GREEN Tiimi 8-18 v.

GREEN Tiimi on tarkoitettu 8-18 v. lapsille ja nuorille, jotka ovat siinä vaiheessa, että KOKO KENTTÄ ja ns. VIHREÄ, PUOLIKOVA-PALLO on oppimisen kannalta ihanteellisin.

Tasot: 1 ja 2
(perustaso, edistyneet)

HUOM! Green Tiimissä ei ole STARTTI -tasoa, vaan aloittelijatason pelaajat aloittavat joko Red (n. 5-9 v.) tai Orange (n. 8-18 v.) Tiimin Startti-tason ryhmissä.

Kausi: 15.8.2021 - 5.6.2022

Pääasiallinen harjoitusalue:
Koko kenttä

Ryhmäkoko: max. 6 pel./Valmentaja

Käytettävät pallot tason ja harjoitusten mukaan:
softis, punainen pallo, orassi puolikova pallo, vihreätäplä-pallo, kovat pallot

GREEN TIIMITASOJEN ESITTELYVIDEON LÖYDÄT TÄMÄN SIVUN LOPUSTA!
tai tästä Youtube-linkistä

- Ryhmän tason määrittelee valmentajatiimi, 3 minuutin pallottelutestitulos, harjoituskerrat, ikä.

- Aloittelevat pelaajat lähtevät RED tai ORANGE Tiimin Startti-tasolta. Uusien, mutta jo aiemmin pelanneiden oikea tasoryhmä selviää kokeilukerran jälkeen.

- Tiimin pelaajia kannustetaan osallistumaan erilaisiin vihreänpallonpelitapahtumiin ja kilpailuihin sekä oman seuran sisäisiin kilpailuihin.

- Valmentajatiimi suosittelee Tiimin pelaajille sopivia pelitapahtumia ja kilpailuja.

- Tiimin pelaajilla mahdollisuus osallistua syyskaudella ja kevätkaudella kotihallileiripäivään KHL.

- Kesäleiriharjoittelua suositellaan kaikille Tiimin pelaajille.

- Green Tiimin paita jaetaan kaikille pelaajille, jota pidetään päällä tapahtumissa ja kilpailuissa.

GREEN TIIMI - VALMENNUSHINNASTO 2021-2022:

MA-PE klo 13-16:

• 1 tunti viikossa = 18 eur/tunti
  • 2 tai useampi tunti viikossa = 16 eur/tunti

MA-PE KLO 16-, SU:

• 1 tunti viikossa = 21,5 eur/tunti
  • 2 tuntia viikossa = 19,5 eur/tunti
  • 3 tuntia viikossa = 17,5 eur/tunti
  • 4 tuntia viikossa = 16,5 eur/tunti

Syyskaudella on keskimäärin 18-19 harjoitusviikkoa ja kevätkaudella 20-21 harjoitusviikkoa.

GREEN TIIMI - TAPAHTUMAT - HINNASTO 2021-2022:

Smash-Espoo Tour (vihreä pallo): 15 eur/osakilpailu

Kotihallileiri (5 tuntia): 50 eur

Alennukset kesäleireistä 2022:

• 1-1,5 tuntia viikossa pelaavat = 0 %
  • 2-3 tuntia viikossa pelaavat = 20 %
  • 4-> tuntia viikossa pelaavat = 40 %

• 3 kertaa viikossa harjoitteleville on lisäksi valomaksuetu Olarin Tennishalliin.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä kausivalmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%

Sisaralennus ei ole voimassa sisäisissä kisoissa eikä kotihallileireillä.

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin!

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

Timo Etumäki
U18 -valmennusvastaava (GREEN/YELLOW TIIMIT)
p. 045-173 2727 (ma-pe klo 12-14)
timo.etumaki@smashtennis.fi

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.