Filotennisleiri aikuisille Calahondassa 29.10.-4.11.2022

Filotenniksen toinen ulkomaanleiri järjestetään 29.10-4.11.2022. Leiri pidetään monille smashiläisille jo vuosien takaa tutuksi tulleessa Calahondassa, Espanjassa. Calahonda sijaitsee Fuengirolan ja Marbellan välissä, noin 30 minuutin ajomatkan päässä Malagasta. Espanjan aurinkorannikolla pidettävä leiri on suunnattu pelaajille, joilla on aikaisempaa pelikokemusta ja ehkä jopa kilpailukokemusta (Smashin aikuisvalmennuksen tasot 3-5). Paikkoja leirille on varattu 16., ja järjestäjällä on oikeus valita pelaajat tasaisten pelikentällisten muodostamiseksi. Pelaajia otetaan myös jonoon. Valmentajiksi filotennisleirille lähtevät Smashin valmennuspäällikkö Joni Wilenius ja filotenniksestä vastaava Juha Romppanen.

Leirin tennisosuus pidetään Club del Sol -tennisklubin tenniskentillä ja filotennisseminaaria sporttiresortissa Finca Naundrupissa, joka sijaitsee tennisklubin vieressä. Majoittuminen herkulliset ja urheillijoille räätälöidyt ateriat sisältävällä täysihoidolla tapahtuu Finca Naundrupin huoneistoissa, 2-3 hengen huoneissa. Yhden hengen voi saada lisämaksusta

Huom! Leirille hyväksytty osallistuja on velvollinen hankkimaan itse liput Helsinki-Malaga -reitille. Matkustusrajoitusten höllennyttyä Malagan lentojen valtavan kysynnän takia lennot tulee hankkia ensi tilassa, kun on tullut hyväksytyksi leirille. Lentoliput toimiivat vahvistuksena osallistumisesta leirille.

Leirin viralliset lennot ovat Finnairilla, ja lentolipun tulee sisältää mahdollisuuden nimenmuutokseen (eli korvaavan pelaajan saamiseen leirille). Määritellyille Finnairin lennoille järjestetään meno-paluu lentokenttäkuljetus Malagassa (sisältyy tennis- ja majoituspaketin hintaan). Leiri sisältää ohjattua tennistä 17-18 tuntia ja filotennisseminaaria 5 tuntia. Lisäksi ohjelmaan kuuluu yksi ohjattu lihaskuntoharjoitus ja taktiikkaluento. Yksi päivä on vapaa, ja silloin voi valintansa mukaan tehdä omakustannematkan kiinnostaviin kohteisiin lähialueilla (esim. Granadan Alhambra, Ronda, Gibraltar...). Filotennisleirin tarkempi päiväohjelma ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Lisätietoa Club del Solista tästä

Lisätietoa Finca Naundrupistä tästä

Ks. kuvia syksyn 2021 leiriltä sivun alareunasta.

Filotennisleirin lennot:

Helsinki-Vantaa-Malaga, lennon kesto n. 4 t  30 min

Lentoyhtiö: Finnair

Meno: la 29.10. Helsinki-Malaga 06:00-9:45

Paluu: pe 4.11.. Malaga-Helsinki 12:30-18:00

Nimenmuutoskulut ovat Finnairin Economy Classic-lipuissa 150€/hlö/lippu.

Matkatavarakiintiö: ruumaan menevä matkalaukku saa painaa max. 23kg/hlö ja käsimatkatavara matkustamoon max. 8kg/hlö.

Tennis- ja majoituspaketti:

Täysihoito huoneistoissa 2-3 hengen huoneissa + tennis, filotennis, ohjattu fysiikkaharjoitus ja taktiikkaluento. Yhden hengen huone lisämaksusta.

795€ (täysihoito huoneistoissa 2-3 hengen huoneissa + tennis, filotennis, ohjattu fysiikkaharjoitus ja taktiikkaluento). Leirin kokonaishinta lentoineen on arviolta 1295€, mutta lentojen hinnat voivat muuttua.

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 120€

Varausmaksu: 200€ (ei palauteta).

Loppumaksu: 595€ (ei palauteta).

Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin ja aikataulumuutoksiin pidätetään. Mikäli osallistujamäärä jää alle lasketun minimin ja majoituksen vajaakäytöstä aiheutuu lisäkuluja, matkanjärjestäjällä on oikeus periä syntyneet kulut yhteisvastuullisesti kaikilta osallistujilta.

Mikäli matka peruuntuu jonkun osallistujan osalta, ja hänen tilalleen saadaan joku toinen, lentolippujen nimenmuutos- ja mahdollisista muista kuluista peruja maksaa puoilet (75€) ja uusi osallistuja puolet (75€). Jokainen osallistuja on velvollinen hankkimaan nimenmuutosmahdollisuuden omaavat liput ja siirtämään ne tarvittaessa korvaavalle osallistujalle.

Suosittelemme, että osallistujalla on kattava matkavakuutus, joka korvaa myös matkan peruuntumisen sairastumisen tai tapaturman takia! Kun matka on maksettu, matkanjärjestäjä ei palauta tennis- ja majoituspaketin hintaa osallistujalle, ellei hänen tilalleen saada toista osallistujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen juha.romppanen@smashtennis.fi

LEIRI ON TÄYNNÄ, MUTTA OTAMME ILMOITTAUTUMISIA JONOON!