Team Sportia - kokopäiväleirit

TEAM SPORTIA TENNISLEIRI 6-13 - VUOTIAILLE

Team Sportia-Tennisleirejä järjestetään viikoilla 23 - 26, 31-33 (kts. hinnasto) Olarin tennishallilla (Olarinnityntie 8, 02210 Espoo)

Team Sportia tennisleiri on tarkoitettu 6-13 -vuotiaille lapsille. Leiriviikko on maanantaista perjantaihin (paitsi vko 25 ma-to, 33 ma-ke) päivittäin klo 9.00 - 15.00. Leiri sisältää ainakin 2,5 tuntia tennistä ja 2,5 tuntia muuta ohjattua toimintaa kuten muita urheilulajeja, leikkejä sekä pelejä. Viimeisenä päivänä pelataan minitennisturnaus sekä tehdään yhteinen retki. Osallistujille tarjotaan lämmin lounas hallimme tiloissa.

Kurssilla pelaajat jaetaan tasoryhmiin, jonka mukaan tennisharjoitukset räätälöidään pelaajille sopiviksi. Valmentajina toimivat Smash-Espoon koulutetut valmentajat.

Leirikirje lähetetään s-postilla viikkoa ennen osallistujille. Leirikirjeessä monenlaista infoa leiriviikosta.

Lapsiparkki (klo 8-9 ja klo 15-16): Halutessasi voitte tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta on 15-25 €/vko riippuen leirin pituudesta. Lapsiparkki toteutuu, mikäli lapsia on yhteensä vähintään 4/osallistumisviikko. Lapsiparkin toteutumisesta tulee erillinen ilmoitus ennen kurssin alkamista.

------------------------------------

Hinnasto Team Sportia kesäleirit 2020:

• Viikko 23: 225 eur/viikko (ma-pe) ***TÄYNNÄ***
  • Viikko 24: 225 eur/viikko (ma-pe)  ***TÄYNNÄ***
  • Viikko 25: 180 eur/viikko (ma-to)  ***TÄYNNÄ***
  • Viikko 26: 210 eur/viikko (ma-pe) ***TÄYNNÄ***
  • Viikko 31: 225 eur/viikko (ma-pe) - tilaa
  • Viikko 32: 225 eur/viikko (ma-pe) - tilaa
  • Viikko 33: 135 eur/viikko (ma-ke) - tilaa

*** Early Bird -tuote 31.3. mennessä ilmoittautuneille! ***

• Sisaralennus ja lisäviikkoalennus 10%.**
  • Kausivalmennettavien alennusprosentit (riippuen harjoitusmääristä) 0-40%**

**Alennukset eivät yhdistettävissä.

Hinnat pitävät sisällään leiriohjelman klo 9-15, lämpimän lounaan sekä T-paidan. Hinta ei sisällä vakuutusta. Tarkemmat kurssiehdot löytyvät ilmoittautumislomakkeen yhteydestä.

Osallistujat valitaan kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Smash-Espoon Team Sportia - kesäkurssin valmennusehdot

Ilmoittautuminen:

Kursseille on ilmoittauduttava etukäteen kirjallisesti alla olevan nettilomakkeen kautta. Ilmoittautumisen voi perua kirjallisesti smash-espoo@smashtennis.fi ilman kuluja 1 viikko ennen kurssin aloituspäivää. Myöhemmin kurssimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Smash-Espoo ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

Ilmoittautumisesta lähetetään nettilomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Smash-Espoo ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjesteyksessä.

Vakuutus:

Kurssin hinta ei sisällä vakuutusta.

Lapsiparkki:

Halutessasi voit tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 (8-9) ja hakea vasta klo 16 (15-16). Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta on 15-25 €/vko riippuen leirin kestosta (5 eur/päivä). Lapsiparkki toteutuu, mikäli lapsia on yhteensä vähintään 4/osallistumisviikko.

Maksaminen:

Kurssimaksu maksetaan kurssin ensimmäisenä päivänä korttimaksuna. Mikäli maksua ei makseta kurssin aikana, se laskutetaan osallistujan huoltajalta ja laskuun lisätään 10€ toimistomaksu.

Smash-Espoo ry:n jäsenyys:

Voit halutessasi liittyä Smash-Espoon jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

Valokuvaus:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smashin viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash-espoo@smashtennis.fi

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • urheilumieltä

Lisätietoja leireistä:

smash-espoo@smashtennis.fi

tai

Susanna Etumäki
Smash-Espoo U12 juniorivalmennusvastaava (red & orange tiimit)
p. 040 - 5163 723 (ma-to 12-15)
susanna.etumaki@smashtennis.fi

Timo Etumäki
Smash-Espoo U18 juniorivalmennusvastaava (green & yellow tiimit)
p. 045-173 2727 (ma-to 12-15)
​timo.etumaki@smashtennis.fi

Ilmoittautuminen Team Sportia - kesäleireille 2020

Täytäthän huolellisesti kaikki kohdat!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.