Kilpailut

Löydät tältä sivulta kaikki Smash-Espoon järjestämät kilpailut Olarissa.

Järjestämme sisäisiä sekä muille avoimia kansallisia kilpailuja niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Muista katsoa myös Smash-Helsingin järjestämät kilpailutapahtumat! (tästä)

Suomen Tennisliiton (STL) alaiset kilpailut:

Kansalliset kilpailut

Suomen Tennisliiton alaiset kilpailut ovat avoimet kilpailut kaikille STL:n seurojen jäsenille. Kilpailuihin osallistujan tulee olla jonkun STL:n alaisen seuran jäsen ja omistaa voimassa olevan kilpailulisenssin. Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu STL:n kilpailujärjestelmän kautta. Lisätietoja www.tennisassa.fi

Tapahtumakalenteriin merkitty turnausten päivämäärät.

Smash-Espoon sisäiset kilpailut junioreille:

BabolatTour - Softpallo sekä oranssi pallo

Babolat Tour on helppo tapa aloittaa kilpaileminen/pisteistä pelaaminen Smashin omassa tutussa ympäristössä. Kilpailu sisältää softispalloilla pelattavan minitenniksen lisäksi puolikovilla oransseilla palloilla pelattavan ¾-kentän sarjan eli miditenniksen. Smash-Espoon BabolatTour 2019-2020 osakilpailut Tapahtumakalenterissa.

AdidasTour - vihreä sekä kova pallo

AdidasTour on tarkoitettu pääsääntöisesti kaikille juniorivalmennuksessa harjoitteleville pelaajille, jotka pelaavat vihreällä sekä kovalla pallolla ja isolla kentällä. Kilpailussa pelataan lohkopelit, jossa pelaajille tulee kaikille runsaasti pelejä. AdidasTour on hyvä ponnahduslauta kilpailemisen harjoitteluun ennen Tennisliiton virallisia turnauksia. Pelisäännöt ja ohjeet turnaukseen kerrataan aina turnauspaikalla. Smash-Espoon BabolatTour 2019-2020 osakilpailut Tapahtumakalenterissa.

Lisätietoa Babolat- ja AdidasTourista löydät täältä.

Smashin sisäiset kilpailut aikuisille:

Aikuisten lauantain pelitapahtumat järjestetään kerran kuussa. Lisätietoa pelitapahtumista täältä.
Tapahtumakalenteriin merkitty pelitapahtumien päivämäärät.

Lasten Kilpailemisen Aloittaminen Katso STL:n tuottamasta lehtisestä ohjeet, kuinka valita sekä ilmoittautua sopivaan kisaan

MS Word -tiedostoLasten kilpailemisen aloittaminen.docx (25 kB)

Tutustu Lasten kilpailujärjestelmään!

PDF-tiedostolasten kilpailujärjestelmä.pdf (2.2 MB)