Intensiivitreeniviikot elokuu 2022 (2.8. - 11.8.)

Ota varaslähtö sisäkauteen!
 

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa kauteen varaslähtö: järjestämme intensiivitreeniviikot aikuisille ennen sisäkauden 2022-2023 aloitusta Smash Centerissä viikoilla 31 ja 32 (2.8.-11.8.2022).

Intensiiviviikolla harjoitellaan yhden tai useamman kerran viikossa. Pelaaja voi ilmoittautua pelkästään yhteenkin harjoitukseen tai vaikka jokaiseen. Ilmoittautuminen tehdään joka tapauksessa sessioittain. Pelaajat jaetaan heidän tasonsa mukaan harjoitusryhmiin. Käytössä on pelaajamäärästä riippuen 1-3 kenttää sekä 1-2 valmentajaa. Pelaajien tasot on jaoteltu välille 1 (aloittelija) - 6 (hyvä STL:n C-luokan pelitaso tai B:n häntäpää). Tasoissa käytetään Smashin valmennusryhmien tasoluokittelua 1-7, mutta intensiivitreenien tasot päättyvät tasoon 6.

Viikon aikana harjoitellaan monipuolisesti sekä tekniikkaa että pelitilanteita.

Harjoitusten hinta on 34,50 euroa / kerta, kaikki treenit kestävät 1,5 tuntia. Harjoitukset pidetään kentillä 7-9.

Ilmoittaudu intensiivitreeneihin tapahtumajärjestelmässämme klikkaamalla alla olevia treenirivejä. Osallistuminen maksetaan ilmoittautuessa verkkomaksulla. Järjestelmässä näet myös ajankohtaisen paikkatilanteen, ja jos sessio on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jos paikka vapautuu jonossa olevalle, tulee siitä sähköpostilla viesti sekä linkki, jolla voi vahvistaa osallistumisen ja maksaa osallistumismaksun. Intensiivitreenejä ei voi maksaa liikuntaseteleillä tai muilla liikuntaeduilla.

Pyydämme ilmoittautumaan hyvissä ajoin, ja yksittäisen treenin ilmoittautumisaika päättyy useita päiviä ennen tapahtumaa, jotta tiedetään valmentajien ja kenttien tarve ja voidaan sen mukaan myös perua tapahtumia hyvissä ajoin.

Osallistumisen intensiivitreeneihin voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa osoitteeseen smash@smash.fi, jolloin palautamme osallistumismaksun.

Lisätiedot: Aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajalta Janne Eerikäiseltä: janne.eerikainen@smash.fi. Huom! Ei ilmoittautumisia ja perumisia Janne Eerikäiselle!
 

Intensiivitreeniviikkojen ryhmien aikataulut Smash Centerissä elokuussa 2022:


Viikko 31 (2.8. - 4.8.):

​Viikko 32 (8.8.-11.8.):

Minimimäärä pelaajia per ryhmä, jotta intensiivitreenit järjestetään, on 4 pelaajaa. Maksimipelaajamäärä on ajasta riippuen 4-12 / sessio.

Smash ry pidättää oikeuden muutoksiin!