Lasten Team Sportia kesäleirit 2023

TEAM SPORTIA -KOKOPÄIVÄPINGISLEIRIT LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ KESÄLLÄ 2023
 

Team Sportia -kokopäiväpingiskoulut pidetään kesällä 2023 viikoilla 23 ja 24 ma-pe klo 10.00-16.00. Leiri on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille pingiksestä kiinnostuneille pelaajille. Se sopii hyvin aloittelijoille, sekä aiemmin pingistä harrastaneille pelaajille. Kurssi sisältää ainakin 2,5 h päivässä pingistä ja 2,5 h oheisliikuntaa (padel, sulkis ja squash) sekä lämpimän lounaan. Pingiskoulujen valmentajana toimii pingiksen ammattivalmentaja Alexander Dyroff.

Pingiskoulun hinta 230€/viikko

 

Alennuskategoriat:

  • Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 195€.
  • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 207€/viikko. Alennukset eivät ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen.

Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään mikäli siihen on tulijoita vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu tapahtumajärjestelmässämme alla olevien suorien linkkien kautta. Pingiskoulu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla järjestelmässä. Ilmoittautuminen on sitova!

Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa, jolloin palautamme osallistumismaksun. Peruutus tulee ilmoittaa kurssin vastuuvalmentajalle Julia Vedenojalle julia.vedenoja@smash.fi

Kurssimaksut eivät sisällä vakuutusta.

Tiedustelut Julia Vedenoja julia.vedenoja@smash.fi

Voit liittyä halutessasi Smashin jäseneksi ja nauttia jäseneduista. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 €. Lisää jäsenyydestä voit lukea täällä.

Ilmoittautuminen halutuille viikoille tapahtumajärjestelmässämme suoraan alla olevien linkkien kautta:

Viikon 23 TEAM SPORTIA Pingisleiri 

Viikon 24 TEAM SPORTIA Pingisleiri 


Ilmoittautumalla hyväksyt sivun alaosasta löytyvät kurssiehdot.
 

Tutustu myös muiden lajien lasten kesäkurssitarjontaan alla olevista linkeistä:

Sulkapalloleirit

Mailapelileirit

Padelleiri

Tennisleirit

 

Tapahtumajärjestelmässämme voit myös tutustua muuhun kurssi- ja tapahtumatarjontaamme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat


 

Smash ry:n kesä 2023 Leiri- ja kurssiehdot


 

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU:

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla viikkoa ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

TEAM SPORTIA-kokopäiväleirit:

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash@smash.fi

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash@smash.fi

 

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS:

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN:

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

VALOKUVAUS:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smash.fi