ORANGE Tiimi Miditennis 8-18 v.

ORANGE Tiimi on tarkoitettu 8-13(-18) v. lapsille ja nuorille, jotka ovat siinä vaiheessa, että MIDITENNISKENTTÄ ja ns. ORANSSI, PUOLIKOVA-PALLO on oppimisen kannalta ihanteellisin.

Tasot:STARTTI, 1 ja 2
(aloittelijat, perustaso, edistyneet)

Vanhemmat aloittelijat (13 v.->) eli Starttitasolla olevat pyritään sijoittamaan omiin ryhmiin.

Kausi: 15.8.2021 - 5.6.2022

Pääasiallinen harjoitusalue:
Miditennis -kenttä

Ryhmäkoko: max. 6 pel./valmentaja

Käytettävät pallot tason ja harjoitusten mukaan: softis, punainen pallo, oranssi puolikova pallo, vihreätäplä-pallo

ORANGE TIIMITASOJEN ESITTELYVIDEOT LÖYDÄT TÄMÄN SIVUN LOPUSTA!

- Ryhmän tason määrittelee valmentajatiimi sekä 3 minuutin pallottelutestitulos, harjoituskerrat, ikä.

- Aloittelevat pelaajat lähtevät Startti-tasolta. Uusien, mutta jo aiemmin pelanneiden oikea tasoryhmä selviää kokeilukerran jälkeen.

- Tiimin pelaajia kannustetaan osallistumaan erilaisiin miditennispelitapahtumiin ja kilpailuihin, kuten oman seuran sisäisiin kilpailuihin. Tykkimäki Team Tourille osallistutaan joukkueena.

- Valmentajatiimi suosittelee Tiimin pelaajille sopivia pelitapahtumia ja kilpailuja.

- Tiimin pelaajilla mahdollisuus osallistua syyskaudella ja kevätkaudella miditenniskotihallileiripäivään KHL.

- Kesäleiriharjoittelua suositellaan kaikille Tiimin pelaajille.

- Orange Tiimin paita jaetaan kaikille pelaajille, jota pidetään päällä tapahtumissa ja kilpailuissa.

ORANGE TIIMI - VALMENNUSHINNASTO 2021-2022:

MA-PE KLO 13-16:

• 1 tunti viikossa = 18 eur/tunti
  • 2 tai useampi tunti viikossa = 16 eur/tunti

MA-PE KLO 16- ja SU:

• 1 tunti viikossa = 21,5 eur/tunti
  • 2 tuntia viikossa = 19,5 eur/tunti
  • 3 tuntia viikossa = 17,5 eur/tunti
  • 4 tuntia viikossa = 16,5 eur/tunti

Syyskaudella on keskimäärin 18-19 harjoitusviikkoa ja kevätkaudella 20-21 harjoitusviikkoa.

ORANGE TIIMI - TAPAHTUMAT - HINNASTO 2021-2022:

Seuran sisäiset -miditenniskilpailut = 10 eur/osakilpailu

Kotihallileiri (4 tuntia): 40 eur

Alennukset kesäleireistä 2022:

• 1-1,5 tuntia viikossa pelaavat = 0 %
    • 2-3 tuntia viikossa pelaavat = 20 %
    • 4> tuntia viikossa pelaavat = 40 %

• 3 kertaa viikossa harjoitteleville on lisäksi valomaksuetu Olarin Tennishalliin.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä kausivalmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%

Sisaralennus ei ole voimassa sisäisissä kisoissa eikä kotihallileireillä.

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin!

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

Susanna Etumäki
    U12-valmennusvastaava (RED/ORANGE TIIMIT)
    p. 040-516 3723 (ma-pe 12-14)
    susanna.etumaki@smashtennis.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.