Kausihaku juniorivalmennukseen 2021-2022

HAKUAIKA KAUDELLE 2021-22 ON PÄÄTTYNYT!

 

RYHMÄAJAT ON JULKAISTU PELAAJILLE!

LISÄINFOA JA KYSELYT VAPAISTA PAIKOISTA:

RED/ORANGE tiimit: susanna.etumaki@smashtennis.fi

GREEN/YELLOW tiimit: timo.etumaki@smashtennis.fi

Voit hakea jälki-ilmoittautumislomakkeeella valmennuksiin täyttämällä hakulomakkeen, mutta se huomioidaan vain jos paikkoja on vapaana. Lue ensin huolellisesti valmennusehtomme ja jatka sitten tämän sivun alaosasta löytyviin hakulomakkeisiin.

 


APPLICATION PERIOD FOR THE PERIOD 2021-22 IS ENDED!
 

GROUP TIMES PUBLISHED TO THE PLAYERS.

MORE INFORMATION AND INQUIRIES ABOUT VACANCIES:

RED / ORANGE teams: susanna.etumaki@smashtennis.fi

GREEN / YELLOW teams: timo.etumaki@smashtennis.fi

You can use the post-registration form for coaching by filling in the application form, but it will only be considered if there are vacancies. Please read our terms of training carefully first and then proceed to the application forms, which can be found at the bottom of this page.​


JUNIORITIIMIEN VALMENNUSEHDOT ESPOOSSA 15.8.2021 - 5.6.2022, SMASH RY

 

YOU FIND JUNIOR TEAM TRAINING CONDITIONS IN ENGLISH HERE (NEW WINDOW)

 

HARJOITUSAJAT JA NIIDEN TIEDUSTELEMINEN
Jokainen ilmoittautunut on velvollinen tarkistamaan harjoitusryhmänsä ja -aikansa nettisivuilta, johon lähetetään sähköpostitse linkki viimeistään la 14.8.2021 klo 16.00.

VALMENNUSPAIKKA JA -KAUSI

Smash-Espoon valmennustunnit järjestetään Olarin Tennishallissa (Olarinniityntie 8, 02210 Espoo). Valmennuskausi on 15.8.2021 - 5.6.2022.  Ilmoittautumalla Smashin juniorivalmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden 2021-2022 tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta.

Pelaajan jokainen viikoittainen harjoituskerta tarkoittaa yhtä montaa valmennuspaikkaa. Esim. jos pelaajalla on yksi harjoituskerta viikossa, niin hänellä on yksi valmennuspaikka. Vastaavasti esim. kolme kertaa viikossa harjoittelevalla on kolme valmennuspaikkaa jne. 

Mikäli pelaaja haluaa keskeyttää jossain yksittäisessä valmennuspaikassa harjoittelun, niin se on irtisanottava ehdoissa mainittujen irtisanomisaikojen puitteissa, jolloin ko. valmennuspaikan laskutus loppuu ko. laskutusjakson lopussa. Mikäli pelaajalle jää kaudelle vähintään yksi valmennuspaikka, niin vain vastuuvalmentajalle sähköpostitse tehtävä irtisanomisilmoitus muista keskeytettävistä valmennuspaikoista riittää. Muussa tapauksessa pelaajan on täytettävä myös irtisanoutumislomake.

RYHMÄKOKO RED-, ORANGE-, GREEN-TIIMIT

Ryhmäkoko on normaalisti max. 6 pelaajaa. 

RYHMÄKOKO YELLOW-TIIMIT

Ryhmäkoko on normaalisti max. 6 pelaajaa. Jos Yellow Tiimien pelaajia on ryhmässä 4 tai vähemmän, niin hinnoittelussa noudatetaan Yellow Tiimi-sivulla esitettyä 4 pelaajan ryhmäkoon hinnastoa. Ryhmäkokoa voidaan Smash ry:n ilmoituksella muuttaa laskutusjaksottain (kaudessa 4 jaksoa). Tällöin myös ryhmän hinta muuttuu uuden ryhmäkoon hinnaston mukaiseksi seuraavan laskutusjakson alusta alkaen. 

JUHLAPYHIEN HARJOITUKSET

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2021-1.1.2022), pääsiäistä (15.4.-18.4.2022) sekä vappupäivää 1.5.2022. Valmennuksissa on lisäksi hiihtolomatauko 20.2.2022 – 25.2.2022.

Valmennusta järjestetään normaalisti koululaisten syysloman aikana, itsenäisyyspäivänä 6.12., loppiaisena 6.1., sekä helatorstaina 26.5. 

Smash ry pidättää itselleen oikeuden tehdä ryhmämuutoksia pyhäpäivien aikana.

LASKUTUS

Laskutuksen perusteena on paikka osoitetussa valmennusryhmässä, eivät yksittäiset osallistumiskerrat. Syksyn valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevään laskut laskutetaan kahdessa erässä. Laskut lähetetään valmennettavan huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on aikaisempien valmennusmaksujen suorittaminen.

Kausimaksu koostuu neljästä laskutusjaksosta:

1. jakso: 15.8.2021 - 17.10.2021

2. jakso: 18.10.2021 - 22.12.2021

3. jakso: 2.1.2022 - 13.3.2022

4. jakso: 14.3.2022 - 5.6.2022

TESTIKERRAT JA NIIDEN LASKUTUS
Uuden pelaajan tullessa sovittuun tasotestiin johonkin ryhmään, niin testi on ilmainen, mikäli todetaan, että ryhmä ei ole sopiva pelaajalle eikä tarjolla ole muitakaan sopivia ryhmäpaikkoja. Tämä myös tarkoittaa, että pelaaja ei välttämättä saa jatkaa koko tuntia harjoituksessa (suurin osa harjoituksista perustuu kuitenkin pariharjoitteluun ja harjoitukset ovat maksullisia ryhmässä jo oleville). Mikäli pelaajan taso mahdollistaa hänen olevan koko tunnin harjoituksessa ja ko. ryhmäpaikka tai jokin muu ryhmäpaikka valmennuksessa tasotestin jälkeen sovitaan pelaajalle vakiopaikaksi, niin myös ensimmäinen kerta eli testikerta laskutetaan.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä kausivalmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%.

Sisaralennus ei ole voimassa sisäisissä kisoissa eikä kotihallileireillä.

JÄSENYYS

Valmennukseen osallistuminen edellyttää Smash ry:n jäsenyyttä. Osallistujat liitetään Smash ry:n jäseniksi mikäli eivät ole ennestään jäseniä. Valmennukseen osallistuvien ei tarvitse hakea erikseen jäsenyyttä.

Uudet juniorivalmennettavat maksavat puolet vuoden 2021 jäsenmaksusta, 10 € (koko vuosi 20 €) syksyn ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä sekä sitoutuvat noudattamaan Smash ry:n valmennus- ja laskutusehtoja. Jäsenet saavat mm. alennusta kenttien tuntihinnoista Smash Centerissä, Kaisaniemen tenniskentillä ja Olarin Tennishallissa, tuotteista Smash Centerin Pro Shopissa, mahdollisuuden osallistua kansallisiin kilpailuihin ja paljon yhteistyökumppaneiden tarjoamia jäsenetuja. Löydät listan voimassaolevista jäseneduista Jäsentarjoukset-sivultamme. Lisää jäsenyydestä voit lukea Jäsenyys-sivulla.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella, sähköpostilla osoitteeseen smash-espoo@smashtennis.fi tai postitse Smashin toimistoon osoitteeseen Smash ry, Varikkotie 4, 00900 Helsinki. Eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Valmennuksen lopettaminen ei lopeta automaattisesti seuran jäsenyyttä, mutta valmennuksen irtisanoutumisen yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen.

PELAAJAN YHTEYSTIETOJEN MUUTTUMINEN

Pelaajan huoltaja on velvollinen ilmoittamaan Smash ry:lle muuttuneet nimi- ja osoitetiedot lähettämällä ne sähköpostitse osoitteeseen: smash-espoo@smashtennis.fi

SAIRASTUMINEN, LOUKKAANTUMINEN JA POISSAOLOT

Yhtämittaisista yli 2 viikkoa kestävistä poissaoloista tulee heti ilmoittaa sekä lähettää lääkärintodistus juniorien vastuuvalmentajille sähköpostilla smash-espoo@smashtennis.fi. Mikäli poissaolo on enintään 4 viikkoa niin tämä huomioidaan laskussa lääkärintodistusta vastaan, omavastuuajan ollessa kaksi viikkoa, joka lasketaan siitä kun lääkärintodistus on lähetetty.

Mikäli poissaolo tulisi kestämään pidempään kuin 4 viikkoa:
- pelaajan tulee maksaa tuosta 4:stä viikosta eteenpäin valmennusmaksu normaalisti, mikäli hän haluaa pitää paikkansa.
- pelaaja voi poissaolon alkaessa myös halutessaan vetäytyä valmennuksesta kokonaan lääkärintodistuksen lähetettyään (jolloin paikkaa voidaan tarjota muille), jolloin hän maksaa vain tuon omavastuuajan kaksi viikkoa.

Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

Poissaolojen korvauspäiviä järjestetään kauden 2021-2022 aikana 2kpl, jolloin poissaoloja tunneilta voidaan korvata (yksi syysjakson lopussa ja toinen kevätjakson lopussa). Korvauspäivistä tiedotetaan myöhemmin www.smash-espoo.fi -sivuilla. Poissaoloja voi vaihtoehtoisesti korvata myös toisissa valmennusryhmissä, jos sopivissa ryhmissä on tilaa. Kysy lisää omalta valmentajaltasi. Smash ry ei ole velvollinen korvaamaan käyttämättä jääneitä tunteja.

IRTISANOUTUMINEN VALMENNUKSESTA KESKEN KAUDEN

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä sähköinen irtisanoutumislomake. Irtisanoutuminen astuu voimaan, kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy. Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä, mutta valmennuksesta irtisanoutumisen yhteydessä voi myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna.

Laskutusjaksot ja viimeiset irtisanoutumispäivät laskutusjaksolta:

1. jakso: 15.8.2021 - 17.10.2021 (viimeinen vetäytymispäivä 8.8.2021; ilmoita siitä: smash-espoo@smashtennis.fi)

2. jakso: 18.10.2021 - 22.12.2021 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 10.10.2021)

3. jakso: 2.1.2022 - 13.3.2022  (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 22.12.2021)

4. jakso: 14.3.2022 - 5.6.2022 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 6.3.2022)

Löydät irtisanoutumislomakkeen täältä

VALOKUVAUS

Mikäli pelaaja tai huoltaja ei halua, että valokuvia hänestä tai lapsesta käytetään Smashin nettisivuilla tai Smashin julkaisuissa, tulee hänen ilmoittaa asiasta Smash ry:lle osoitteeseen smash-espoo@smashtennis.fi

SÄHKÖISET UUTISKIRJEET JA TIEDOTUS

Valmennukseen ilmoittautuvan tai hänen huoltajansa sähköposti lisätään Smash ry:n sähköisten uutiskirjeiden ja tiedotteiden jakelulistalle ellei pelaaja tai huoltaja sitä erikseen kiellä. Sähköiset uutiskirjeet ja tiedotteet ovat nettisivujen ohella Smash ry:n valmennuksen tärkeä tiedotuskanava, joten on tärkeää antaa sähköpostiosoite, jota lukee säännöllisesti.

TERVEYS SEKÄ VAKUUTUS

Jokainen pelaaja on velvollinen kertomaan omasta terveydentilanteestaan valmentajalle, mikäli se voi vaikuttaa pelaajan kykyyn suorittaa kaikkia harjoitteita täysipainoisesti. Jokaisen pelaajan tulee hankkia mahdollinen vakuutus itse: Smash ry ei ole vakuuttanut harjoituksiin osallistuvia pelaajia.

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.
 

KÄYTTÄYTYMINEN

Pelaajien tulee kohdella kunnioittavasti muita ryhmänsä pelaajia sekä valmentajaa. Kiroileminen, mailan heittely ja muu asiaton käyttäytyminen on kielletty. Mikäli pelaajan toiminnasta aiheutuu vahinkoa kentän pintaan tai muuhun kiinteistöön tai irtaimistoon, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Seuralla on oikeus evätä valmennettavan osallistuminen valmennukseen, mikäli häiritsevää häiriökäyttäytymistä esiintyy säännöllisesti siihen puuttumisesta huolimatta. Ensimmäisestä häiriökäyttäytymisestä pelaaja saa huomautuksen, toisesta varoituksen ja sen jälkeen osallistuminen valmennukseen evätään meneillään olevan kauden loppuun. Valmennusmaksuja ei hyvitetä kyseiseltä ajalta.

VALMENNUSEHTOJEN MUUTOKSET

Smash ry pidättää oikeuden valmennusehtojen muutoksiin myös kesken kauden. Tällöin muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla sekä tarvittaessa kaikille pelaajille yhteisellä tiedotteella..


 

HAKULOMAKKEET - APPLICATION FORMS

 

VALITSE TIIMI, JOHON HALUAT HAKEA:

CHOOSE THE TEAM YOU WANT TO REGISTER FOR:
(The forms are in Finnish only.)

 


 

Haku RED Tiimiin
Haku GREEN TiimiinHaku YELLOW Tiimiin