Perhetennis-kurssit 4-8 v

Perhetenniksessä on mukana yksi 4-8 v. lapsi ja aikuinen. Kurssi on loistava ensiaskel tenniksen pariin ja sillä tutustutaan tennikseen lapsen ehdoilla. Mukana oleva aikuinen saa vinkkejä ja ohjeita, miten lapsen kanssa kannattaa pallotella ja mihin kiinnittää huomiota.

Aikuisen tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja ja opitut taidot voivat innostaa harjoittelemaan myös kotioloissa. Valmennuksesta vastaavat koulutetut valmentajat.

• Perhetenniksessä on yksi lapsi ja aikuinen.
  • Ryhmäkoko max. 6 paria/ ohjaaja.
  • Kurssiaika on päivittäin ma-to klo 18-19.
  • Kurssin kesto on yhteensä 4 tuntia.

Kurssit järjestetään sisällä Olarin tennishallissa (Olarinnityntie 8, 02210 Espoo).

Kurssihinta: 80 eur/viikko/lapsi ja aikuinen

Kurssille ei ole sisar- tai muut alennukset voimassa.

KESÄN 2022 KURSSIEN AJANKOHDAT LÖYDÄT SIVUN ALAOSASTA ILMOITTAUTUMINEN-KOHDASTA.

Smash-Espoon Perhetenniskurssin valmennus- ja maksuehdot*

Ilmoittautuminen ja maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin ilmoittautuminen ja kurssimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä.

Kurssivaraus voidaan peruuttaa 30 vrk ennen kurssia, jolloin palautetaan 75 % kurssin hinnasta. Jos kurssivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 30 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko kurssin hinta. Lapsen sairastuessa kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjesteyksessä.

Osallistujille lähetetään kurssikirje sähköpostilla viikkoa ennen kurssia (kurssia edeltävänä maanantaina).

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

Vakuutus:

Kurssin hinta ei sisällä vakuutusta.

Maksaminen:

Kurssimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

Smash ry:n jäsenyys:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

Valokuvaus:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smashin viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

Ota kurssille mukaan:

• tennismaila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)

• juomapullo

• mukavat vaatteet (ja tasapohjaiset sisäpelikengät toimivat kenkinä parhaiten)

ILMOITTAUTUMINEN

Ajantasaisen paikkatilanteen näet ilmoittautumislomakkeesta (linkit alla).

Kesäleireille ja kursseille ilmoittautuminen sekä kurssimaksun maksaminen tehdään
Smashin tapahtumajärjestelmässä. Kurssimaksuja ei voi maksaa käteisellä. Mikäli haluat tehdä toisen ilmoittautumisen ko. kurssille samalla sähköpostiosoitteella, niin sulje selain välissä.

HUOM!
Tälle kurssille ei tule sisar- tai muita alennuksia (jätä ilmoittautumislomakkeen ko. kohdat tyhjiksi).
Kurssiin ei kuulu ruokailua eikä T-paitaa.

Valitse alta kurssi, jolle haluat ilmoittautua:

Lisätietoja kurssista:

smash-espoo@smash.fi

tai

Susanna Etumäki
Smash-Espoo U12 juniorivalmennusvastaava (red & orange tiimit)
susanna.etumaki@smash.fi
p. 040 - 5163 723