Pickleball

Liity mukaan Pickleball-rinkiin!

Pickleballia pelataan vakituisesti maanantaisin klo 9-11 Smash Centerissä. Ringissä on tällä hetkellä n. 10-11 henkilöä ja lisää mahtuu mukaan - tervetuloa!

Jos olet kiinnostunut liittymään rinkiin, ota yhteyttä Harri Aholaan (kuvassa vas. ensimmäisenä ylärivissä) puh. 050 308 0154 tai laita viestiä WhatsAppissa samalla numerolla.

Pickleballia pelataan maanantaisin sulkapallokentillä 1-2 alas lasketulla verkolla. Mailoja saa vuokrata asiakaspalvelusta ja opastusta lajiin annetaan. On myös mahdollista neuvotella toisestakin peliajasta, jos tuo aika ei sovi.

Lue lisää pickleballista alla sekä https://www.pickleballfinland.fi

Kaksinpelinä pickleball on parhaimmillaan erittäin nopeatempoista ja kilpailuhenkistä urheilua.
Nelinpelissä sosiaalisuus pääsee oikeuksiinsa.
Pelivälineet.

Tule pelaamaan hauskaa mailapeliä Smash Centeriin!

Smash Centerissä on mahdollista pelata Suomessa lähes täysin uutta mailapeliä, pickleballia. Kyseessä on säännöiltään helppo ja nopeasti omaksuttava sosiaalinen peli, joka tarjoaa myös urheilullisia haasteita kilpailuhenkisille nopeatempoisten mailapelien ystäville. Lajin ominaispiirteet mahdollistavat pelaamisen myös liikkuvuuden rajoittuneisuudesta ja nivelvaivoista kärsiville.

Pickleball yhdistelee ominaisuuksia sekä tenniksestä että sulkapallosta; välineinä toimivat lyhytvartiset ja kovapintaiset mailat, sählypallon kaltainen reikäpallo ja alustana sulkapallokenttä, jossa verkko on laskettu alas. Lajille tunnusomaista on syöttäminen alakautta, pakollinen pomppu molemmilla kenttäpuolilla syötön jälkeen ennen volleymahdollisuutta ja kokonaan lentopeliltä kielletty alue verkon lähellä.

Smash Center tarjoaa mahdollisuutta pickleballin pelaamiseen sulkapallokentillä 1-2. Kenttämaksut ovat samat kuin sulkapallossa kyseisinä aikoina. Mailoja ja palloja vuokrataan hintaan 3€/maila ja 2,5€/pallo. Mailoja on tällä hetkellä tarjolla vuokrattavaksi 8 kpl.

Pickleballin pelaajat ovat aina itse vastuussa verkkojen laskemisesta ja nostamisesta takaisin sulkapallokorkeudelle vuoron jälkeen. Kassan asiakaspalvelijoilta saa ohjeita asiaan liittyen.

Pickleballin pelaajien tulee myös huomioida muut hallissa liikkujat ja kiinnittää huomiota siihen, ettei pelipalloa lyödä tarpeettomasti naapurikentille.

Lue lisää pickleballista oheisista linkeistä:

Pickle-Ball® Inc

Pickleball Finland

Strategiaopas pickleballiin #1 (englanniksi)

Strategiaopas pickleballiin #2 (englanniksi)

Tutoriaalivideo pickleballista (englanniksi)