Filotennisleiri aikuisille Calahondassa 19.10.-26.10.2020

Smash järjestää filotenniksen ensimmäisen ulkomaan tennisleirin 19.-26.10.2020 monille smashiläisille jo vuosien takaa tutuksi tulleessa Calahondassa, Espanjassa. Calahonda sijaitsee Fuengirolan ja Marbellan välissä, noin 25 minuutin ajomatkan päässä Malagasta. Espanjan aurinkorannikolla pidettävä leiri on suunnattu pelaajille, joilla on aikaisempaa pelikokemusta ja kilpailukokemusta (Smashin aikuisvalmennuksen tasot 3-5). Paikkoja leirille on varattu 16. Valmentajiksi filotennisleirille lähtevät Smashin valmennuspäällikkö Joni Wilenius ja filotenniksestä vastaava Juha Romppanen.

Leirin tennisosuus pidetään Club del Sol -tennisklubin tenniskentillä ja filotennisseminaaria sporttiresortissa Fianca Naundrupissa, joka sijaitsee tennisklubin vieressä. Majoittuminen herkulliset ja urheillijoille räätälöidyt ateriat sisältävällä täysihoidolla tapahtuu Fianca Naundrupin huoneistoissa, 2-3 hengen huoneissa.

Huom! Leirille osallistuja hankkii lentoliput Helsinki-Malaga -reitille itse. Suositelluille Finnairin lennoille järjestetään meno-paluu lentokenttäkuljetus Malagassa (sisältyy tennis- ja majoituspaketin hintaan), mikäli sen ottajia on vähintään 4. Leiri sisältää ohjattua tennistä 18 tuntia ja filotennisseminaaria 5-7 tuntia. Lisäksi ohjelmaan kuuluu ainakin yksi ohjattu lihaskuntoharjoitus ja ravintoneuvontaa. Yksi päivä on vapaa, ja silloin voi valintansa mukaan tehdä omakustannematkan kiinnostaviin kohteisiin lähialueilla (esim. Granadan Alhambra, Ronda, Gibraltar...). Filotennisleirin tarkempi päiväohjelma ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin.

Lisätietoa Club del Solista tästä

Lisätietoa Fianca Naundrupistä tästä

Suositellut lennot (ovat jo myynnissä):

Helsinki-Vantaa-Malaga, lennon kesto n. 4 t 45 min

Lentoyhtiö: Finnair

Meno: Ma 19.10.2020, AY1675 klo 20:50

Paluu: Ma 26.10.2020, AY1672 klo 10:30

Muutos- ja nimenmuutoskulut ovat Finnairin value-lipuissa 70€/hlö/lippu.

Matkatavarakiintiö: ruumaan menevä matkalaukku saa painaa max. 20g/hlö ja käsimatkatavara matkustamoon max. 7kg/hlö

Tennis- ja majoituspaketin hinta:

813€ (täysihoito huoneistoissa 2-3 hengen huoneissa + tennis, filotennis, ohjattu fysiikkaharjoitus ja ravintoneuvontaa)

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 140€

Varausmaksu: 100€ (ei palauteta) maksetaan 10.1.2020 mennessä.

Loppumaksu: 713€ (ei palauteta) maksetaan 10.6.2020 mennessä.

Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Mikäli osallistujamäärä jää alle lasketun minimin ja majoituksen vajaakäytöstä aiheutuu lisäkuluja, matkanjärjestäjällä on oikeus periä syntyneet kulut yhteisvastuullisesti kaikilta osallistujilta.

Mikäli matka peruuntuu jonkun osallistujan osalta, ja hänen tilalleen saadaan joku toinen, lentolippujen nimenmuutos- ja mahdollisista muista kuluista peruja vastaa itse.

Suosittelemme, että osallistujalla on kattava matkavakuutus, joka korvaa myös matkan peruuntumisen sairastumisen tai tapaturman takia! Kun matka on maksettu, matkanjärjestäjä ei palauta tennis- ja majoituspaketin hintaa osallistujalle, ellei hänen tilalleen saada toista osallistujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen juha.romppanen@smashtennis.fi

LEIRILLÄ ON KOLME PAIKKAA VAPAANA!

(Järjestäjällä on oikeus tehdä pelaajavalintoja tarvittaessa sen mukaan, että leirille saadaan mahdollisimman tasaisia harjoituskentällisiä.)

Lisätietoa Club del Solista tästä

Lisätietoa Fianca Naundrupistä tästä

Suositellut lennot (ovat jo myynnissä):

Helsinki-Vantaa-Malaga, lennon kesto n. 4 t 45 min

Lentoyhtiö: Finnair

Meno: Ma 19.10.2020, AY1675 klo 20:50

Paluu: Ma 26.10.2020, AY1672 klo 10:30

Muutos- ja nimenmuutoskulut ovat Finnairin value-lipuissa 70€/hlö/lippu.

Tennis- ja majoituspaketin hinta:

Yhden hengen huoneen lisämaksu: 140€

Varausmaksu: 100€ (ei palauteta) maksetaan 10.1.2020 mennessä.

Loppumaksu: 713€ (ei palauteta) maksetaan 10.6.2020 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen juha.romppanen@smashtennis.fi

LEIRILLÄ ON KOLME PAIKKAA VAPAANA!