Valmennusehdot - Coaching conditions

JUNIORITIIMIEN VALMENNUSEHDOT ESPOOSSA 15.8.2021 - 5.6.2022, SMASH RY

 

HARJOITUSAJAT JA NIIDEN TIEDUSTELEMINEN
Jokainen ilmoittautunut on velvollinen tarkistamaan harjoitusryhmänsä ja -aikansa nettisivuilta, johon lähetetään sähköpostitse linkki viimeistään la 14.8.2021 klo 16.00.

VALMENNUSPAIKKA JA -KAUSI

Smash-Espoon valmennustunnit järjestetään Olarin Tennishallissa (Olarinniityntie 8, 02210 Espoo). Valmennuskausi on 15.8.2021 - 5.6.2022.  Ilmoittautumalla Smashin juniorivalmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden 2021-2022 tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.

VALMENNUSKERTA = VALMENNUSPAIKKA

Pelaajan jokainen viikoittainen harjoituskerta tarkoittaa yhtä montaa valmennuspaikkaa. Esim. jos pelaajalla on yksi harjoituskerta viikossa, niin hänellä on yksi valmennuspaikka. Vastaavasti esim. kolme kertaa viikossa harjoittelevalla on kolme valmennuspaikkaa jne.

Mikäli pelaaja haluaa keskeyttää jossain yksittäisessä valmennuspaikassa harjoittelun, niin se on irtisanottava ehdoissa mainittujen irtisanomisaikojen puitteissa, jolloin ko. valmennuspaikan laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa. Mikäli pelaajalle jää kaudelle vähintään yksi valmennuspaikka, niin vain vastuuvalmentajalle sähköpostitse tehtävä irtisanomisilmoitus muista keskeytettävistä valmennuspaikoista riittää (jolloin ko. valmennuspaikkojen laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa).

RYHMÄKOKO RED-, ORANGE-, GREEN-TIIMIT

Ryhmäkoko on normaalisti max. 6 pelaajaa. 

RYHMÄKOKO YELLOW-TIIMIT

Ryhmäkoko on normaalisti max. 6 pelaajaa. Jos Yellow Tiimien pelaajia on ryhmässä 4 tai vähemmän, niin hinnoittelussa noudatetaan Yellow Tiimi-sivulla esitettyä 4 pelaajan ryhmäkoon hinnastoa. Ryhmäkokoa voidaan Smash ry:n ilmoituksella muuttaa laskutusjaksottain (kaudessa 4 jaksoa). Tällöin myös ryhmän hinta muuttuu uuden ryhmäkoon hinnaston mukaiseksi seuraavan laskutusjakson alusta alkaen. 

JUHLAPYHIEN HARJOITUKSET

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2021-1.1.2022), pääsiäistä (15.4.-18.4.2022) sekä vappupäivää 1.5.2022. Valmennuksissa on lisäksi hiihtolomatauko 20.2.2022 – 25.2.2022.

Valmennusta järjestetään normaalisti koululaisten syysloman aikana, itsenäisyyspäivänä 6.12., loppiaisena 6.1., sekä helatorstaina 26.5. 

Smash ry pidättää itselleen oikeuden tehdä ryhmämuutoksia pyhäpäivien aikana.

LASKUTUS

Laskutuksen perusteena on paikka osoitetussa valmennusryhmässä, eivät yksittäiset osallistumiskerrat. Syksyn valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevään laskut laskutetaan kahdessa erässä. Laskut lähetetään ilmoittautumislomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen (tiedotus- ja laskutuskäyttöön). Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on aikaisempien valmennusmaksujen suorittaminen.

Kausimaksu koostuu neljästä laskutusjaksosta:

1. jakso: 15.8.2021 - 17.10.2021

2. jakso: 18.10.2021 - 22.12.2021

3. jakso: 2.1.2022 - 13.3.2022

4. jakso: 14.3.2022 - 5.6.2022

TESTIKERRAT JA NIIDEN LASKUTUS
Uuden pelaajan tullessa sovittuun tasotestiin johonkin ryhmään, niin testi on ilmainen, mikäli todetaan, että ryhmä ei ole sopiva pelaajalle eikä tarjolla ole muitakaan sopivia ryhmäpaikkoja. Tämä myös tarkoittaa, että pelaaja ei välttämättä saa jatkaa koko tuntia harjoituksessa (suurin osa harjoituksista perustuu kuitenkin pariharjoitteluun ja harjoitukset ovat maksullisia ryhmässä jo oleville). Mikäli pelaajan taso mahdollistaa hänen olevan koko tunnin harjoituksessa ja ko. ryhmäpaikka tai jokin muu ryhmäpaikka valmennuksessa tasotestin jälkeen sovitaan pelaajalle vakiopaikaksi, niin myös ensimmäinen kerta eli testikerta laskutetaan.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä kausivalmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%.

Sisaralennus ei ole voimassa sisäisissä kisoissa eikä kotihallileireillä.

JÄSENYYS

Valmennukseen osallistuminen edellyttää Smash ry:n jäsenyyttä. Osallistujat liitetään Smash ry:n jäseniksi mikäli eivät ole ennestään jäseniä. Valmennukseen osallistuvien ei tarvitse hakea erikseen jäsenyyttä.

Uudet juniorivalmennettavat maksavat puolet vuoden 2021 jäsenmaksusta, 10 € (koko vuosi 20 €) syksyn ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä sekä sitoutuvat noudattamaan Smash ry:n valmennus- ja laskutusehtoja. Jäsenet saavat mm. alennusta kenttien tuntihinnoista Smash Centerissä, Kaisaniemen tenniskentillä ja Olarin Tennishallissa, tuotteista Smash Centerin Pro Shopissa, mahdollisuuden osallistua kansallisiin kilpailuihin ja paljon yhteistyökumppaneiden tarjoamia jäsenetuja. Löydät listan voimassaolevista jäseneduista Jäsentarjoukset-sivultamme. Lisää jäsenyydestä voit lukea Jäsenyys-sivulla.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella, sähköpostilla osoitteeseen smash-espoo@smash.fi tai postitse Smashin toimistoon osoitteeseen Smash ry, Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Valmennuksen lopettaminen ei lopeta automaattisesti seuran jäsenyyttä, mutta valmennuksen irtisanoutumisen yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen.

PELAAJAN YHTEYSTIETOJEN MUUTTUMINEN

Pelaajan huoltaja on velvollinen ilmoittamaan Smash ry:lle muuttuneet nimi- ja osoitetiedot lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen: smash-espoo@smash.fi

SAIRASTUMINEN, LOUKKAANTUMINEN JA POISSAOLOT

Yhtämittaisista yli 2 viikkoa kestävistä poissaoloista tulee heti ilmoittaa sekä lähettää lääkärintodistus juniorien vastuuvalmentajille sähköpostilla smash-espoo@smash.fi. Mikäli poissaolo on enintään 4 viikkoa niin tämä huomioidaan laskussa lääkärintodistusta vastaan, omavastuuajan ollessa kaksi viikkoa, joka lasketaan siitä kun lääkärintodistus on lähetetty.

Mikäli poissaolo tulisi kestämään pidempään kuin 4 viikkoa, niin on kaksi vaihtoehtoa:
A) - pelaajan tulee maksaa tuosta neljännestä viikosta eteenpäin valmennusmaksu normaalisti, mikäli hän haluaa pitää paikkansa.
B) - pelaaja voi poissaolon alkaessa myös halutessaan vetäytyä valmennuksesta kokonaan lääkärintodistuksen lähetettyään (jolloin paikkaa voidaan tarjota muille), jolloin hän maksaa vain tuon omavastuuajan kaksi viikkoa.

Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

Poissaolojen korvauspäiviä järjestetään kauden 2021-2022 aikana 2kpl, jolloin poissaoloja tunneilta voidaan korvata (yksi syysjakson lopussa ja toinen kevätjakson lopussa). Korvauspäivistä tiedotetaan myöhemmin www.smash-espoo.fi -sivuilla. Poissaoloja voi vaihtoehtoisesti korvata myös toisissa valmennusryhmissä, jos sopivissa ryhmissä on tilaa. Kysy lisää omalta valmentajaltasi. Smash ry ei ole velvollinen korvaamaan käyttämättä jääneitä tunteja.

IRTISANOUTUMINEN VALMENNUKSESTA KESKEN KAUDEN

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä sähköinen irtisanoutumislomake. Irtisanoutuminen astuu voimaan, kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy. Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä, mutta valmennuksesta irtisanoutumisen yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna.

Pelaajan jokainen viikoittainen harjoituskerta tarkoittaa yhtä montaa valmennuspaikkaa. Esim. jos pelaajalla on yksi harjoituskerta viikossa, niin hänellä on yksi valmennuspaikka. Vastaavasti esim. kolme kertaa viikossa harjoittelevalla on kolme valmennuspaikkaa jne.

Mikäli pelaaja haluaa keskeyttää jossain yksittäisessä valmennuspaikassa harjoittelun, niin se on irtisanottava ehdoissa mainittujen irtisanomisaikojen puitteissa, jolloin ko. valmennuspaikan laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa. Mikäli pelaajalle jää kaudelle vähintään yksi valmennuspaikka, niin vain vastuuvalmentajalle sähköpostitse tehtävä irtisanomisilmoitus muista keskeytettävistä valmennuspaikoista riittää (jolloin ko. valmennuspaikan laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa).

Laskutusjaksot ja viimeiset irtisanoutumispäivät laskutusjaksolta:

1. jakso: 15.8.2021 - 17.10.2021 (viimeinen vetäytymispäivä 8.8.2021; ilmoita siitä: smash-espoo@smash.fi)

2. jakso: 18.10.2021 - 22.12.2021 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 10.10.2021)

3. jakso: 2.1.2022 - 13.3.2022  (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 22.12.2021)

4. jakso: 14.3.2022 - 5.6.2022 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 6.3.2022)

Löydät irtisanoutumislomakkeen täältä

VALOKUVAUS

Mikäli pelaaja tai huoltaja ei halua, että valokuvia hänestä tai lapsesta käytetään Smashin nettisivuilla tai Smashin julkaisuissa, tulee hänen ilmoittaa asiasta Smash ry:lle osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

SÄHKÖISET UUTISKIRJEET JA TIEDOTUS

Valmennukseen ilmoittautuvan tai hänen huoltajansa sähköposti lisätään Smash ry:n sähköisten uutiskirjeiden ja tiedotteiden jakelulistalle ellei pelaaja tai huoltaja sitä erikseen kiellä. Sähköiset uutiskirjeet ja tiedotteet ovat nettisivujen ohella Smash ry:n valmennuksen tärkeä tiedotuskanava, joten on tärkeää antaa sähköpostiosoite, jota lukee säännöllisesti.

TERVEYS SEKÄ VAKUUTUS

Jokainen pelaaja on velvollinen kertomaan omasta terveydentilanteestaan valmentajalle, mikäli se voi vaikuttaa pelaajan kykyyn suorittaa kaikkia harjoitteita täysipainoisesti. Jokaisen pelaajan tulee hankkia mahdollinen vakuutus itse: Smash ry ei ole vakuuttanut harjoituksiin osallistuvia pelaajia.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

KÄYTTÄYTYMINEN

Pelaajien tulee kohdella kunnioittavasti muita ryhmänsä pelaajia sekä valmentajaa. Kiroileminen, mailan heittely ja muu asiaton käyttäytyminen on kielletty. Mikäli pelaajan toiminnasta aiheutuu vahinkoa kentän pintaan tai muuhun kiinteistöön tai irtaimistoon, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Seuralla on oikeus evätä valmennettavan osallistuminen valmennukseen, mikäli häiritsevää häiriökäyttäytymistä esiintyy säännöllisesti siihen puuttumisesta huolimatta. Ensimmäisestä häiriökäyttäytymisestä pelaaja saa huomautuksen, toisesta varoituksen ja sen jälkeen osallistuminen valmennukseen evätään meneillään olevan kauden loppuun. Valmennusmaksuja ei hyvitetä kyseiseltä ajalta.

VALMENNUSEHTOJEN MUUTOKSET

Smash ry pidättää oikeuden valmennusehtojen muutoksiin myös kesken kauden. Tällöin muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla sekä tarvittaessa kaikille pelaajille yhteisellä tiedotteella..

JUNIOR TEAM TRAINING CONDITIONS IN ESPOO 15.8.2021 - 5.6.2022, SMASH RY
 

EXERCISE TIMES AND INQUIRIES
Each entrant is obliged to check their training group and time on the website, to which a link will be sent by e-mail no later than Sat 14 August 2021 at 16.00.

PLACE AND SEASON OF TRAINING

Smash-Espoo coaching classes are held at Olarin Tennis Hall (Olarinniityntie 8, 02210 Espoo). The training period is 15.8.2021 - 5.6.2022. By registering for the Smash Junior Coaching, the player undertakes to be involved throughout the 2021-2022 hours of the inner season in the same groups during the spring season without notice.

Each weekly training session for a player means an equal number of coaching positions. For example, if a player has one practice per week, then she/he has one coaching position. Correspondingly, for example, a trainee three times a week has three coaching positions, etc.

If a player wishes to interrupt a training in a single coaching position, she/he must be terminated within the notice periods mentioned in the conditions, in which case the the invoicing of the coaching position ends at the end of the billing period. If a player has left with at least one coaching position for the season, then only a notice of termination to the responsible coach by e-mail about other interrupted coaching positions is sufficient (in which case the the invoicing of the coaching position ends at the end of the billing period).

GROUP SIZE RED, ORANGE, GREEN TEAMS

The group size is normally max. 6 players.

GROUP SIZE YELLOW TEAMS

The group size is normally max. 6 players. If there are 4 or fewer Yellow Team players in the group, then the pricing will follow the 4-player group size price list presented on the Yellow Team page. The group size can be changed by billing period (4 periods per period) with the notification of Smash ry. In this case, the group price will also change to the new group size price list from the beginning of the next billing period.

HOLIDAY EXERCISES

Coaching classes are normally held on all public holidays except Christmas (23.12.2021-1.1.2022), Easter (15.4.-18.4.2022) and May Day 1.5.2022. The coaching break is also a ski holiday break from 20 February 2022 to 25 February 2022.

Coaching is normally held during the schoolchildren's autumn vacation, Independence Day on December 6, Epiphany on January 6, and Ascension Thursday, May 26.

Smash ry reserves the right to make group changes during the holidays.

BILLING

Invoicing is based on a place in the assigned coaching group, not individual participation times. Fall training hours are billed in two installments and spring bills are billed in two installments. Invoices will be sent to the e-mail address of the guardian to be coached. Participation in coaching is conditional on the payment of previous coaching fees.

The seasonal fee consists of four billing periods:

Section 1: 15.8.2021 - 17.10.2021

Section 2: 18.10.2021 to 22.12.2021

Section 3: 2.1.2022 to 13.3.2022

Section 4: 14.3.2022 - 5.6.2022

TESTS AND THEIR BILLING
When a new player enters an agreed level test in a group, the test is free if it is determined that the group is not suitable for the player and there are no other suitable group places available. This also means that the player may not be allowed to continue the entire hour in the practice (however, most of the exercises are based on a pair practice and the exercises are paid for by those already in the group). If the player's level allows him to be in practice for the whole hour and a group place or some other group place in coaching after the level test is agreed upon as a standard place for the player, then the first time, ie the test time, is also invoiced.

SISTER DISCOUNT

If more than one junior from the same family participates in the season coaching, the family is entitled to a sibling discount.

In families eligible for the sibling discount, the trainee who pays the most pays the full coaching fee, the following siblings receive -10% of the coaching fees.

Sister discount is not valid for internal competitions or home hall camps.

MEMBERSHIP

Participation in coaching requires membership in Smash ry. Participants are joined as members of Smash ry if they are not already members. Participants in the coaching do not have to apply for membership separately.

The new junior trainees will pay half of the membership fee for 2021, € 10 (full year € 20) in connection with the first training fee for the autumn, and undertake to comply with Smash ry's coaching and invoicing conditions. Members receive e.g. discount on hourly course prices at Smash Center, Kaisaniemi tennis courts and Olarin Tennis Hall, products at Smash Center Pro Shop, the opportunity to participate in national competitions and many membership benefits offered by partners. You can find a list of valid membership benefits on our Membership Offers page. You can read more about membership on the Membership page.

Membership is continuous until terminated in writing, either in connection with the termination of the coaching, using the coaching resignation form, by e-mail to smash-espoo@smash.fi or by post to the Smash office at Smash ry, Varikkotie 4, 00900 Helsinki. The resigning person is obliged to pay his membership fee for that year. Termination of coaching does not automatically terminate membership in the club, but in the event of termination of coaching, you can also indicate if you do not wish to continue membership for the following year. Membership is valid until the end of the calendar year after termination.

CHANGE IN PLAYER CONTACT

The player's guardian is obliged to notify Smash ry of the changed name and address information by sending them by e - mail to smash-espoo@smash.fi

ILLNESS, INJURY AND ABSENCE

Consecutive absences lasting more than 2 weeks must be reported immediately and a medical certificate must be sent to the junior responsible coaches by e-mail smash-espoo@smash.fi. If the absence is for a maximum of 4 weeks, this will be taken into account on the invoice against the medical certificate, with a deductible of two weeks calculated from the time the medical certificate is sent.

If the absence would last longer than 4 weeks there are two options:
A) - from that 4 weeks onwards, the player must normally pay the coaching fee if he/she wishes to continue at coaching groups.
B) - at the beginning of the absence, the player may also withdraw from the coaching completely after sending the medical certificate (in which case the place can be offered to others), in which case he/she will only pay for that two-week deductible period.

Individual absences are not taken into account in invoicing.

Absence compensation days will be arranged during the period 2021-2022, in which case absences from classes can be compensated (one at the end of the autumn period and the other at the end of the spring period). Compensation dates will be announced later on the www.smash-espoo.fi website. Alternatively, absences can be replaced in other coaching groups if there is space in suitable groups. Ask your own coach for more. Smash ry is not obliged to compensate for unused hours.

TERMINATION OF TRAINING IN THE MIDDLE SEASON

Resignation from coaching in the middle of the season must be done in writing by filling out an electronic resignation form. The cancellation will take effect when the current billing period ends. Resigning from coaching does not automatically terminate the membership of Smash ry, but in connection with resigning from coaching, you can also notify if you do not want to continue the membership the following year.

Each weekly training session for a player means an equal number of coaching positions. For example, if a player has one practice per week, then she/he has one coaching position. Correspondingly, for example, a trainee three times a week has three coaching positions, etc.

If a player wishes to interrupt a training in a single coaching position, she/he must be terminated within the notice periods mentioned in the conditions, in which case the the invoicing of the coaching position ends at the end of the billing period. If a player has left with at least one coaching position for the season, then only a notice of termination to the responsible coach by e-mail about other interrupted coaching positions is sufficient (in which case the the invoicing of the coaching position ends at the end of the billing period).

Billing Periods and Last Cancellation Dates from Billing Period:

Section 1: 15.8.2021 - 17.10.2021 (last date for withdrawal 8.8.2021; please inform: smash-espoo@smash.fi)

Section 2: 18.10.2021 to 22.12.2021 (last date of resignation from 10.10.2021)

Section 3: 2.1.2022 to 13.3.2022 (last date for resignation from 22.12.2021)

Section 4: 14.3.2022 - 5.6.2022 (last date for resignation from 6.3.2022)

You can find the termination form here

PHOTOGRAPHY

If a player or guardian does not want photos of him or her to be used on Smash's website or in Smash's publications, he or she must notify Smash ry at smash-espoo@smash.fi

ELECTRONIC NEWSLETTERS AND INFORMATION

The e-mail of the person registering for coaching or his / her guardian will be added to the distribution list of Smash ry's electronic newsletters and bulletins, unless the player or guardian specifically forbids it. In addition to websites, electronic newsletters and newsletters are an important information channel for Smash ry's coaching, so it is important to provide an e-mail address that you read regularly.

HEALTH AND INSURANCE

Each player is obliged to report his / her own health condition to the coach if it may affect the player's ability to complete all exercises. Each player must obtain any insurance themselves: Smash ry has not insured the players participating in the training.

NOTES FOR SPECIAL NEEDS
In group coaching, we cannot take into account the possible special needs of an individual player that would require a separate grant / assistant.
 

BEHAVIOR

Players must treat other players in their group as well as the coach with respect. Swearing, throwing a racket and other inappropriate behavior is prohibited. If the player's actions cause damage to the field surface or other property or furniture, he is obliged to compensate for the damage he has caused.

The club has the right to refuse the trainee's participation in the coaching if the disturbing disruptive behavior occurs regularly despite the intervention. The player receives a warning for the first disruptive behavior, a warning for the second and then is denied participation in coaching until the end of the current season. Coaching fees will not be refunded for that period.

CHANGES TO TRAINING CONDITIONS

Smash ry reserves the right to change the coaching conditions also in the middle of the season. In this case, the changes will be announced on the website and, if necessary, in a joint bulletin for all players.