ROGY Kotihallileirit

Smash-Espoon RED Tiimien kotihallileirit

• Lauantaina 25.9.2021 Klo 12-16
  • Lauantaina 5.2.2022 klo 12-16

Nämä RED TIIMIN kotihallileirit ovat tarkoitettuja vain jo pallottelutaidot omaaville Smash-Espoon RED TIIMILÄISILLE! Mikäli et ole varma omaako lapsesi nämä taidot, niin kysy Susalta (susanna.etumaki@smashtennis.fi). Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, niiden välissä oheisliikuntaa (sään salliessa ulkona) ja omien eväiden syöntiä.

Ilmoittautuminen on tehtävä leiriviikon tiistaihin mennessä. Pelaajille ilmoitetaan leiriviikon keskiviikkoon klo 21 mennessä toteutuuko leiri.

Pelaajia otetaan mukaan max. 12 osallistujaa. Smash-Espoolla on oikeus peruuttaa leiri, mikäli riittävää määrää osallistujia ei tule (minimi 8).

Leirimaksu 40 eur veloitetaan jälkikäteen kauden valmennusmaksun yhteydessä.

Susanna Etumäki, susanna.etumaki@smashtennis.fi, p. 040-5163 723

Smash-Espoon ORANGE Tiimien kotihallileiri

• Lauantaina 25.9.2021 Klo 12-16
  • Lauantaina 5.2.2022 klo 12-16

Nämä ORANGE TIIMIN kotihallileirit ovat tarkoitettuja vain jo pallottelutaidot omaaville Smash-Espoon ORANGE TIIMILÄISILLE! Mikäli et ole varma omaako lapsesi nämä taidot, niin kysy Susalta (susanna.etumaki@smashtennis.fi). Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, niiden välissä oheisliikuntaa (sään salliessa ulkona) ja omien eväiden syöntiä.

Ilmoittautuminen tehtävä leiriviikon tiistaihin mennessä. Pelaajille ilmoitetaan leiriviikon keskiviikkoon klo 21 mennessä toteutuuko leiri.

Leirimaksu 40 eur veloitetaan jälkikäteen kauden valmennusmaksun yhteydessä.

Susanna Etumäki, susanna.etumaki@smashtennis.fi, p. 040-5163 723

Smash-Espoon GREEN Tiimien kotihallileirit

• Lauantaina 27.11.2021 Klo 12-17
  • Lauantaina 26.3.2022 klo 12-17

Nämä kotihallileirit ovat tarkoitettuja vain hyvät pallottelutaidot omaaville Smash-Espoon GREEN TIIMILÄISILLE! Mikäli et ole varma omaako lapsesi nämä taidot, niin kysy Timolta (timo.etumaki@smashtennis.fi). Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, oheisharjoituksesta kentällä, tennisaiheisesta luennosta ja omien eväiden syönnistä.

Pelaajia otetaan mukaan max. 6 samaa tasoa olevaa osallistujaa. Smash-Espoolla on oikeus valita ilmoittautuneista osallistujat siten, että ovat samaa tasoa ja peruuttaa leiri, mikäli riittävää määrää samaa tasoa olevia osallistujia ei tule (minimi 4/maksimi 6).

Leirimaksu 50 eur veloitetaan jälkikäteen kauden seuraavan valmennusmaksun yhteydessä.

Timo Etumäki, timo.etumaki@smashtennis.fi, p. 045-173 2727

Smash-Espoon YELLOW Tiimien kotihallileirit

• Lauantaina 27.11.2021 Klo 12-17
  • Lauantaina 26.3.2022 klo 12-17

Nämä kotihallileirti ovat tarkoitettuja vain Smash-Espoon YELLOW TIIMILÄISILLE (Katso jäljempänä lisää pelaajavalinnoista). Leiripäivä koostuu kahdesta 1,5h tennisosuudesta, oheisharjoituksesta kentällä, tennisaiheisesta luennosta ja omien eväiden syönnistä.

Pelaajavalinnat:
Kenttiä on leirille varattu kaksi ja mukaan mahtuu 5 samaa tasoa olevaa pelaajaa/kenttä. Pelaajia otetaan mukaan max. 10 pelaajaa, siten että yhdelle kentälle tulee aina samaa tasoa olevia. Smash-Espoolla on oikeus valita ilmoittautuneista osallistujat siten, että kentälliset saadaan samaa tasoa oleviksi ja peruuttaa leiri, mikäli riittävää määrää samaa tasoa olevia osallistujia ei tule (minimi/maksimi = 5/kenttä).

Timo Etumäki, timo.etumaki@smashtennis.fi, p. 045-173 2727