Aikuisten pelitapahtuma

Aikuisten pelitapahtumissa pelaajat jaetaan sopivan tasoisiin lohkoihin ja pelataan kaksinpelejä tai nelinpelejä aikapeleinä. Tarvittaessa käytetään sovellettuja palloja, sääntöjä ja kenttäkokoja pelaajien tason mukaan. Mukaan mahtuu 15 pelaajaa/kellonaika ja pelit pelataan kolmella kentällä vaihtopeleinä (5 pelaajaa samanaikaisesti yhdellä kentällä).

Tasoturnaus on hyvä mahdollisuus kokeilla matalan kynnyksen kilpailemista, ja pelaaja saa useita otteluita eri pelaajia vastaan, mikä on yksi tärkeä tekijä tenniksessä kehittymisessä. Sellaisenaan tasoturnaus palvelee suoraan aloittelevan tai pidemmänkin aikaa  pelanneen pelaajan kehittymistä ja valmentautumista.

Hinnasto:

3h tapahtumassa Smash-jäsenille 38€ / pelaaja ja ei -jäsenille 45€

2,5h tapahtumassa 34€ Smash-jäsenille ja 43€ei-jäsenille.

Smash - jäsenet ovat myös paikkojen suhteen etusijalla ja muita otetaan mukaan, mikäli tilaa on.

Muutokset aikatauluihin, hintoihin sekä pelijärjestelyihin pidätetään.