GREEN Tiimi 8-18 v.

Tarkoitettu 8-18 v. lapsille ja nuorille, jotka aloittelevat tenniksessä tai ovat siinä vaiheessa, että KOKO KENTTÄ ja ns. VIHREÄ, PUOLIKOVA-PALLO on oppimisen kannalta ihanteellisin.

- Tasot: STARTTI, 1, 2, TOP

- Kausi: 17.8.2020 - 6.6.2021

Pääasiallinen harjoitusalue: Koko kenttä

- Ryhmäkoko: max. 6

- Ryhmän tason määrittelee valmentajatiimi, 3 minuutin pallottelutestitulos, harjoituskerrat, ikä.

- Aloittelevat pelaajat lähtevät Startti-tasolta. Uusien, mutta jo aiemmin pelanneiden oikea tasoryhmä selviää kokeilukerran jälkeen.

- Tiimin pelaajia kannustetaan osallistumaan erilaisiin vihreänpallonpelitapahtumiin ja kilpailuihin sekä oman seuran Smash-Espoo Tourille.

- Valmentajatiimi suosittelee Tiimin pelaajille sopivia pelitapahtumia ja kilpailuja.

- Tiimin pelaajilla mahdollisuus osallistua syyskaudella ja kevätkaudella kotihallileiripäivään KHL.

- Kesäleiriharjoittelua suositellaan kaikille Tiimin pelaajille.

- Green Tiimin paita jaetaan kaikille pelaajille, jota pidetään päällä tapahtumissa ja kilpailuissa.

ALUSTAVAT HARJOITUSAJAT:

• MA-PE klo 13-19
  • SU iltapäivä

GREEN TIIMI - VALMENNUSHINNASTO 2020-2021:

MA-PE klo 13-16:

• 1 tunti viikossa = 18 eur/tunti
  • 2-3 tuntia viikossa = 16 eur/tunti

MA-PE KLO 16-, SU:

• 1 tunti viikossa = 21,5 eur/tunti
  • 2 tuntia viikossa = 19,5 eur/tunti
  • 3 tuntia viikossa = 17,5 eur/tunti
  • 3,5 tuntia viikossa = 16,5 eur/tunti

Syyskaudella on keskimäärin 18-19 harjoitusviikkoa ja kevätkaudella 20-21 harjoitusviikkoa.

GREEN TIIMI - TAPAHTUMAT - HINNASTO 2020-2021:

Smash-Espoo Tour (vihreä pallo): 15 eur/osakilpailu

Kotihallileiri (5 tuntia): 50 eur

Alennukset kesäleireistä 2021:

• 1-1,5 tuntia viikossa pelaavat = 0 %
  • 2-3 tuntia viikossa pelaavat = 20 %
  • 3,5-> tuntia viikossa pelaavat = 40 %

• 3,5 tuntia tai yli viikossa harjoitteleville on lisäksi valomaksuetu Olarin Tennishalliin.

SISARUSALENNUS

Mikäli samasta perheestä valmennukseen osallistuu useampi kuin yksi juniori, on perhe oikeutettu sisarusalennukseen.

Sisarusalennukseen oikeutetuissa perheissä eniten maksava valmennettava maksaa täyden valmennusmaksun, seuraavat sisarukset saavat valmennusmaksuista -10%

Smash ry pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin!

Lisätietoja Smash-Espoon valmennustoiminnasta:

Timo Etumäki
U18 -valmennusvastaava (GREEN/YELLOW TIIMIT)
p. 045-173 2727
timo.etumaki@smashtennis.fi