YELLOW Tiimi 10-18 v.

YELLOW Tiimi on tarkoitettu 10-18 v. lapsille ja nuorille, jotka ovat siinä vaiheessa, että KOKO KENTTÄ ja KOVA PALLO on oppimisen kannalta ihanteellisin.

Tasot: 1 ja 2 (perustaso ja edistyneet)

HUOM! Yellow Tiimissä ei ole STARTTI -tasoa, vaan aloittelijatason pelaajat aloittavat joko Red (n. 5-9 v.) tai Orange (n. 8-18 v.) Tiimin Startti-tason ryhmissä.

Smash-Espoon valmennustoiminta ei ole suunnattu resurssien puolesta ns.TOP -tason pelaajille, jotka tähtäävät kans. huipulle.

Kausi: 15.8.2021 - 5.6.2022

Pääasiallinen harjoitusalue ja pallo: Koko kenttä ja kovat pallot

Ryhmäkoko: max. 6 pel./Valmentaja

YELLOW TIIMIN ESITTELYVIDEON LÖYDÄT TÄMÄN SIVUN LOPUSTA

tai tästä Youtube-linkistä.

- Ryhmän tason määrittelee valmentajatiimi sekä 3 minuutin pallottelutestitulos, harjoituskerrat, ikä.

- Tiimin pelaajia kannustetaan osallistumaan erilaisiin pelitapahtumiin ja kilpailuihin sekä oman seuran sisäisiin kilpailuihin.

- Valmentajatiimi suosittelee Tiimin pelaajille sopivia pelitapahtumia ja kilpailuja.

Tiimin pelaajilla mahdollisuus osallistua syyskaudella ja kevätkaudella kotihallileiripäivään KHL.

- Kesäleiriharjoittelua suositellaan kaikille Tiimin pelaajille.

- Yellow Tiimin paita jaetaan kaikille pelaajille, jota pidetään päällä tapahtumissa ja kilpailuissa.

YELLOW TIIMI - VALMENNUSHINNASTO 2021-2022:

RYHMÄKOKO JA RYHMÄN HINNASTO

Ryhmäkoko Yellow tiimissä on max. 6 pelaajaa. Jos pelaajia on ryhmässä 4 tai vähemmän, niin hinnoittelussa noudatetaan ao. 4 pelaajan ryhmäkoon hinnastoa. Ryhmäkokoa voidaan Smash ry:n ilmoituksella muuttaa laskutusjaksottain (kaudessa 4 jaksoa). Tällöin myös ryhmän hinta muuttuu uuden ryhmäkoon hinnaston mukaiseksi seuraavan laskutusjakson alusta alkaen.

5-6 PELAAJAN RYHMÄKOON HINNAT

MA-PE KLO 15-19, SU KLO 15-18:

• 1 tunti viikossa = 21,5 eur/tunti
  • 2 tuntia viikossa = 19,5 eur/tunti
  • 3 tuntia viikossa = 17,5 eur/tunti
  • 4 tuntia viikossa = 16,5 eur/tunti

4 PELAAJAN RYHMÄKOON HINNAT

MA-PE KLO 15-19, SU KLO 15-18:

• 1 tunti viikossa = 24 eur/tunti
  • 2 tuntia viikossa = 22 eur/tunti
  • 3 tuntia viikossa = 20 eur/tunti
  • 4 tuntia viikossa = 19 eur/tunti

Syyskaudella on keskimäärin 18-19 harjoitusviikkoa ja kevätkaudella 20-21 harjoitusviikkoa.

YELLOW TIIMI - TAPAHTUMAT - HINNASTO 2021-2022:

Smash-Espoo Tour (keltainen pallo): 15 eur/osakilpailu

YELLOW TIIMI Kotihallileiri (5 tuntia): 50 eur

YELLOW TIIMI -alennukset kesäleireistä 2022:

• 1-1,5 tuntia viikossa pelaavat = 0 %
  • 2-3 tuntia viikossa pelaavat = 20 %
  • 4-> tuntia viikossa pelaavat = 40 %

• 3 kertaa viikossa harjoitteleville on lisäksi valomaksuetu Olarin Tennishalliin.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä kausivalmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%

Sisaralennus ei ole voimassa sisäisissä kisoissa eikä kotihallileireillä.

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin!

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

Timo Etumäki
U18 -valmennusvastaava (GREEN/YELLOW TIIMIT)
p. 045-173 2727 (ma-pe klo 12-14)
timo.etumaki@smashtennis.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.