ORANGE Tiimi Miditennis 8-13 v.

Tarkoitettu 8-13 v. lapsille ja nuorille, jotka aloittelevat tenniksessä tai ovat siinä vaiheessa, että MIDITENNISKENTTÄ ja ns. ORANSSI, PUOLIKOVA-PALLO on oppimisen kannalta ihanteellisin.

Tasot: STARTTI, 1, 2, TOP

Kausi: 17.8.2020 - 6.6.2021

Pääasiallinen harjoitusalue: Miditennis -kenttä

- Ryhmäkoko: 6

- Ryhmän tason määrittelee valmentajatiimi sekä 3 minuutin pallottelutestitulos, harjoituskerrat, ikä.

- Aloittelevat pelaajat lähtevät Startti-tasolta. Uusien, mutta jo aiemmin pelanneiden oikea tasoryhmä selviää kokeilukerran jälkeen.

- Tiimin pelaajia kannustetaan osallistumaan erilaisiin miditennispelitapahtumiin ja kilpailuihin, kuten oman seuran Smash-Espoo Tourille. Tykkimäki Team Tourille osallistutaan joukkueena.

- Valmentajatiimi suosittelee Tiimin pelaajille sopivia pelitapahtumia ja kilpailuja.

- Tiimin pelaajilla mahdollisuus osallistua syyskaudella ja kevätkaudella miditenniskotihallileiripäivään KHL.

- Kesäleiriharjoittelua suositellaan kaikille Tiimin pelaajille.

- Orange Tiimin paita jaetaan kaikille pelaajille, jota pidetään päällä tapahtumissa ja kilpailuissa.

ALUSTAVAT HARJOITUSAJAT:

• MA-PE klo 13-19
  • SU iltapäivä

ORANGE TIIMI - VALMENNUSHINNASTO 2020-2021:

MA-PE KLO 13-16:

• 1 tunti viikossa = 18 eur/tunti
  • 2-3 tuntia viikossa = 16 eur/tunti

MA-PE KLO 16- ja SU:

• 1 tunti viikossa = 21,5 eur/tunti
  • 2 tuntia viikossa = 19,5 eur/tunti
  • 3 tuntia viikossa = 17,5 eur/tunti
  • 3,5 tuntia viikossa = 16,5 eur/tunti

Syyskaudella on keskimäärin 18-19 harjoitusviikkoa ja kevätkaudella 20-21 harjoitusviikkoa.

ORANGE TIIMI - TAPAHTUMAT - HINNASTO 2020-2021:

Smash-Espoo Tour -miditenniskilpailut = 10 eur/osakilpailu

Kotihallileiri (4 tuntia): 40 eur

Alennukset kesäleireistä 2021:

• 1-1,5 tuntia viikossa pelaavat = 0 %
    • 2-3 tuntia viikossa pelaavat = 20 %
    • 3,5-> tuntia viikossa pelaavat = 40 %

• 3,5 tuntia tai yli viikossa harjoitteleville on lisäksi valomaksuetu Olarin Tennishalliin.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä valmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin!

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

Susanna Etumäki
    U12-valmennusvastaava (RED/ORANGE TIIMIT)
    p. 040-516 3723 (ma-to 12-15)
    susanna.etumaki@smashtennis.fi