Team Sportia - Kokopäiväleirit 6-13 v

TEAM SPORTIA TENNISLEIRIT 6-13 -VUOTIAILLE

Team Sportia-Tennisleirejä järjestetään viikoilla 23 - 26, 30-32 Olarin tennishallilla (tennisharjoitukset sisäkentillä) osoitteessa Olarinnityntie 8, 02210 Espoo.

• Nämä tennisleirit on tarkoitettu 6-13 -vuotiaille lapsille/nuorille.
  • Pelaajat jaetaan leirin alussa em. sopiviin tasoryhmiin (RED; ORANGE, GREEN, YELLOW)
  • Minimi osallistujamäärä/tasoryhmä on 6 pelaajaa (kts. kurssiehdot).

Leiriviikko on maanantaista perjantaihin päivittäin klo 9.00 - 15.00. Poikkeuksena ovat juhannusviikko ja koulujen aloitusviikko eli viikolla 25 on kurssi ma-to ja viikolla 32 on kurssi ma-ke.

• Leiri sisältää ainakin 2,5 tuntia tennistä ja 2,5 tuntia muuta ohjattua toimintaa kuten muita urheilulajeja, leikkejä sekä pelejä. Viimeisenä päivänä pelataan leiriturnaus sekä tehdään yhteinen retki.

Osallistujille tarjotaan lämmin lounas hallimme tiloissa ja leiripaita kuuluu leirimaksuun.

Valmentajina toimivat Smash-Espoon koulutetut valmentajat.

Leirikirje lähetetään s-postilla viikkoa ennen leiriä osallistujille (Leiriviikkoa edeltävänä maanantaina). Leirikirjeessä on monenlaista infoa leiriviikosta.

Lapsiparkki (klo 8-9 ja klo 15-16): Halutessasi voitte tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta sisältyy leirin hintaan.

Leirihinnasto - Team Sportia kokopäiväleirit kesällä 2022:

• 5 päivän leiri (ma-pe): 245 eur/viikko

• Juhannusviikko (ma-to): 196 eur/viikko

• Koulujen aloitusviikko (ma-ke): 147 eur/viikko

• Sisaralennus: 10%
  • Lisäleiriviikkoalennus: 10%
  • Kausivalmennettavan alennus, jos tunteja vähintään 2h/viikkko: 20%

KESÄN 2022 LEIRIEN AJANKOHDAT LÖYDÄT SIVUN ALAOSASTA ILMOITTAUTUMINEN-KOHDASTA.

Smash-Espoon Team Sportia -kokopäiväleirin valmennus- ja maksuehdot*

Ilmoittautuminen ja maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirille ilmoittautuminen ja leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä.

Leirivaraus voidaan peruuttaa 30 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 75 % leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 30 vrk ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta jos kurssin alkamiseen on alle 24 tuntia, peruutuksesta veloitetaan koko kurssihinta.Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa leiri 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä tasot huomioiden ei täyty.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjesteyksessä.

Osallistujille lähetetään leirikirje sähköpostilla viikkoa ennen leiriä (leiriä edeltävänä maanantaina).

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

Vakuutus:

Leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

Lapsiparkki:

Halutessasi voit tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 (8-9) ja hakea vasta klo 16 (15-16). Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta sisältyy leirimaksuun.

Ruokailu ja leiripaita:

Leirimaksuun kuuluu lämmin lounas. Erityisruokavaliosta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun kuuluu leiripaita. Paitakoko on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksaminen:

Leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

Smash ry:n jäsenyys:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

Valokuvaus:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smashin viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

Ota leirille mukaan:

• tennismaila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)

• juomapullo ja mahdollisesti pientä välipalaa (leirimaksuun kuuluva lounas on runsas, joten sillä kyllä pärjää myös)

• mukavat vaatteet ja urheilujalkineet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä (Ulkojalkineita ei saa käyttää sisähallin kentillä; tasapohjaiset tennis-/sisäpelikengät toimivat sisäkentillä parhaiten)

ILMOITTAUTUMINEN

Kesäleireille ja kursseille ilmoittautuminen sekä kurssimaksun maksaminen tehdään
Smashin tapahtumajärjestelmässä. Kurssimaksuja ei voi maksaa käteisellä. Mikäli haluat tehdä toisen ilmoittautumisen ko. kurssille samalla sähköpostiosoitteella, niin sulje selain välissä.

KÄYTÖSSÄ OLEVAT ALENNUSPROSENTIT:
Leireille on käytössä mahdollinen sisaralennus  = 10% alennus toiselle samalle kurssille osallistuvalle sisarelle. Ilmoittautumislomakkeen alennuskohtaan kirjoitettava tällöin ko. pelaajan ilmoittautumiseen: ale10

Lisäleiriviikkoalennus on myös 10% eli ale10.

Mikäli pelaajalla on kaudella 2021-2022 vähintään 2 viikkotuntia Smash-Espoon valmennuksessa, niin pelaaja on oikeutettu 20% alennukseen. Ilmoittautumislomakkeen alennuskohtaan kirjoitettava tällöin ko. pelaajan ilmoittautumiseen: ale20

Edellä mainituista alennuksista vain toinen voimassa eli eivät yhdistettävissä.

HUOM!

Alekoodia käyttäessäsi, huomioi että kirjoitat koodin oikein (kirjasinkoko)!

Valitse alta leiri, jolle haluat ilmoittautua:

Lisätietoja kurssista:

smash-espoo@smash.fi

tai

Susanna Etumäki
Smash-Espoo U12 juniorivalmennusvastaava (red & orange tiimit)
susanna.etumaki@smash.fi
p. 040 - 5163 723

Timo Etumäki
Smash-Espoo U18 juniorivalmennusvastaava (green & yellow tiimit)
timo.etumaki@smash.fi
p. 045 - 173 2727