Filotennisleiri aikuisille Calahondassa 30.10.-6.11.2021

Smash on siirtänyt syksyllä 2020 peruuntuneen filotenniksen ulkomaanleirin pidettäväksi  30.10-6.11.2021. Leiri pidetään monille smashiläisille jo vuosien takaa tutuksi tulleessa Calahondassa, Espanjassa. Calahonda sijaitsee Fuengirolan ja Marbellan välissä, noin 25 minuutin ajomatkan päässä Malagasta. Espanjan aurinkorannikolla pidettävä leiri on suunnattu pelaajille, joilla on aikaisempaa pelikokemusta ja kilpailukokemusta (Smashin aikuisvalmennuksen tasot 3-5). Paikkoja leirille on varattu 16. Valmentajiksi filotennisleirille lähtevät Smashin valmennuspäällikkö Joni Wilenius ja filotenniksestä vastaava Juha Romppanen.

Leirin tennisosuus pidetään Club del Sol -tennisklubin tenniskentillä ja filotennisseminaaria sporttiresortissa Finca Naundrupissa, joka sijaitsee tennisklubin vieressä. Majoittuminen herkulliset ja urheillijoille räätälöidyt ateriat sisältävällä täysihoidolla tapahtuu Finca Naundrupin huoneistoissa, 2-3 hengen huoneissa.

Huom! Leirille osallistuja hankkii lentoliput Helsinki-Malaga -reitille itse. Suositelluille Finnairin lennoille järjestetään meno-paluu lentokenttäkuljetus Malagassa (sisältyy tennis- ja majoituspaketin hintaan), mikäli sen ottajia on vähintään 4. Leiri sisältää ohjattua tennistä 18 tuntia ja filotennisseminaaria 5-7 tuntia. Lisäksi ohjelmaan kuuluu ainakin yksi ohjattu lihaskuntoharjoitus ja ravintoneuvontaa. Yksi päivä on vapaa, ja silloin voi valintansa mukaan tehdä omakustannematkan kiinnostaviin kohteisiin lähialueilla (esim. Granadan Alhambra, Ronda, Gibraltar...). Filotennisleirin tarkempi päiväohjelma ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Lisätietoa Club del Solista tästä

Lisätietoa Finca Naundrupistä tästä

Suositellut lennot:

Helsinki-Vantaa-Malaga, lennon kesto n. 4 t  30 min

Lentoyhtiö: Finnair

Meno: 30.10. AY1675 Helsinki-Malaga 20:50-00:25

Paluu: 6.11. AY 1674 Malaga-Helsinki 21:05-02:35.

Nimenmuutoskulut ovat Finnairin value-lipuissa 75€/hlö/lippu.

Matkatavarakiintiö: ruumaan menevä matkalaukku saa painaa max. 23kg/hlö ja käsimatkatavara matkustamoon max. 8kg/hlö

Tennis- ja majoituspaketti:

Täysihoito huoneistoissa 2-3 hengen huoneissa + tennis, filotennis, ohjattu fysiikkaharjoitus ja ravintoneuvontaa. Yhden hengen huone lisämaksusta.

820€ (täysihoito huoneistoissa 2-3 hengen huoneissa + tennis, filotennis, ohjattu fysiikkaharjoitus ja ravintoneuvontaa)

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 140€

Varausmaksu: 100€ (ei palauteta).

Loppumaksu: 720€ (ei palauteta).

Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin ja aikataulumuutoksiin pidätetään. Mikäli osallistujamäärä jää alle lasketun minimin ja majoituksen vajaakäytöstä aiheutuu lisäkuluja, matkanjärjestäjällä on oikeus periä syntyneet kulut yhteisvastuullisesti kaikilta osallistujilta.

Mikäli matka peruuntuu jonkun osallistujan osalta, ja hänen tilalleen saadaan joku toinen, lentolippujen nimenmuutos- ja mahdollisista muista kuluista peruja vastaa itse.

Suosittelemme, että osallistujalla on kattava matkavakuutus, joka korvaa myös matkan peruuntumisen sairastumisen tai tapaturman takia! Kun matka on maksettu, matkanjärjestäjä ei palauta tennis- ja majoituspaketin hintaa osallistujalle, ellei hänen tilalleen saada toista osallistujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen juha.romppanen@smashtennis.fi

.