RED Tiimi Minitennis n. 5-9 v.

Tarkoitettu 9 v. ja nuoremmille lapsille, jotka aloittelevat tenniksessä tai ovat siinä vaiheessa, että MINITENNISKENTTÄ ja ns. PUNAINEN, HIDAS PALLO on oppimisen kannalta ihanteellisin.

- Tasot: STARTTI, 1, 2, TOP

- Kausi 17.8.2020 - 6.6.2021

Pääasiallinen harjoitusalue: Minitennis -kenttä

- Ryhmäkoko: 6

- Ryhmän tason määrittelee valmentajatiimi sekä mm. 3 minuutin pallottelutestitulos, harjoituskerrat, ikä.

- Aloittelevat pelaajat lähtevät Startti-tasolta. Uusien, mutta jo aiemmin pelanneiden oikea tasoryhmä selviää kokeilukerran jälkeen.

- Tiimin pelaajia kannustetaan osallistumaan erilaisiin minitennispelitapahtumiin ja kilpailuihin; MM. oman seuran Smash-Espoo Tourille. Tykkimäki Team Tourille osallistutaan joukkueena.

- Valmentajatiimi suosittelee Tiimin pelaajille sopivia pelitapahtumia ja kilpailuja.

- Tiimin pelaajilla mahdollisuus osallistua syyskaudella ja kevätkaudella minitenniskotihallileiripäivään KHL.

- Kesäleiriharjoittelua suositellaan kaikille Tiimin pelaajille.

- Red Tiimi paita jaetaan kaikille pelaajille, jota pidetään päällä tapahtumissa ja kilpailuissa.

ALUSTAVAT HARJOITUSAJAT:

• MA-PE klo 13-19 välillä

RED TIIMI - VALMENNUSHINNASTO 2020-2021:

MA-PE KLO 13-16:

• 1 tunti viikossa: 15 eur/tunti
  • 2-3 tuntia viikossa: 13 eur/tunti

MA-PE klo 16 > :

• 1 tunti viikossa = 16 eur/tunti
  • 2-3 tuntia viikossa = 15 eur/tunti

Syyskaudella on keskimäärin 18-19 harjoitusviikkoa ja kevätkaudella 20-21 harjoitusviikkoa.

RED TIIMI - TAPAHTUMAT - HINNASTO 2020-2021:

Smash-Espoo Tour -minitenniskilpailut = 10 eur/osakilpailu

Kotihallileiri 4 h: 40 eur

Alennukset kesäleireistä 2021:

• 1-1,5 tuntia viikossa pelaavat = 0 %
  • 2-3 tuntia viikossa pelaavat = 20 %
  • 3,5-> tuntia viikossa pelaavat = 40 %

• 3,5 tuntia tai yli viikossa harjoitteleville on lisäksi valomaksuetu Olarin Tennishalliin.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä valmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin!

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

Susanna Etumäki
U12 valmennusvastaava (RED/ORANGE TIIMIT)
p. 040-516 3723 (ma-to 12-15)
susanna.etumaki@smashtennis.fi