Filotennisleiri aikuisille Calahondassa 30.10.-5.11.2023

Calahondan filotennisleiri nro 3 järjestetään 30.10-5.11.2023. Calahonda sijaitsee Fuengirolan ja Marbellan välissä, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Malagasta. Espanjan aurinkorannikolla pidettävä leiri on suunnattu  Smashin aikuisvalmennuksen tasoille 4-7. Paikkoja leirille on varattu 24, ja järjestäjällä on oikeus rajoittaa osallistujamäärää ja valita pelaajat tasaisten pelikentällisten muodostamiseksi. Pelaajia otetaan myös jonoon. Valmentajina filotennisleirillä toimivat Smashin valmennuspäällikkö Joni Wilenius ja filotenniksestä vastaava Juha Romppanen.

Leirin tennisosuus pidetään Club del Sol -tennisklubin tenniskentillä ja filotennisseminaaria sporttiresortissa Finca Naundrupissa, joka sijaitsee tennisklubin vieressä. Majoittuminen herkulliset ja urheillijoille räätälöidyt ateriat sisältävällä täysihoidolla tapahtuu Finca Naundrupin huoneistoissa, 2-3 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneen voi saada lisämaksusta.

Huom! Leirille hyväksytty osallistuja on velvollinen hankkimaan itse liput Helsinki-Malaga -reitille. Lennot tulee hankkia ensi tilassa, kun on tullut hyväksytyksi leirille. Lentoliput toimiivat vahvistuksena osallistumisesta leirille.

Leirin viralliset lennot ovat Finnairilla, ja lentolipun tulee sisältää mahdollisuuden nimenmuutokseen (eli korvaavan pelaajan saamiseen leirille). Määritellyille Finnairin lennoille järjestetään meno-paluu lentokenttäkuljetus Malagassa (sisältyy tennis- ja majoituspaketin hintaan). Leiri sisältää ohjattua tennistä 15 tuntia ja filotennisseminaaria 5 tuntia. Lisäksi ohjelmaan kuuluu yksi ohjattu lihaskuntoharjoitus ja taktiikkaluento. Yksi päivä on vapaa, ja silloin voi valintansa mukaan tehdä omakustannematkan kiinnostaviin kohteisiin lähialueilla (esim. Granadan Alhambra, Ronda, Gibraltar...). Filotennisleirin tarkempi päiväohjelma ilmoitetaan erillisen appin kautta myöhemmin.

Lisätietoa Club del Solista tästä

Lisätietoa Finca Naundrupistä tästä

Ks. kuvia syksyn 2021 leiriltä sivun alareunasta.

Filotennisleirin lennot:

Helsinki-Vantaa-Malaga, lennon kesto n. 4 t  30 min

Lentoyhtiö: Finnair

Meno: AY1671 ma 30.10. Helsinki-Malaga 07.45-11:30

Paluu: AY1672 su 5.11. Malaga-Helsinki 12:25-18:05

Nimenmuutoskulut ovat Finnairin Economy Classic-lipuissa 150€/hlö/lippu.

Matkatavarakiintiö: ruumaan menevä matkalaukku saa painaa max. 23kg/hlö ja käsimatkatavara matkustamoon max. 8kg/hlö.

Filotennis- ja majoituspaketin hinnat:

Täysihoito huoneistoissa 1-4 hengen huoneissa + tennis, filotennis, ohjattu fysiikkaharjoitus ja taktiikkaluento.

835€  Jaetussa standardihuoneistoissa 2-3 hengen huoneissa

985€  Yhden hengen standardihuoneessa (jaetulla kylpyhuoneella)

875€  Kahden hengen standardihuoneessa penthousessa

995€ Yhden hengen standardihuoneessa penthousessa

Penthousen superior- ja grandehuoneissa lisähinta kuudelta yöltä kahden hengen huoneessa 60€/6 yötä, yhden hengen huoneessa 120€/6 yötä

Varausmaksu: 200€

Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin, aikataulumuutoksiin ja ohjelmanmuutoksiin pidätetään. Mikäli osallistujamäärä jää alle lasketun minimin ja majoituksen vajaakäytöstä aiheutuu lisäkuluja, matkanjärjestäjällä on oikeus periä syntyneet kulut yhteisvastuullisesti kaikilta osallistujilta.

Mikäli matka peruuntuu jonkun osallistujan osalta, ja hänen tilalleen saadaan joku toinen, lentolippujen nimenmuutos- ja mahdollisista muista kuluista peruja maksaa puolet (75€) ja uusi osallistuja puolet (75€). Jokainen osallistuja on velvollinen hankkimaan nimenmuutosmahdollisuuden omaavat liput ja siirtämään ne tarvittaessa korvaavalle osallistujalle.

Suosittelemme, että osallistujalla on kattava matkavakuutus, joka korvaa myös matkan peruuntumisen sairastumisen tai tapaturman takia! Kun matka on maksettu, matkanjärjestäjä ei palauta tennis- ja majoituspaketin hintaa osallistujalle, ellei hänen tilalleen saada toista osallistujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen juha.romppanen@smash.fi