RED Tiimi Minitennis n. 5-9 v.

RED Tiimi on tarkoitettu 9 v. ja nuoremmille lapsille, jotka ovat siinä vaiheessa, että MINITENNISKENTTÄ ja ns. PUNAINEN, HIDAS PALLO on oppimisen kannalta ihanteellisin.

Tasot: STARTTI, 1 ja 2
(aloittelijat, perustaso, edistyneet)

Kausi 15.8.2021 - 5.6.2022

Pääasiallinen harjoitusalue:
Minitennis -kenttä

Ryhmäkoko: max. 6 pel./valmentaja

Käytettävät pallot: softis, punainen puolikova pallo

RED TIIMITASOJEN ESITTELYVIDEOT LÖYDÄT TÄMÄN SIVUN LOPUSTA!

- Ryhmän tason määrittelee valmentajatiimi sekä mm. 3 minuutin pallottelutestitulos, harjoituskerrat, ikä.

- Aloittelevat pelaajat lähtevät Startti-tasolta. Uusien, mutta jo aiemmin pelanneiden oikea tasoryhmä selviää kokeilukerran jälkeen.

- Tiimin pelaajia kannustetaan osallistumaan erilaisiin minitennispelitapahtumiin ja kilpailuihin; MM. oman seuran sisäisiin kilpailuihin. Tykkimäki Team Tourille osallistutaan joukkueena.

- Valmentajatiimi suosittelee Tiimin pelaajille sopivia pelitapahtumia ja kilpailuja.

- Tiimin pelaajilla mahdollisuus osallistua syyskaudella ja kevätkaudella minitenniskotihallileiripäivään KHL.

- Kesäleiriharjoittelua suositellaan kaikille Tiimin pelaajille.

- Red Tiimi paita jaetaan kaikille pelaajille, jota pidetään päällä tapahtumissa ja kilpailuissa.

Valmennusehdot löydät ilmoittautumis-sivulta.

RED TIIMI - VALMENNUSHINNASTO 2021-2022:

MA-PE KLO 13-16:

• 1 tunti viikossa: 14 eur/tunti
  • 2 tai useampi tunti viikossa: 13 eur/tunti

MA-PE klo 16 > ja SU :

• 1 tunti viikossa = 18 eur/tunti
  • 2 tai useampi tunti viikossa = 15 eur/tunti

Syyskaudella on keskimäärin 18-19 harjoitusviikkoa ja kevätkaudella 20-21 harjoitusviikkoa.

RED TIIMI - TAPAHTUMAT - HINNASTO 2021-2022:

Sisäiset -minitenniskilpailut = 10 eur/osakilpailu

Kotihallileiri 4 h: 40 eur

Alennukset kesäleireistä 2022:

• 1 tuntia viikossa pelaavat = 0 %
  • 2-3 tuntia viikossa pelaavat = 20 %
  • 4-> tuntia viikossa pelaavat = 40 %

• 3 kertaa viikossa harjoitteleville on lisäksi valomaksuetu Olarin Tennishalliin.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä kausivalmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%

Sisaralennus ei ole voimassa sisäisissä kisoissa eikä kotihallileireillä.

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin!

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

Susanna Etumäki
U12 valmennusvastaava (RED/ORANGE TIIMIT)
p. 040-516 3723 (ma-pe 12-14)
susanna.etumaki@smashtennis.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.