Kausihaku 2023-2024

JÄLKIHAKU SMASH ESPOON TOIMIPISTEEN JUNIORIVALMENNUKSEEN
OLARIN TENNISHALLILLA KAUDELLE 2023-2024 (14.8.2023-31.5.2024)

*** MEILLÄ ON ALOITTELIJARYHMIÄ VAIN ALLE 8 -VUOTIAILLE,
MUTTA EI ENÄÄ KAUDELLE 2023-2024! ***

*** WE HAVE BEGINNERS GROUPS ONLY UNDER 8-YEARS,
BUT NOT ANYMORE TO THE SEASON 2023-2024! ***

*** KYSY MUISTA VAPAISTA PAIKOISTA - ASK FOR FREE PLACES ***
​*** KAIKKI YELLOW TIIMIN PAIKAT OVAT TÄYNNÄ KAUDELLE 2023-2024 ***

HAKU:

• Varsinainen haku tiimeihin päättyi 31.7.2023, mutta kauden aikana voi hakea valmennukseen jälkihakulomakkeella.

• Alustavat ryhmäpaikat on julkaistu TennisClubissa!

• Ole yhteydessä tiimistä riippuen yhteydessä vastuuvalmentajiin Susaan tai Timoon ennen jälkihakulomakkeen täyttämistä.

• Huomoi, että pelaajan on otettava hänelle osoitetut jättämänsä hakemuksen kriteerit täyttävät paikat vastaan. Yläasteikäisten tulee huomioida koulujen koko vuoden periodit, jotta voi sitoutua koko kaudelle hakemiinsa harjoituksiin.

• Uudet ryhmät ja uusien pelaajien lopulliset paikat vahvistetaan vasta testikerran jälkeen.

• Valmennukseen haetaan TennisClub -järjestelmän valmennushakulomakkeella:

"SYKSY 2023 - Tennis, Juniorivalmennus, Espoo [Jälkihaku]"

(katso lopusta hakuohjeet).

Ilmoittautumalla SMASH RY:n valmennuksiin, hyväksyt valmennusehtomme!

VALMENNUSEHDOT KAUDELLE 2023-2024

TEKNISISSÄ ONGELMISSA LIITTYEN TENNISCLUBIIN, OTA YHTEYTTÄ:

SMASH@SMASH.FI

Klikkaa alta hakuohjeet sen mukaan, oletko jo mukana toiminnassamme tai vasta tulossa osaksi Smash -yhteisöä!

Hakuohjeet, Mikäli olet jo mukana Smash Ry:n toiminnassa, ja sinulla on TennisClub-tunnukset itsellesi / huollettavallesi

Hakuohjeet TennisClubiin rekisteröitymiseen sekä valmennushakemuksen tekemiseen

Ohjeet hakemukseen, kun olet ollut toisen seuran toiminnassa mukana ja sinulla on jo TennisClub-tunnukset

Hakuohjeet, miten voit liittää huollettavasi omaan TennisClub-tiliisi sekä tehdä valmennushakemuksen