Lasten Hiihtolomaleiri 2020 (17-20.2.2020)

Smash-Espoo järjestää hiihtoloman aikana viikolla 8 tenniskurssin niin aloittelijoille kuin jo harrastaville lapsille.

Kurssi järjestetään Smash-Espoon kotihallissa Olari-Tenniksessä. Hallin osoite on Olarinniityntie 8, 02210 Espoo. 2011 valmistuneessa hallissa on kolme modernia sisätenniskenttää aula- ja sosiaalitiloineen.

Team Sportia -  Hiihtolomaleiri 6-13 -vuotiaille

Team Sportia hiihtolomaleiri on tarkoitettu 6-13 -vuotiaille lapsille. Leiriaika on maanantaista torstaihin päivittäin klo 9.00 - 15.00. Leiripäivä sisältää2,5h tuntia tennistä ja 2,5h tuntia muuta ohjaustoimintaa kuten muita urheilulajeja, leikkejä sekä pelejä. Säästä riippuen mahdollisuus myös talviliikuntaan kuten luisteluun sekä pulkkamäkeen.Viimeisenä päivänä pelataan miniturnaus tenniksessä.

Osallistujille tarjotaan lämmin lounas hallimme tiloissa.

Leirillä pelaajat jaetaan tasoryhmiin, jonka mukaan tennisharjoitukset räätälöidään pelaajille sopiviksi.

Valmentajina toimivat Smash-Espoon koulutetut ammattivalmentajat. Pelaajia valmentajaa kohden on tennisharjoituksissa maksimissaan 6 samaan aikaan.

Lapsiparkki: Halutessasi voitte tuoda lapsenne hallillemme jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta on 20 €/vko. Lapsiparkki toteutuu, mikäli lapsiparkkiin ilmoittautuneita lapsia on yhteensä vähintään 4/osallistumisviikko. Lapsinparkin toteutumisesta tulee erillinen ilmoitus ennen kurssin alkamista.

------------------------------------

Hinnasto hiihtolomaleiri 2020 - Viikko 8, 17.-20.2.2020:

• 160 €/hlö Smash jäsenille (ei jäsenille 170 €/hlö)
  • Saman perheen toiselle leirille osallistuvalle lapselle hinta on 140 €/hlö.
  • Lapsiparkki 20 €/vko. Voitte tuoda lapsenne kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli lapsiparkki ei toteudu.

Hinnat pitävät sisällään kurssiohjelman klo 9-15, lämpimän lounaan sekä Smash-Juomapullon. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hiihtolomaleirin aikana harjoitellaan tenniksessä:

• Oikeanlainen liikkuminen sekä peliasento
  • Peruslyönnit (kämmen ja rysty)
  • Lentolyönnit sekä Iskulyönti
  • Syöttö

Leiripäivän ohjelma

(8-9 Lapsiparkki)

9.-9.30 Aamureippailu

9.30 - 11.00 Tennisharjoitus

11-12 Oheisliikuntaa,leikkejä sekä pelejä

12-13 Lämmin Lounas jonka jälkeen vapaa-aikaa jolloin mahdollisuus omatoimiseen pelaamiseen

13-14 Tennisharjoitus

14-15 Oheisliikuntaa, leikkejä sekä pelejä

15.00 Päivän päätös

(15-16 Lapsiparkki)

Yleistä tietoa hiihtolomaleirista

Ilmoittautuminen:

Leirille on ilmoittauduttava etukäteen kirjallisesti alla olevan nettilomakkeen kautta. Ilmoittautumisen voi perua kirjallisesti smash-espoo@smashtennis.fi ilman kuluja 1 viikko ennen kurssin aloituspäivää. Myöhemmin leirimaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Smash ry. pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen leirin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

Ilmoittautumisesta lähetetään nettilomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Smash pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjesteyksessä.

Vakuutus:

Leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

Lapsiparkki:

Halutessasi voitte tuoda lapsenne hallille jo klo 8 ja hakea vasta klo 16. Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta on 20 €/vko. Lapsiparkki toteutuu, mikäli lapsia on yhteensä vähintään 4/osallistumisviikko.

Maksaminen:

Leirimaksu maksetaan kurssin ensimmäisenä päivänä käteismaksuna tai korttimaksuna..

Smash ry:n jäsenyys:

Voit liittyä Smash-Espoo ry:n jäseneksi ennen leiriä ja saada näin alennusta ja nauttia myös muista jäseneduista. Alle 18 -vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2020 on 22,50 €. Lisätietoja jäsenyydestämme www.smash.fi tai Smashin toimistosta smash@smashtennis.fi

Ota leirille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet sekä kengät
  • Ulkoiluun soveltuvat lämpimät vaatteet
  • reipasta urheilumieltä

Lisätietoa:

Lassi Nykänen

Smash-Espoo valmennusvastaava

lassi.nykanen@smashtennis.fi

Hiihtolomaleiri 2020

Täytäthän huolellisesti kaikki kohdat!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.