Lasten kesäleirit

TEAM SPORTIA -KOKOPÄIVÄPINGISKOULUT LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ KESÄLLÄ 2022

Team Sportia -kokopäiväpingiskoulut pidetään kesällä 2022 viikoilla 23 ja 24 ma-pe klo 10.00-16.00. Leiri on tarkoitettu 10-16 -vuotiaille pingiksestä kiinnostuneille pelaajille. Se sopii hyvin aloittelijoille, sekä aiemmin pingistä harrastaneille pelaajille. Kurssi sisältää ainakin 2,5 h päivässä pingistä ja 2,5 h oheisliikuntaa (padel, sulkis ja squash) sekä lämpimän lounaan. Pingiskoulujen valmentajana toimii pingiksen ammattivalmentaja Alexander Dyroff.

• Pingiskoulun hinta 225€/viikko. Alennuskategoriat:
    - Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 191,25€.
    - Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta tai lisäviikkoalennus -10% eli 202,50€/viikko. Alennukset eivät ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen.
  • Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään mikäli siihen on tulijoita vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.
  • Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu tapahtumajärjestelmässämme alla olevien suorien linkkien kautta. Pingiskoulu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksulla järjestelmässä. Ilmoittautuminen on sitova!
  • Osallistumisen kurssille voi peruuttaa ainoastaan sairaustapauksissa, jolloin palautamme osallistumismaksun. Peruutus tulee ilmoittaa kurssin vastuuvalmentajalle Ari Ahokkaalle sähköpostilla ari.ahokas@smashtennis.fi
  • Kurssimaksut eivät sisällä vakuutusta.

Tiedustelut Ari Ahokas ari.ahokas@smashtennis.fi tai puh. 040-5037460.

Voit liittyä halutessasi Smashin jäseneksi ja nauttia jäseneduista. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 €. Lisää jäsenyydestä voit lukea täällä.

Ilmoittautuminen halutuille viikoille tapahtumajärjestelmässämme suoraan alla olevien linkkien kautta:

Ilmoittautumalla hyväksyt sivun alaosasta löytyvät kurssiehdot.

Tutustu myös muiden lajien lasten kesäkurssitarjontaan alla olevista linkeistä:

Mailapelileirit

Padelleiri

Tennisleirit

Tapahtumajärjestelmässämme voit myös tutustua muuhun kurssi- ja tapahtumatarjontaamme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Smash ry:n Team Sportia -kokopäiväleirin valmennus- ja maksuehdot*

Ilmoittautuminen ja maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirille ilmoittautuminen ja leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä.

Leirivaraus voidaan peruuttaa 30 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 75 % leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 30 vrk ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash@smashtennis.fi

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa leiri 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä tasot huomioiden ei täyty.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Osallistujille lähetetään leirikirje sähköpostilla viikkoa ennen leiriä (leiriä edeltävänä maanantaina).

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

Vakuutus:

Leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

Lapsiparkki:

Halutessasi voit tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 (8-9) ja hakea vasta klo 16 (15-16). Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta sisältyy leirimaksuun.

Ruokailu ja leiripaita:

Leirimaksuun kuuluu lämmin lounas. Erityisruokavaliosta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun kuuluu leiripaita. Paitakoko on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksaminen:

Leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

Smash ry:n jäsenyys:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

Valokuvaus:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smashin viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smashtennis.fi