Teen Tennis-kurssit 12-18 v

Teen Tennis-kurssit ovat tarkoitettu 12-18 -vuotiaille nuorille.

Alkeiskurssit

ovat tarkoitettu pelaajille, joilla on vähän tai ei vielä lainkaan kokemusta tenniksestä. Alkeiskurssien tavoitteena on tutustuttaa tennikseen ja antaa eväät pelin omatoimiselle pelaamiselle. Maila on mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi. Alkeiskursseilla harjoitellaan pääsäntöisesti hitaammilla, aloittelijoille sopivilla palloilla.

Jatkokurssi alkeiskurssin käyneille

on tarkoitettu alkeiskurssin käyneille, joilla jo jonkin verran perusteet hallussa. Jatkokursseilla syvennetään lisää tenniksen perusteita (peruslyöntejä, lentolyöntejä ja syöttöä). Kurssilla saa tarvittaessa lainamailan seuralta.

Harrastajakurssit (YELLOW 1)

ovat tarkoitettu pelaajille, jotka omaavat jo perusteet hyvin ja kykenevät harjoittelemaan kovilla palloilla.

• Ryhmäkoko on max. 6 pelaajaa/ryhmä.
  • Kurssin kesto yhteensä 8 h.
  • Kurssiaika on päivittäin ma-to klo 15-17.

Kurssit järjestetään sisällä Olarin tennishallissa (Olarinnityntie 8, 02210 Espoo).
Valmennuksesta vastaavat koulutetut valmentajat.

Teen Tennis- kurssin hinta: 130 eur/ kurssi

Kurssille ei ole sisar- tai muut alennukset voimassa.

KESÄN 2022 KURSSIEN AJANKOHDAT LÖYDÄT SIVUN ALAOSASTA ILMOITTAUTUMINEN-KOHDASTA.

Smash-Espoon Teen Tennis-kurssin valmennus- ja maksuehdot*

Ilmoittautuminen ja maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä.

Kurssivaraus voidaan peruuttaa 30 vrk ennen kurssia, jolloin palautetaan 75 % kurssin hinnasta. Jos kurssivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 30 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko kurssin hinta. Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta jos kurssin alkamiseen on alle 24 tuntia, peruutuksesta veloitetaan koko kurssihinta. Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjesteyksessä.

Osallistujille lähetetään kurssikirje sähköpostilla viikkoa ennen kurssia (kurssia edeltävänä maanantaina).

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

Vakuutus:

Kurssin hinta ei sisällä vakuutusta.

Maksaminen:

Kurssimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

Smash ry:n jäsenyys:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

Valokuvaus:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smashin viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

Ota kurssille mukaan:

• tennismaila (alkeiskurssilla meiltä saa mailan tarvittaessa lainaksi)

• juomapullo

• mukavat vaatteet (ja tasapohjaiset tennis-/sisäpelikengät toimivat kenkinä parhaiten)

ILMOITTAUTUMINEN

Ajantasaisen paikkatilanteen näet ilmoittautumislomakkeesta (linkit alla)!

Kesäleireille ja kursseille ilmoittautuminen sekä kurssimaksun maksaminen tehdään
Smashin tapahtumajärjestelmässä. Kurssimaksuja ei voi maksaa käteisellä. Mikäli haluat tehdä toisen ilmoittautumisen ko. kurssille samalla sähköpostiosoitteella, niin sulje selain välissä.

HUOM!
Tälle kurssille ei tule sisar- tai muita alennuksia (jätä ilmoittautumislomakkeen ko. kohdat tyhjiksi). Kurssiin ei kuulu ruokailua eikä T-paitaa.

Valitse alta kurssi, jolle haluat ilmoittautua:

TEEN TENNIS - ALKEISKURSSIT

TEEN TENNIS - JATKOKURSSI ALKEISKURSSIN KÄYNEILLE

TEEN TENNIS - HARRASTAJAKURSSI KOVIEN PALLOJEN PELAAJILLE - YELLOW TASO 1

Lisätietoja kurssista:

smash-espoo@smash.fi

tai

Timo Etumäki
Smash-Espoo U18 juniorivalmennusvastaava (green & yellow tiimit)
timo.etumaki@smash.fi
p. 045 - 173 2727