Kesän 2020 Perus- ja jatkokurssit 1.6-12.8

Peruskurssin avulla pääset tenniksen parissa alkuun ja opit oikean lyöntitekniikan perusteet asiantuntevassa ohjauksessa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää tenniksen perusteisiin ja antaa eväät omatoimiselle pelaamiselle. Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa Smash-Espoon ryhmävalmennuksessa mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa pelikokemusta. Maila mahdollista saada lainaksi kurssin ajaksi.

Peruskurssia täydentää jatkokurssi - voit osallstua heti peruskurssin jälkeen tai jos sinulla on aikaisempaa harrastamista taustalla. 

Jatkokurssimme ovat suunnattu alkeet jo opetelleille harrastajille, jotka haluavat syventää tennistaitojaan tekniikka sekä taktiikkapuolella. 

 


Kesän kurssimaksut 4,5 tunnin kurssilta 75 € ja 6 tunnin kurssilta 100 €. Kursseille otetaan maksimissaan 6 henkeä/kenttä.

Huom! 4h kurssit vko 31-33: hinta 100€, maksimiosallistujamäärä 4 pelaajaa/kenttä

Kurssi maksetaan kurssin aikana.

Smash-Espoo ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

Kurssipaikkana toimii Smash-Espoon kotihalli, Olarin Tennishalli. Olarin Tennishallin osoite on Olarinniityntie 8,02210 Espoo

Ilmoittautuneet otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 


 

Smash-Espoo Aikuisten Kurssit

*
*
*
*
*
*
*
*

Kurssi maksetaan kortilla kurssin ensimmäisenä päivänä.

Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5vrk ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity. 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.