8.2022, mutta mukaan valmennukseen voi hakea myös kesken kauden. Syksyn ryhmät alkavat maanantaina 15.8.2022.

Jokainen hakija on velvollinen tarkistamaan harjoitusryhmänsä ja -aikansa sunnuntaina 14.8.2022 klo 16.00 alkaen juniorivalmennuksen nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta.
 Tietoja ei lähetetä pelaajille henkilökohtaisesti.

Haku valmennukseen 2022-2023: perhetennis, Lasten Tennismaailma ja harrastevalmennus

1) Henkilötiedot:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

2) Haen (valitse vain yksi vaihtoehto):

Lasten Tennismaailma:

3) Pelikokemus:

4) Harjoitusaikatoiveet:

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valmennusehdot 15.8.2022-4.6.2023, Smash-Helsinki Juniorivalmennus

 

Päivitetty 1.1.2023: Päivitetyt/Lisätyt kohdat kursivoituna

 

HARJOITUSAJAT JA NIIDEN TIEDUSTELEMINEN

Jokainen hakija on velvollinen tarkistamaan harjoitusryhmänsä ja -aikansa 14.8.2022 klo 16.00 alkaen juniorivalmennuksen nettisivujen etusivulla olevan linkin kautta. Tietoja ei lähetetä pelaajille henkilökohtaisesti.


VALMENNUSPAIKKA JA -KAUSI

Valmennustunnit pidetään Smash Centerissä osoitteessa Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Smash Center sijaitsee n. 500 metrin päässä Itäkeskuksen metroasemalta ja 15 minuutin matkan päässä Rautatientorilta. Huom. muuttuneet liikennejärjestelyt Raide-Jokerin rakennustöiden ajan, lue tarkemmin tästä.

Valmennuskausi on ma 15.8.2022- su 4.6.2023. Saatuaan paikan Smashin juniorivalmennuksessa pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden 2022-2023 tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.
 

JUHLAPYHIEN HARJOITUKSET

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2022-1.1.2023), pääsiäistä (7.4.-10.4.2023) sekä vappupäivää 1.5.2023. Valmennuksissa on lisäksi hiihtolomatauko 19.2.2023 – 24.2.2023.

Valmennusta järjestetään normaalisti koululaisten syysloman aikana, itsenäisyyspäivänä 6.12., loppiaisena 6.1., sekä helatorstaina 18.5. 

Smash ry pidättää itselleen oikeuden tehdä ryhmämuutoksia pyhäpäivien aikana.
 

JÄSENYYS

Valmennukseen osallistuminen edellyttää Smash ry:n jäsenyyttä. Osallistujat liitetään Smash ry:n jäseniksi mikäli eivät ole ennestään jäseniä. Valmennukseen osallistuvien ei tarvitse hakea erikseen jäsenyyttä.

Kauden alussa ja syksyn aikana aloittavat uudet juniorivalmennettavat maksavat puolet Smash ry:n vuoden 2022 jäsenmaksusta,10€ (koko vuosi 20€) syksyn ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä sekä sitoutuvat noudattamaan Smash ry:n valmennus- ja laskutusehtoja. Jäsenet saavat mm. alennusta kenttien tuntihinnoista Smash Centerissä, Kaisaniemen tenniskentillä ja Olarin Tennishallissa, tuotteista Smash Centerin Pro Shopissa, mahdollisuuden osallistua kansallisiin kilpailuihin ja paljon yhteistyökumppaneiden tarjoamia jäsenetuja. Löydät listan voimassaolevista jäseneduista Jäsentarjoukset-sivultamme. Lisää jäsenyydestä voit lukea Jäsenyys-sivulla.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen smash@smash.fi. Eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Valmennuksen lopettaminen ei lopeta automaattisesti seuran jäsenyyttä, mutta valmennuksesta irtisanoutumisen yhteydessä voi irtisanoutumislomakkeella myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen.

Irtisanoutumiseen ei riitä, että ilmoituksen tekee suullisesti tai kirjallisesti esim. valmentajalle tai kassatoimihenkilölle

LASKUTUS JA IRTISANOUTUMINEN VALMENNUKSESTA KESKEN KAUDEN

Laskutuksen perusteena on paikka osoitetussa valmennusryhmässä, ja ryhmän toimintakerrat siitä lähtien, kun pelaaja tulee mukaan. Syyskauden valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevätkauden valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä (ks. laskutusjaksot alempana). Laskut lähetetään valmennettavan huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on aikaisempien valmennusmaksujen suorittaminen.

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä sähköinen irtisanoutumislomake. Irtisanoutuminen astuu voimaan, kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy. Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä, mutta valmennuksen irtisanoutumisen yhteydessä lomakkeella voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna.

Mikäli pelaajalle jää kaudelle vähintään yksi valmennuspaikka, niin vain vastuuvalmentajalle sähköpostitse tehtävä irtisanomisilmoitus muista keskeytettävistä valmennuspaikoista riittää (jolloin ko. valmennuspaikkojen laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa).

Kausimaksu koostuu neljästä laskutusjaksosta. Laskutusjaksot ja viimeiset irtisanoutumispäivät laskutusjaksolta:

1. jakso: 15.8.2022 - 16.10.2022 (viimeinen vetäytymispäivä 8.8.2022; ilmoita siitä: juha.romppanen@smash.fi)

2. jakso: 17.10.2022 - 22.12.2022 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 10.10.2022)

3. jakso: 2.1.2023 - 12.3.2023  (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 22.12.2022)

4. jakso: 13.3.2023 - 4.6.2023 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 6.3.2023)

Löydät irtisanoutumislomakkeen täältä.

TESTIKERRAT JA NIIDEN LASKUTUS

Uuden pelaajan tullessa sovittuun tasotestiin johonkin ryhmään, niin testi on ilmainen, mikäli todetaan, että ryhmä ei ole sopiva pelaajalle eikä tarjolla ole muitakaan sopivia ryhmäpaikkoja. Tämä myös tarkoittaa, että pelaaja ei välttämättä saa jatkaa koko tuntia harjoituksessa (suurin osa harjoituksista perustuu kuitenkin pariharjoitteluun ja harjoitukset ovat maksullisia ryhmässä jo oleville). Mikäli pelaajan taso mahdollistaa hänen olevan koko tunnin harjoituksessa ja ko. ryhmäpaikka tai jokin muu ryhmäpaikka valmennuksessa tasotestin jälkeen sovitaan pelaajalle vakiopaikaksi, niin myös ensimmäinen kerta eli testikerta laskutetaan.
 

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä valmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%.


PELAAJAN YHTEYSTIETOJEN MUUTTUMINEN

Pelaajan huoltaja on velvollinen ylläpitämään nimi- ja yhteystietojaan. Yhteystietojen muutokset tehdään ensisijaisesti kirjautumalla TennisClub-järjestelmän ”Omat tiedot” – välilehdellä. Yhteystietojen muutoksesta voi ilmoittaa myös lähettämällä sähköposti osoitteeseen smash@smash.fi


SAIRASTUMINEN, LOUKKAANTUMINEN JA POISSAOLOT

Yhtämittaisesta yli 4 viikkoa kestävästä poissaolosta tulee ilmoittaa sekä lähettää lääkärintodistus juniorien vastuuvalmentajalle Juha Romppaselle sähköpostilla juha.romppanen@smash.fi. Tällainen yli neljä viikkoa kestävä poissaolo valmennuksesta huomioidaan laskussa lääkärintodistusta vastaan, omavastuuajan ollessa kaksi viikkoa ilmoituspäivästä lähtien. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

Mikäli poissaolo tulisi kestämään pidempään kuin 4 viikkoa:
- pelaajan tulee maksaa tuosta 4:stä viikosta eteenpäin valmennusmaksu normaalisti, mikäli hän haluaa pitää paikkansa.
- pelaaja voi poissaolon alkaessa myös halutessaan vetäytyä valmennuksesta kokonaan lääkärintodistuksen lähetettyään (jolloin paikkaa voidaan tarjota muille), jolloin hän maksaa vain tuon omavastuuajan kaksi viikkoa.

Juniorivalmennuksen poissaolojen korvauspäiviä järjestetään kauden aikana 2 kpl (1 syyskauden lopussa 2022 ja 1 kevätkauden lopussa 2023), jolloin poissaoloja tunneilta voidaan korvata. Korvauspäivistä tiedotetaan Smash Centerin ilmoitustaululla sekä nettisivuilla. Poissaoloja voi vaihtoehtoisesti korvata myös toisissa valmennusryhmissä, jos sopivissa ryhmissä on tilaa. Kysy lisää omalta valmentajaltasi. Smash ry ei ole velvollinen korvaamaan käyttämättä jääneitä tunteja.
 

SIIRTYMINEN KILPAVALMENNUKSEEN

Halutessaan siirtyä kilpavalmennuksen puolelle tulee juniorivalmennettavan ottaa yhteyttä kilpavalmennusvastaava Joni Wileniukseen sekä osallistua aktiivisesti Smashin järjestämiin AdidasTour- sekä BabolatTour-minitennis- ja lohkokilpailuihin.


VALOKUVAUS

Mikäli pelaaja tai huoltaja ei halua, että valokuvia hänestä tai lapsesta käytetään Smashin nettisivuilla tai Smashin julkaisuissa, tulee hänen ilmoittaa asiasta Smash ry:lle osoitteeseen smash@smash.fi.


SÄHKÖISET UUTISKIRJEET JA TIEDOTUS

Valmennukseen ilmoittautuvan tai hänen huoltajansa sähköposti lisätään Smash ry:n sähköisten uutiskirjeiden ja tiedotteiden jakelulistalle ellei pelaaja tai huoltaja sitä erikseen kiellä. Sähköiset uutiskirjeet ja tiedotteet ovat nettisivujen ohella Smash ry:n valmennuksen tärkeä tiedotuskanava, joten on tärkeää antaa sähköpostiosoite, jota lukee säännöllisesti.
 

TERVEYS SEKÄ VAKUUTUS

Jokainen pelaaja on velvollinen kertomaan omasta terveydentilanteestaan valmentajalle, mikäli se voi vaikuttaa pelaajan kykyyn suorittaa kaikkia harjoitteita täysipainoisesti. Jokaisen pelaajan tulee hankkia mahdollinen vakuutus itse: Smash ry ei ole vakuuttanut harjoituksiin osallistuvia pelaajia.


KÄYTTÄYTYMINEN

Pelaajien tulee kohdella kunnioittavasti muita ryhmänsä pelaajia sekä valmentajaa. Kiroileminen, mailan heittely ja muu asiaton käyttäytyminen on kielletty. Mikäli pelaajan toiminnasta aiheutuu vahinkoa kentän pintaan tai muuhun kiinteistöön tai irtaimistoon, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. 

Seuralla on oikeus evätä valmennettavan osallistuminen valmennukseen, mikäli häiritsevää häiriökäyttäytymistä esiintyy säännöllisesti siihen puuttumisesta huolimatta. Ensimmäisestä häiriökäyttäytymisestä pelaaja saa huomautuksen, toisesta varoituksen ja sen jälkeen osallistuminen valmennukseen evätään meneillään olevan kauden loppuun. Valmennusmaksuja ei hyvitetä kyseiseltä ajalta.
 

TOIMINNAN KESKEYTYS

Mikäli joudumme keskeyttämään äkillisesti ryhmän valmennustunnin seurasta riippumattoman syyn vuoksi (esim. sähkökatko tiloissa) niin valmennustuntia ei korvata rahallisesti. Keskeytynyt tunti korvataan joko lisäämällä saldoa korvausjärjestelmään (lajit jossa käytössä) tai järjestämällä korvaavia harjoituksia erikseen ilmoitettuna aikana.

 

VALMENNUSEHTOJEN MUUTOKSET

Smash ry pidättää oikeuden valmennusehtojen muutoksiin myös kesken kauden. Tällöin muutoksista ilmoitetaan nettisivuillamme sekä tarvittaessa sähköpostilla valmennettavien huoltajlle.