Juniorivalmennus 2022-2023

VALMENNUSKAUSI 2022-2023

Kauden aikana voi hakea valmennukseen mikäli paikkoja on vapaana tai vapautuu. Paikoista voi kysellä osoitteesta: smash-espoo@smash.fi tai vastuuvalmentajilta:

- RED/ORANGE TIIMIT: SUSANNA ETUMÄKI / susanna.etumaki@smash.fi
- GREEN/YELLOW TIIMIT: TIMO ETUMÄKI / timo.etumaki@smash.fi

Jälki-ilmoittautumislomakkeet löytyvät täältä /

Application forms for post-registrants can be found here

***********

HARRASTEVALMENNUS JA HARRASTERYHMIEN VALMENNUSAJAT

Valmennukseen haetaan ja pelaajavalinnoissa huomioidaan mm. pelaajan oma innokkuus, halu harjoitella ja pelata. Lisäksi arvostetaan pelaajan valmiutta pariharjoitteluun ja omatoimiseen tekemiseen.

Valmennuskokonaisuuden muuttuessa kaudelle 2022-2023 kenttäjako uusitaan. U12 Player -ryhmät ovat etusijalla valmennusaikojen suhteen. Muille kuin Player-ryhmille kenttäajat myönnetään yllä mainittujen valintakriteerien perusteella. Muuten pelaajavalinnoissa niin "vanhat" kuin uudet ovat samalla viivalla hakuprosessissa em. kriteerit huomioiden.

HARRASTERYHMIEN VALMENNUSAJAT KAUDELLA 2022-2023:

U12/U13 - RED JA ORANGE TIIMIT: MA-PE KLO 13-19, JOS:

• Valmennuksessa mukana oleva pelaaja harjoittelee vähintään kaksi kertaa viikossa.
  • Pelaaja osoittanut kiinnostusta seuran järjestämiin pelitapahtumiin ja kotihallileireihin.

U12/U13 - RED JA ORANGE TIIMIT: MA-PE KLO 13-16 JA SU 15-19, JOS:

• Valmennuksessa mukana oleva pelaaja harjoittelee yhden tunnin viikossa.

U12/U16/U18 - GREEN JA YELLOW TIIMIT: MA-PE KLO 13-19, JOS:

U12/U16/U18 - GREEN JA YELLOW TIIMIT: MA-PE KLO 13-16 JA SU KLO 15-19, JOS:

• Valmennuksessa mukana oleva pelaaja harjoittelee yhden tunnin viikossa.

Mikäli kenttäaikoja jää vapaaksi, niin kerta viikossa pelaaville myös muut kuin yllä mainitut ajankohdat ovat mahdollisia. Kerran viikossa pelaavat harjoittelevat kuitenkin aina omissa ryhmissään.

LUE VALMENNUSKOKONAISUUDESTA TARKEMMIN OHEISESTA PDF-ESITTEESTÄ.

LISÄTIETOA JA HINNASTOT LÖYDÄT HARRASTEVALMENNUSTIIMIEN JA U12 PLAYER-RYHMIEN OMILTA SIVUILTA:

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

smash-espoo@smashtennis.fi