ROGY Kotihallileirit

RED, ORANGE, GREEN, YELLOW TIIMEILLE

Smash-Espoon RED Tiimien kotihallileirit

• Lauantaina 5.2.2022 klo 12-16 *** TAPAHTUMA PERUTTU ***

Tämä RED TIIMIN kotihallileiri on tarkoitettu vain jo pallottelutaidot omaaville innokkaille Smash-Espoon RED TIIMILÄISILLE! Mikäli et ole varma omaako lapsesi nämä taidot, niin kysy Susalta (susanna.etumaki@smash.fi). Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, niiden välissä oheisliikuntaa (sään salliessa ulkona) ja omien eväiden syöntiä.

These RED TEAM home hall camps are only for Smash-Espoo RED TEAM players who already have balling skills! If you are not sure if your child has these skills, ask Susa (susanna.etumaki@smash.fi). The camp day consists of two 1.5-hour tennis sections, with side exercise between them (weather permitting outside) and eating your own snacks.

Ilmoittautuminen on tehtävä leiriviikon tiistaihin 1.2. mennessä. Pelaajille ilmoitetaan leiriviikon keskiviikkoon klo 21 mennessä toteutuuko leiri.

Pelaajia otetaan mukaan max. 12 osallistujaa. Smash-Espoolla on oikeus peruuttaa leiri, mikäli riittävää määrää osallistujia ei tule (minimi 8).

Leirimaksu on 40 eur/pelaaja ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä nettimaksuna.

Susanna Etumäki, susanna.etumaki@smash.fi, p. 040-5163 723

Smash-Espoon ORANGE Tiimien kotihallileiri

• Lauantaina 5.2.2022 klo 12-16 *** TAPAHTUMA PERUTTU ***

Tämä ORANGE TIIMIN kotihallileirit ovat tarkoitettuja vain jo oranssin pallon pallottelutaidot omaaville innokkaille Smash-Espoon ORANGE TIIMILÄISILLE! Mikäli et ole varma omaako lapsesi nämä taidot, niin kysy Susalta (susanna.etumaki@smash.fi). Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, niiden välissä oheisliikuntaa (sään salliessa ulkona) ja omien eväiden syöntiä.

These ORANGE TEAM home hall camps are only for Smash-Espoo ORANGE TEAM players who already have balling skills with the orange balls! If you are not sure if your child has these skills, ask Susa (susanna.etumaki@smash.fi). The camp day consists of two 1.5-hour tennis sections, with side exercise between them (weather permitting outside) and eating your own snacks.

Ilmoittautuminen tehtävä leiriviikon tiistaihin 1.2. mennessä. Pelaajille ilmoitetaan leiriviikon keskiviikkoon klo 21 mennessä toteutuuko leiri.

Pelaajia otetaan mukaan max. 8 osallistujaa. Smash-Espoolla on oikeus peruuttaa leiri, mikäli riittävää määrää osallistujia ei tule (minimi 6).

Susanna Etumäki, susanna.etumaki@smash.fi, p. 040-5163 723

Smash-Espoon GREEN Tiimien kotihallileirit

• Lauantaina 26.3.2022 klo 12-16 *TÄYNNÄ*

Tämä kotihallileiri on tarkoitettu vain hyvät pallottelutaidot omaaville innokkaille Smash-Espoon GREEN TIIMILÄISILLE! Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, oheisharjoituksesta kentällä ja omien eväiden syönnistä.

Ilmoittautuminen tehtävä leiriviikon tiistaihin mennessä. Pelaajille ilmoitetaan leiriviikon keskiviikkoon klo 21 mennessä toteutuuko leiri.

Leirimaksu on 50 eur/pelaaja ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä nettimaksuna.

Timo Etumäki, timo.etumaki@smash.fi, p. 045-173 2727

ILMOITTAUTUMINEN LA 26.3. LEIRILLE VIIMEISTÄÄN TI 22.3. MENNESSÄ:

https://tennisclub.fi/pelaaja/event/898 *TÄYNNÄ*

Smash-Espoon YELLOW Tiimien kotihallileirit

• Lauantaina 26.3.2022 klo 12-16

Tämä kotihallileiri on tarkoitettu vain Smash-Espoon innokkaille kovien pallojen pelaajille (YELLOW TIIMI). Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, oheisharjoituksesta kentällä ja omien eväiden syönnistä.

Timo Etumäki, timo.etumaki@smash.fi, p. 045-173 2727

ILMOITTAUTUMINEN LA 26.3. LEIRILLE VIIMEISTÄÄN TI 22.3. MENNESSÄ: