Padelvalmennus 2022-2023


Padelin aikuis- ja juniorivalmennus Smash Centerissä ja Arena Center Myllypurossa kaudella 2022-2023 (15.8.2022-4.6.2023)

 

Padelin säännöllinen ryhmävalmennus aikuisille sekä junioreille

Järjestämme ohjattuja ja säännöllisiä padelharjoituksia aikuisille sekä junioreille pienryhmissä. Ryhmävalmennuksessa harjoitellaan pääsääntöisesti 4 hengen ryhmissä 1 - 4,5 tuntia viikossa. Harjoituksia järjestetään niin aamuvalmennuksina kuin iltavalmennuksina Arena Center Myllypurossa sekä Smash Centerissä.

Valmennusryhmät kootaan pelaajien tason mukaisesti: pelaajia on mukana vasta-alkajista kilpaileviin pelaajiin. Pelaajien tasot jaotellaan välille 1 (aloittelija) - 7 (Suomen Padelliiton luokat A, B tai aivan C-luokan kärki).

Käytössämme on korvaustuntijärjestelmä, jolla voit korvata kätevästi poissaolojasi tunneilta muissa samantasoisissa ryhmissä.

Pelaajat jaotellaan Smash padelin aikuisvalmennuksessa tasoille 1-7.

 • Taso 1 tarkoittaa alkeistasoa - pelaaja ei vielä hallitse pallottelua. (Pallo ei pysy elossa.)
 • Taso 2 (alempi harrastajataso) pelaaja kykenee pallottelemaan takakentältä.
 • Taso 3 (ylempi harrastajataso) pallottelu onnistuu myös liikkeestä, sekä pelaaja pystyy säätelemään lyöntien syvyyttä ja suuntaa.
 • Taso 4 pelaaminen sujuu ok/hyvällä tasolla. Pelaajaa tiedostaa padelin teknis/taktisia asioita ja kykenee toteuttamaan niitä. (lasin jälkeen pelaaminen, kulmapuolustus, parin kanssa liikkuminen ja yhteistyö kentällä. Pelaaja tuntee ja hallitsee padelin eri lyönnit: Volley, Bandeja, Vibora, Smash, Chiquita etc…)
 • Taso 5 Kilpapelaajat ( C-Luokka )
 • Taso 6 Kilpapelaajat ( B-Luokka )
 • Taso 7 Kilpapelaajat ( A-Luokka )


Kevätkausi 2023 alkaa maanantaina 2.1.2023. Otamme jatkuvasti uusia pelaajia mukaan valmennukseen vapaille paikoille, sekä perustamme kysynnän mukaan myös uusia valmennusryhmiä. 


 

Hajapaikkoja tasojen 3-4 ryhmissä - kysy ajoista lisää! Myös uusia aikoja laitettu alkaen ti 7.3.23

 

ti klo 9-10.30

ti klo 10.30-12

 


Hinnasto / Aikuiset & Juniorit

22 € / tunti neljän hengen ryhmässä

29 € / tunti kolmen hengen ryhmässä
 


Ilmoittaudu mukaan valmennukseen lähettämällä alla oleva lomake - Otamme yhteyttä paikan osalta mahdollisimman pikaisesti!

 

Lisätietoja valmennuksesta, kursseista ja padelin yksityisvalmennuksesta:


Fiija Ketonen,

padel@smash.fiLue lisää padelkentistämme ja liikuntahalleistamme hallikohtaisilta sivuilta:
Smash Center
Arena Center Myllypuro
 


 

Jälkihaku padelvalmennukseen 2022-2023

 

Osassa Padel-ryhmistämme on vielä vapaita valmennuspaikkoja. Täytä oheinen lomake, niin otamme yhteyttä mikäli sopivan tasoisia paikkoja vapautuu valmennuksestamme!


Luethan tarkasti valmennusehdot lomakkeen alapuolella.
 

*
*
*
*

Pelaajat jaotellaan Smash padelin aikuisvalmennuksessa tasoille 1-7.

 • Taso 1 tarkoittaa alkeistasoa - pelaaja ei vielä hallitse pallottelua. (Pallo ei pysy elossa.)
 • Taso 2 (alempi harrastajataso) pelaaja kykenee pallottelemaan takakentältä.
 • Taso 3 (ylempi harrastajataso) pallottelu onnistuu myös liikkeestä, sekä pelaaja pystyy säätelemään lyöntien syvyyttä ja suuntaa.
 • Taso 4 pelaaminen sujuu ok/hyvällä tasolla. Pelaajaa tiedostaa padelin teknis/taktisia asioita ja kykenee toteuttamaan niitä. (lasin jälkeen pelaaminen, kulmapuolustus, parin kanssa liikkuminen ja yhteistyö kentällä. Pelaaja tuntee ja hallitsee padelin eri lyönnit: Volley, Bandeja, Vibora, Smash, Chiquita etc…)
 • Taso 5 Kilpapelaajat ( C-Luokka )
 • Taso 6 Kilpapelaajat ( B-Luokka )
 • Taso 7 Kilpapelaajat ( A-Luokka )
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

VALMENNUSEHDOT - PADELIN AIKUIS- JA JUNIORIVALMENNUS 2022-2023
 

PÄIVITETTY 1.1.2023: PÄIVITETY/LISÄTYT KOHDAT KURSIVOITUNA

 

HARJOITUSAJAT JA NIIDEN TIEDUSTELEMINEN

Valmennukseen osallistuva sitoutuu tämän lomakkeen täyttämällä ottamaan itse selvää harjoitusajoistaan alkaen pe 12.08.2022 Smash-Padelin ilmoitustaululta Smash Centerissä tai Smashin nettisivuilta padel-osiosta. Valmentajat harkintansa mukaan mahdollisesti muokkaavat olemassa olevia ryhmiä. Näin tekemällä pyritään varmistamaan, että kaikki ryhmissä olevat pelaajat saisivat itselleen optimaalista valmennusta, sekä harjoitukset palvelisivat jokaista yksilöä mahdollisimman hyvin. 

VALMENNUSKAUSI JA -PAIKKA

Valmennuskausi on 15.08.2022 - 4.6.2023. 

Ilmoittautumalla valmennukseen pelaaja sitoutuu olemaan mukana koko sisäkauden 2022-2023 tuntien jatkuessa samoissa ryhmissä kevätkaudella ilman erillistä ilmoitusta. 

Valmennustunnit pidetään Smash Centerissä, Varikkotie 4, 00900 Helsinki (noin 500 metriä Itäkeskuksen metroasemalta ja 15 minuuttia Rautatientorilta) ja Arena Center Myllypurossa, Alakiventie 2, 00920 Helsinki. 


JUHLAPYHIEN HARJOITUKSET

Valmennustunnit pidetään normaalisti kaikkina juhlapyhinä lukuun ottamatta joulua (23.12.2022-1.1.2023), pääsiäistä (7.-10.4.2023), vapunpäivää 1.5.2023 sekä lapsilla hiihtolomaa (su-la 19.2.-25.2.2023). Kevätkausi alkaa maanantaina 2.1.2023.

Valmennusta järjestetään normaalisti itsenäisyyspäivänä 6.12., loppiaisena 6.1. sekä helatorstaina 18.5.

Smash ry pidättää itselleen oikeuden tehdä ryhmämuutoksia pyhäpäivien aikana.

JÄSENYYS

Valmennukseen osallistuminen edellyttää Smash ry:n jäsenyyttä. Osallistujat liitetään Smash ry:n jäseneksi mikäli eivät ole ennestään jäseniä. Valmennukseen osallistuvien ei tarvitse hakea erikseen jäsenyyttä.

Kauden alussa ja syksyn aikana aloittavat uudet valmennettavat maksavat puolet Smash ry:n vuoden 2022 jäsenmaksusta: juniorit 10 € (koko vuosi 20€) ja aikuiset 22,50 € (koko vuosi 45€) syksyn ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä sekä sitoutuvat noudattamaan Smash ry:n valmennus- ja laskutusehtoja. Jäsenet saavat mm. alennusta kenttien tuntihinnoista Smash Centerissä, Kaisaniemen tenniskentillä ja Olarin Tennishallissa, tuotteista Smash Centerin Pro Shopissa, mahdollisuuden osallistua kansallisiin kilpailuihin ja paljon yhteistyökumppaneiden tarjoamia jäsenetuja. Jäseneduista löydät lisää tietoa Jäsentarjoukset-sivultamme. Lisää jäsenyydestä voit lukea Jäsenyys-sivulla.

Jäsenyys on jatkuva kunnes se kirjallisesti irtisanotaan joko valmennuksen irtisanomisen yhteydessä valmennuksen irtisanoutumislomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen smash@smash.fi. Eroava on velvollinen maksamaan kyseisen vuoden jäsenmaksunsa. Valmennuksen lopettaminen ei lopeta automaattisesti seuran jäsenyyttä, mutta valmennuksesta irtisanoutumisen yhteydessä voi irtisanoutumislomakkeella myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden loppuun asti irtisanomisen jälkeen.

Irtisanoutumiseen ei riitä, että ilmoituksen tekee suullisesti tai kirjallisesti esim. valmentajalle tai kassatoimihenkilölle

VALMENNUSPAIKKA = VALMENNUSKERTA

Pelaajan jokainen viikoittainen harjoituskerta tarkoittaa yhtä montaa valmennuspaikkaa. Esim. jos pelaajalla on yksi harjoituskerta viikossa, niin hänellä on yksi valmennuspaikka. Vastaavasti esim. kolme kertaa viikossa harjoittelevalla on kolme valmennuspaikkaa jne.

PELAAJAN YHTEYSTIETOJEN MUUTTUMINEN

Pelaaja on velvollinen ylläpitämään nimi- ja yhteystietojaan. Yhteystietojen muutokset tehdään ensisijaisesti kirjautumalla TennisClub-järjestelmän ”Omat tiedot” – välilehdellä.

Yhteystietojen muutoksesta voi ilmoittaa myös lähettämällä sähköposti osoitteeseen smash@smash.fi


SAIRASTUMINEN, LOUKKAANTUMINEN JA POISSAOLOT VALMENNUKSESTA

Pelaaja sitoutuu harjoittelemaan omassa ryhmässään. Yhtämittaisesta yli 4 viikkoa kestävästä poissaolosta tulee ilmoittaa sekä lähettää lääkärintodistus padelin valmennusvastaavalle Fiija Ketoselle osoitteeseen fiija.ketonen@smash.fi. Tällainen yli 4 viikkoa kestävä poissaolo valmennuksesta huomioidaan laskussa lääkärintodistusta vastaan, omavastuuajan ollessa kaksi viikkoa ilmoituspäivästä lähtien. Kaksi omavastuukertaa merkitään pelaajalle poissaoloiksi, joihin pelaaja voi yrittää löytää korvaustunnit. Yksittäisiä poissaoloja ei huomioida laskutuksessa.

Mikäli poissaolo tulisi kestämään pidempään kuin 4 viikkoa: 

- Pelaajan tulee maksaa tuosta 4 viikosta eteenpäin valmennusmaksu normaalisti, mikäli hän haluaa pitää paikkansa. 

- Pelaaja voi poissaolon alkaessa myös halutessaan vetäytyä valmennuksesta kokonaan lääkärintodistuksen lähetettyään (jolloin paikkaa voidaan tarjota muille), jolloin hän maksaa vain tuon omavastuuajan kaksi viikkoa. Pelaaja voi pelikuntoon toivuttuaan yrittää paluuta valmennusryhmiin aikuisvalmennuksen vastuuvalmentajan ylläpitämän jonotuslistan kautta.


Poissaolojen korvausjärjestelmä uusitaan. Korvaustuntijärjestelmän pääpiirteet: syyskaudella pelaaja voi varastoida enintään 5 harjoitusta ja kevätkaudella enintään 6 harjoitusta. Poissaolot pitää laittaa korvausjärjestelmään etukäteen, vähintään 24 tuntia ennen harjoituskertaa. Korvauskertoja voi varata korvausjärjestelmän avulla. Syyskauden korvauskerrat pitää käyttää 22.12.2022 mennessä ja kevätkauden korvauskerrat 4.6.2023 mennessä. Korvaamatta jääneitä valmennustunteja ei hyvitetä rahallisesti. 

Huom! Korvausjärjestelmä on lisäpalvelu, eikä takaa kaikkien poissaolojen korvaamista.

VALMENTAJAN POISSAOLO

Ryhmää valmentaa ensisijaisesti sille määritetty valmentaja. Valmentajan poissaollessa häntä tuuraa toinen Smash ry:n valmentaja. Mikäli tuuraavaa valmentajaa ei saada paikalle, käsitellään jokainen valmennustapahtuma tapauskohtaisesti. Esimerkkitapauksia: Mikäli korvaavaa valmentajaa ei saada ja pelaajille saadaan tieto valmentajan poissaolosta ja pelaajille toimitettua harjoitusvälineet, saavat valmennettavat korvausjärjestelmään harjoituksen kestoa vastaavan määrän saldoa, jonka he voivat käyttää muissa ryhmissä. Tällaisissa tapauksissa harjoituskerta laskutetaan. Jos pelaajille ei saada ennakkoon tietoa valmentajan poissaolosta, heiltä ei laskuteta ko. harjoituskertaa. Yksittäinen harjoitus voidaan myös pitää siten, että yksi valmentaja ohjaa sairaustapauksessa kahta samantasoista ryhmää vierekkäisillä kentillä.

LASKUTUS JA IRTISANOUTUMINEN VALMENNUKSESTA KESKEN KAUDEN

Laskutuksen perusteena on paikka osoitetussa valmennusryhmässä ja ryhmän toimintakerrat siitä lähtien, kun pelaaja tulee mukaan. Syyskauden valmennustunnit laskutetaan kahdessa erässä ja kevätkauden laskut laskutetaan kahdessa erässä. Ks. laskutusjaksot alempana. Laskut lähetetään valmennettavan tai valmennettavan huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Ensimmäisen laskun saatuaan pelaaja voi jatkossa muuttaa laskun verkkopankkilaskuksi. Valmennukseen osallistumisen edellytyksenä on aikaisempien valmennusmaksujen suorittaminen.

Aikuisvalmennuksen laskut voi maksaa ePassi-liikuntaedulla. Muut liikuntaedut eivät käy maksutavaksi Smash ry:n järjestämälle valmennukselle.

Irtisanoutuminen valmennuksesta kesken kauden tulee tehdä kirjallisesti täyttämällä irtisanoutumislomake. Irtisanoutuminen astuu voimaan kun käynnissä oleva laskutusjakso päättyy (ks. alla). Irtisanoutuminen valmennuksesta ei automaattisesti irtisano Smash ry:n jäsenyyttä, mutta valmennuksesta irtisanoutumisen yhteydessä voi irtisanoutumislomakkeella myös ilmoittaa, jos ei halua jatkaa jäsenyyttä seuraavana vuonna.

Laskutusjaksot ja viimeiset irtisanoutumispäivät laskutusjaksolta:

1. jakso: 15.8.2022 - 16.10.2022 (viimeinen vetäytymispäivä 8.8.2022)
2. jakso 17.10.2022 - 22.12.2022 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 10.10.2022)
3. jakso 2.1.2023 - 12.3.2023 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 22.12.2022)
4. jakso 13.3.2023 - 4.6.2023 (viimeinen irtisanoutumispäivä jaksolta 6.3.2023)

VALOKUVAUS

Mikäli pelaaja ei halua, että valokuvia hänestä käytetään Smashin nettisivuilla tai Smashin julkaisuissa, tulee hänen ilmoittaa asiasta Smash ry:lle osoitteeseen smash@smash.fi.

SÄHKÖISET UUTISKIRJEET JA TIEDOTUS

Valmennukseen ilmoittautuvan sähköposti lisätään Smash ry:n sähköisten uutiskirjeiden ja tiedotteiden jakelulistalle ellei pelaaja sitä erikseen kiellä. Sähköiset uutiskirjeet ja tiedotteet ovat nettisivujen ohella Smash ry:n valmennuksen tärkeä tiedotuskanava, joten on tärkeää antaa sähköpostiosoite, jota lukee säännöllisesti.

TERVEYS SEKÄ VAKUUTUS

Jokainen on velvollinen kertomaan omasta terveydentilanteestaan valmentajalle, mikäli se voi vaikuttaa pelaajan kykyyn suorittaa kaikkia harjoitteita täysipainoisesti. Jokaisen pelaajan tulee hankkia mahdollinen vakuutus itse: Smash ry ei ole vakuuttanut harjoituksiin osallistuvia pelaajia.

KÄYTTÄYTYMINEN

Pelaajien tulee kohdella kunnioittavasti muita ryhmänsä pelaajia sekä valmentajaa. Kiroileminen, mailan heittely ja muu asiaton käyttäytyminen on kielletty. Mikäli pelaajan toiminnasta aiheutuu vahinkoa kentän pintaan tai muuhun kiinteistöön tai irtaimistoon, hän on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot.

Seuralla on oikeus evätä valmennettavan osallistuminen valmennukseen, mikäli häiritsevää häiriökäyttäytymistä esiintyy säännöllisesti siihen puuttumisesta huolimatta. Ensimmäisestä häiriökäyttäytymisestä pelaaja saa huomautuksen, toisesta varoituksen ja sen jälkeen osallistuminen valmennukseen evätään meneillään olevan kauden loppuun. Valmennusmaksuja ei hyvitetä kyseiseltä ajalta.

TOIMINNAN KESKEYTYS

Mikäli joudumme keskeyttämään äkillisesti ryhmän valmennustunnin seurasta riippumattoman syyn vuoksi (esim. sähkökatko tiloissa) niin valmennustuntia ei korvata rahallisesti. Keskeytynyt tunti korvataan joko lisäämällä saldoa korvausjärjestelmään (lajit jossa käytössä) tai järjestämällä korvaavia harjoituksia erikseen ilmoitettuna aikana.

VALMENNUSEHTOJEN MUUTOKSET

Smash ry pidättää oikeuden valmennusehtojen muutoksiin myös kesken kauden. Tällöin muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla sekä tarvittaessa kaikille pelaajille yhteisellä tiedotteella.