Padelin kesävalmennukset

Smash Padelin Liigajoukkue Try Out -tapahtuma Smash Centerissä maanantaina 6. kesäkuuta klo 18-21

 

Sisäkausi 2022-2023 on ainoastaan kesän takana. Tämän johdosta maanantaina 6.6.2022 klo 18:00-21:00 Smash järjestää Smash Centerissä avoimen Try Out -tapahtuman, jonka perusteella tullaan valitsemaan pelaajia edustamaan Smashin padelin liigajoukkueita kaudella 2022-2023.

Mikäli olet divari- tai kilpapelaaja tai pelaaja, joka uskoo omaan potentiaaliinsa liigapelaajana ja haluat ja olet valmis harjoittelemaan tavoitteellisesti ja sinulla on kilpailullisia tavoitteita ja sitä kautta valmius sitoutua tulevan sisäkauden harjoitus- ja ottelutapahtumiin, niin tule mukaan avoimelle try outille!

Ilmoittautumiset Try Out -tapahtumaan sähköpostilla Villelle osoitteeseen ville.parkkulainen@smash.fi

Otsikoi viestisi ”Smash Padel Try Out” ja kerro viestissä lyhyesti itsestäsi sekä nimesi, ikäsi ja kilpailutaustastasi padelissa.

 

Liigajoukkueiden kesävalmennukset

 

Smash järjestää padelin liigapelaajilleen kesäkuun aikana valmennusta. Valmennusryhmiä tulee olemaan kaksi ja molempiin ryhmiin mahtuu mukaan neljä naista sekä neljä miestä, eli yhteensä kahdeksan pelaajaa.

Valmennukset pidetään maanantaisin 13.6. ja 20.6.

Ryhmä 1: klo 18:00-19:30

Ryhmä 2: klo 19:30-21:00

Valmennukset järjestetään kelivarauksella Smash Centerin ulkokentillä. Mikäli sää ei salli ulkona pelaamista, valmennukset siirretään sisälle.

Ilmoittautuessaan pelaajat sitoutuvat molempiin valmennuskertoihin. Maanantain valmennusten valmentajana toimii uusi padelin kilpavalmentaja Henri Lahdenperä.

Ilmoittautuminen kesävalmennuksiin sähköpostitse Villelle osoitteeseen ville.parkkulainen@smash.fi. Laita viestin otsikoksi Liiga/Kesä. Kerro viestissä nimesi sekä kumpaan ryhmään ilmoittaudut ensisijaisesti. Mikäli kummankin ryhmän harjoitusten ajankohdat sopivat, kannattaa myös se mainita viestissä. Valmennusryhmiin valituille pelaajille tullaan lähettämään vahvistus sen jälkeen kun ryhmät on muodostettu.

Sisäkaudella 2022-2023 Smash Padelin liigajoukkueille tullaan järjestämään ohjattuja harjoituksia. Pelaaja-valmentajana tulee toimimaan Henri Lahdenperä, yhdessä muiden Smashin kilpavalmentajien kanssa.

Kilpa- sekä divaripelaajien kesävalmennukset

 

Smash järjestää padelin kilpa- ja divaripelaajilleen kesäkuun aikana valmennusta. Valmennusryhmiä on kaksi ja molempiin ryhmiin mahtuu mukaan neljä naista sekä neljä miestä, eli yhteensä kahdeksan pelaajaa.

Valmennukset järjestetään tiistaisin 7.6., 14.6. ja 21.6.

Ryhmä 1: klo 18:00-19:30

Ryhmä 2: klo 19:30-21:00

Valmennukset järjestetään kelivarauksella Smash Centerin ulkokentillä. Mikäli sää ei salli ulkona pelaamista, harjoitukset siirretään sisäkentille.

Mukaan otetaan ensisijaisesti Smashin jäsenet, jotka ovat jo mukana kilpavalmennuksessa tai Smash-Padelin divisioonajoukkueissa. Ilmoittautuessaan pelaajat sitoutuvat kaikkiin kolmeen valmennuskertaan. Yhden valmennuskerran hinta on 22,50€. Tiistain valmennusten valmentajana Tapio "Tabu" Totro.

Ilmoittautuminen kesävalmennuksiin sähköpostitse Villelle osoitteeseen ville.parkkulainen@smash.fi. Laita viestin otsikoksi Kilpa+Divari/Kesä. Kerro viestissä nimesi sekä kumpaan ryhmään ilmoittaudut ensisijaisesti. Mikäli kummankin ryhmän harjoitusten ajankohdat sopivat, kannattaa myös se mainita viestissä. Valmennusryhmiin valituille pelaajille tullaan lähettämään vahvistus sen jälkeen kun ryhmät on muodostettu.