Fite Pool

FiTe Club Pool on tenniksen harrastajien, kuntopelaajien ja kilpailevienkin ns. haastelista Smash Centerissä (ent. Finland Tennis Club). Jokaiselle löytyy nopeasti oikeantasoinen lohko. Poolissa tutustut uusiin pelikavereihin ja luvassa on mielenkiintoisia pelejä ja hyvää harjoittelua. Pelaajat jaetaan lohkoihin, joissa jokainen pelaa tunnin mittaisen ottelun jokaista vastaan. Ottelut pelataan itse varattavilla tunneilla Smash Centerissä tai Olarin tennishallissa ja pelaajat sopivat keskenään otteluajat ja tuntivaraukset.

Mukaan pääsee lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hannu.hartikainen@smash.fi tai ilmoittautumalla nettilomakkeella.

Omat tuloksensa voi päivittää ja seurata ottelutuloksia netin kautta osoitteessa: www.slsystems.fi/pool-fite

Pelaajille on lähetetty käyttäjätunnus, salasana ja käyttöohjeet. Mikäli tunnukset ovat kateissa, uudet voi pyytää poolivastaavalta.

 

Päiväpool

Päiväpool eroaa FiTe Club Poolista siten, että sen ottelut pelataan Smash Centerissä arkisin klo 9-15.

Sarjat:

Miehet ja naiset

Osallistumismaksu:

Osallistumismaksua ei peritä. Pelaajat maksavat vain yhdessä pelaamansa tunnin.

Ilmoittautuminen:

nettilomake (klikkaa tästä)

hannu.hartikainen@smash.fi

Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa nimi, osoite, puhelinumero, email ja pelitaso. Uudet pelaajat tulevat mukaan aina pelikierroksen vaihtuessa.

Säännöt

Pelaajat jaetaan tasolohkoihin, joissa jokainen pelaa jokaista vastaan tunnin mittaisen ottelun. Pallotteluaika on 5 minuuttia, otteluaika 55 minuuttia. Kellon soidessa kesken olevaa peliä (gamea) ei lasketa lopputulokseen. Kesken olevaa palloa ei lasketa lopputulokseen elleivät pelaajat ole sopineet siitä ennen peliä.

Ottelun voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja tappiosta nolla pistettä. Lohkon lopullinen järjestys määräytyy seuraavasti: pisteet, keskinäinen ottelu (jos kolmella pelaajalla on sama pistemäärä niin keskinäiset ottelut eivät vaikuta), pelatut ottelut, pelisuhde (voitetut/hävityt).

FiTe Club Poolissa periaatteena on, että lohkon voittaja nousee kaksi tasoa ylemmäksi, lohkon kakkonen yhden tason ja toiseksi viimeinen putoaa yhden tason ja viimeinen kaksi tasoa. Aina ei voi näin tapahtua, mutta periaate on tällainen. Muissa pooleissa lohkon 1-2 parasta nousevat yhden tason ja viimeiset putoavat yhden tason.

Huom. Mahdollisten poisjääntien takia uusia lohkoja ei välttämättä voida aina muodostaa em. tavalla.

Jos pelaaja ei saavu paikalle eikä ole ilmoittanut siitä vähintään neljää tuntia ennen pelin alkua vastustajalle ja FiTen asiakaspalveluun, on hän velvollinen maksamaan koko tunnin hinnan ja tulokseksi merkitään 0-1 tappio. Myös luovutusvoitot merkitään 1-0 voitoksi.

Kierroksen takaraja on merkitty lohkokaavioon. Yhden kierroksen kesto on n. 5-7 vkoa.

Ottelut pelataan itse varattavilla tunneilla Smash Centerissä tai Olarissa, kenttävaraukset Smash Centerin asiakaspalvelusta (09) 3417 130 tai nettivaraimen kautta. Pelaajat sopivat keskenään otteluajat ja tuntivaraukset.

Pelaajat päivittävät itse tulokset nettisysteemiin osoitteessa www.slsystems.fi/pool-fite tai merkitsevät pelituloksensa ilmoitustaululla olevaan listaan. Ottelut tulee pelata määräpäivään mennessä. Myöhästyneitä tuloksia ei huomioida.

Poolin järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin sekä lohkojen pelaajamuutoksiin.

Lisätietoja
Lisätietoja poolista saa Hannu Hartikaiselta hannu.hartikainen@smash.fi  tai 040-5027777.