Sunnuntain perhepelit - konsepti

”Vain Smashin jäsenille, vain kaksi varausta kerrallaan/perhekunta”

Pienimpien juniorien kanssa harjoitteluun riittää usein vain minitenniskentän kokoinen alue. Kuitenkaan hallistamme ei voi varata vain pientä osaa omaan käyttöön. Myös hallimme korkea käyttöaste aiheuttaa haasteita sille, että innokkaat nuoret pelaajamme eivät pääse niin paljoa kentälle kuin intoa olisi!

Smash-Espoon perhepelitunnilla voit varata tenniskentästä käyttöön ainoastaan yhden neljänneksen perheen juniorin sekä muun perheen käyttöön kustannustehokkaasti.

Perhepelituntikonseptia kokeillaan syyskauden 2021 ajan, jonka jälkeen sen mahdollisesta jatkosta/laajennuksesta päätetään.

Aika: Sunnuntaisin klo 14-15 K1 Olarin Tennishalli

Hinta: 10e / kenttä

Paikan varaus: Smash tapahtumajärjestelmä. Varaus vahvistuu VAIN maksamalla maksu.

Peruutusehto: Minimimäärä varauksia jotta että perhepelitunti järjestyy on 3 varattua neljännestä. Peruutus tehdään 2 vrk ennen pelituntia, mikäli minimimäärä ei täyty.

Välineet: Pelitunnilla saa käyttää Smash-Espoon minitennisvälineitä (verkot ja apuvälineitä kentällä olevasta laatikosta). Smash-Espoo tarjoaa myös softisharjoittelupallot. Mikäli tarvetta lainamailoille, niin ne onnistuvat ennakkoilmoituksella.

Perhepelitunnit ovat ainoastaan Smash ry:n jäsenille. Varauksen yhteydessä tulee kirjoittaa lisätietoja kohtaan pelaajan nimi, joka on Smash ry:n jäsen.Mikäli varaus tehdään Tennisclubissa kirjautuneena, niin nimeämistä ei tarvita. Jäsenyystiedot tarkistetaan.

*******

Perhepelitunti on omatoiminen. Paikalla ei ole Smash-Espoon henkilökuntaa, vaan jokainen kentän varannut vastaa omalta osaltaan siitä että muut perhepeleihin osallistujat sekä hallin käyttäjät otetaan huomioon. Perhepeleihin osallistuvia ei ole vakuutettu Smash ry:n puolesta. ILMOITTAUTUMALLA HYVÄKSYT EHDOT.

******

Tarkemmat ohjeet sekä kenttäjaot lähetetään perhepelitunnin varaajalle sähköpostitse tuntia edeltävänä perjantaina.

Perhepelit Ajankohdat

(klikkaa linkkiä, pääset ilmoittautumaan)

5.9.2021     Perhepelitunti Olarissa

12.9.2021   Perhepelitunti Olarissa