Kesäkurssit lapsille

TEAM SPORTIA PADELLEIRI LAPSILLE JA NUORILLE SMASH CENTERISSÄ KESÄLLÄ 2022

Team Sportia Padelleiri on tarkoitettu 10-16 vuotiaille padelista innostuneille lapsille ja nuorille. Leiri pidetään ma - pe klo 9.00-15.00. Kurssipäivä sisältää ainakin 2,5 tuntia padelia ja 2,5 tuntia muita lajeja ja oheistoimintaa päivässä, sekä lämpimän lounaan ja t-paidan. Kurssi järjestetään viikolla 23, eli 6.6.-10.6.2022.

Hinta 225€/viikko. Alennuskategoriat:

• Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 191,25€/viikko.
  • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta -10% eli 202,50€/viikko. Alennukset eivät ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen.
  • Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Ilmoittautuminen suoraan allaolevasta linkistä viimeistään kurssiviikkoa edeltävän viikon sunnuntaina:

Ilmoittautumalla hyväksyt sivun alaosasta löytyvät kurssiehdot.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Osallistujille lähetetään leirikirje sähköpostilla viikkoa ennen leiriä (leiriä edeltävänä maanantaina).

Ota kurssille mukaan:

• maila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
  • juomapullo
  • mukavat vaatteet, joilla voi olla sekä ulkona että sisällä
  • sisäpelikengät, sekä ulkopeleihin sopivat kengät
  • urheilumieltä
  • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten. Lukkoja saa myös ostaa kassalta hintaan 8€.

Lisätiedot: Ari Ahokas  ari.ahokas@smashtennis.fi tai 040-5037460

Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki
(400 m Itäkeskuksesta, 20 min rautatieasemalta)

Tutustu myös muiden lajien lasten kesäkurssitarjontaan alla olevista linkeistä:

Mailapelileirit

Pingisleirit

Tennisleirit

Tapahtumajärjestelmässämme voit myös tutustua muuhun kurssi- ja tapahtumatarjontaamme:
www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat

Smash ry:n Team Sportia -kokopäiväleirin valmennus- ja maksuehdot*

Ilmoittautuminen ja maksuehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Leirille ilmoittautuminen ja leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä.

Leirivaraus voidaan peruuttaa 30 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 75 % leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 30 vrk ennen leirin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash@smashtennis.fi

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa leiri 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä tasot huomioiden ei täyty.

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen on tullut perille. Osallistujille lähetetään leirikirje sähköpostilla viikkoa ennen leiriä (leiriä edeltävänä maanantaina).

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA
Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

Vakuutus:

Leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

Lapsiparkki:

Halutessasi voit tuoda lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 (8-9) ja hakea vasta klo 16 (15-16). Tänä aikana hänestä huolehtii ja hänelle järjestää ohjelmaa yksi ohjaajistamme. Lapsiparkin hinta sisältyy leirimaksuun.

Ruokailu ja leiripaita:

Leirimaksuun kuuluu lämmin lounas. Erityisruokavaliosta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun kuuluu leiripaita. Paitakoko on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksaminen:

Leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

Smash ry:n jäsenyys:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2022 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

Valokuvaus:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smashin viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash@smashtennis.fi