Aikuisvalmennuksen Q & A

1. Miten pääsee mukaan hallisarjoihin Fite Pooliin, Fite Päivä Pooliin tai Smash Maljaan?

Tutustu hallisarjoihin ja ilmoittaudu mukaan täällä:

Fite Pool & Päivä Pooliin
Smash Malja

2. Miten pääsee mukaan sarjatennikseen?

Sarjatennikseen pääsee mukaan ilmoittautumalla Smash ry:n toiminnanjohtajalle Tapio Totrolle sähköpostitse osoitteeseen tapio.totro@finlandtennis.com tai puhelimitse numeroon 040 511 0666.

3. Millaisia jäsenetuja Smashillä on?

Kaikki Smashin jäsenedut löytyvät nettisivuilta kohdasta Jäsentarjoukset.

4. Miten voin pelata Tennisliiton kilpailuissa?

Tutustu Tennisliiton sivuilla ohjeisiin kilpailujen aloittamiseksi.

5. Miten korvatataan tunneilta poissaolot?

Väliin jääneitä harjoituksia voi korvata aikuisvalmennuksessa Helsingissä ja Espoossa Smashin korvaustuntijärjestelmän kautta.

6. Miten pääsen mukaan seuratyöhön?

Seuratyöhön halukkaat voivat olla yhteydessä Smash ry:n toiminnanjohtajaan Tapio Totroon sähköpostitse tapio.totro@finlandtennis.com tai puhelimitse 040 511 0666.

7. Miten pääsen kilpavalmennukseen?

Kilpavalmennuksesta kiinnostuneet voivat tutustua kilpavalmennuksen sisältöön ja ehtoihin. Lisätietoja antaa Joni Wilenius puh. 040 824 7578 tai joni.wilenius@smashtennis.fi

8. Miten kauden alkamisesta ja tennistreenieni ajankohdasta tiedotetaan?

Valmennukseen ilmoittautuneet ovat velvollisia itse tarkistamaan harjoitustensa ajankohdan Smashin nettisivuilta tai Smash Centerin alakerran ilmoitustaululta. Nettisivuilta linkki ryhmätietoihin löytyy kohdasta Smash-Helsinki Tennis => Aikuisvalmennus. Tietoja ei lähetetä henkilökohtaisesti osallistujille (ilmoittautuneita on satoja).

9. Jos sairastuu, voiko saada hyvitystä valmennusmaksuissa?

Sairaustapauksissa laskutuksessa hyvitetään neljän viikon yhtämittainen poissaolo lääkärintodistusta vastaan. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

10. Kuinka monta kertaa kaudessa tulee lasku?

Valmennus laskutetaan neljässä osassa: kaksi laskua syyskaudella ja kaksi keväällä.

11. Voiko ryhmää vaihtaa kesken kauden?

Ryhmän vaihtaminen onnistuu sopivan ryhmän löytyessä. Aikuisvalmennettavat voivat olla yhteydessä Antrei Laustiin puhelimitse 040 839 2023 tai sähköpostitse antrei.lausti@smashtennis.fi.

12. Kuuluuko aikuisvalmennuksen valmennusmaksuun vakuutus?

Kausimaksuun ei sisälly vakuutusta.

13. Voinka maksaa valmennuslaskun liikuntaseteleillä?

Smash ry:n valmennusta ei voi maksaa liikuntaseteleillä. Ainoa liikuntaetu, jolla voi maksaa Smash ry:n valmennuslaskuja on ePassi.

14. Jos haluan lopettaa valmennuksen, milloin irtisanominen astuu voimaan?

Irtisanoutuminen astuu voimaan, kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy. Valmennukseen voi osallistua irtisanoutumisen jälkeen vielä laskutusjakson loppuun asti. Laskutusjaksot voi tarkistaa valmennusehdoista, jotka löytyvät aikuisvalmennuksen ilmoittautumislomakesivulta, lomakkeen alapuolelta.

15. Mistä voin tarkistaa valmennusehdot?

Valmennusehdot on hyvä lukea huolellisesti ennen ilmoittautumista. Valmennusehdot löytyvät aikuisvalmennuksen ilmoittautumislomakesivulta, lomakkeen alapuolelta.