Kesäkurssit lapsille 2023

TEAM SPORTIA PADELLEIRI SMASH CENTERISSÄ VKOLLA 23 (5.6. - 9.6.2023)

 

Team Sportia Padelleiri on tarkoitettu 9-15 vuotiaille padelista innostuneille lapsille ja nuorille. Leiri pidetään ma - pe klo 9.00-15.00. Kurssipäivä sisältää ainakin 2,5 tuntia padelia ja 2,5 tuntia muita lajeja ja oheistoimintaa päivässä, sekä lämpimän lounaan ja t-paidan. Kurssit pidetään Smash Centerin kentillä, os. Varikkotie 4, 00900 Helsinki

 

Hinta 230€/viikko

 

Alennuskategoriat:

 • Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 195€/viikko. käytä koodia ale15
 • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta -10% eli 207€/viikko. Käytä koodia ale10. (Alennus eiv ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen)
 • Lapsiparkki sisältyy hintaan. Voit jättää lapsesi kurssipaikalle jo klo 8 ja hakea vasta klo 17. Tänä aikana hänestä huolehtii yksi ohjaajistamme. Lapsiparkki järjestetään, mikäli tulijoita siihen on vähintään 4. Ilmoitamme erikseen, mikäli se ei toteudu.

Ilmoittautuminen suoraan allaolevasta linkistä viimeistään kurssiviikkoa edeltävän viikon sunnuntaina:

 

Viikon 23 TEAM SPORTIA -Kokopäiväleiri 6-13-v. Smash Centerissä Helsingissä

 

 

Ilmoittautumalla hyväksyt sivun alaosasta löytyvät kurssiehdot.
 

Ota kurssille / leirille mukaan:

 • tennismaila (tarvittaessa meiltä saa lainaksi)
 • juomapullo
 • mukavat vaatteet (ja tasapohjaiset sisäpelikengät toimivat kenkinä parhaiten)
 • Kesäleirille säänmukaiset ulkoiluvaatteet
 • oma lukko pukuhuoneiden kaappeja varten (ostettavissa myös paikan päältä 8€/kpl)

Lisätiedot: Fiija Ketonen fiija.ketonen@smash.fi

 

Tutustu myös muiden lajien lasten kesäkurssitarjontaan alla olevista linkeistä:

Sulkapalloleirit

Mailapelileirit

Pingisleirit

TennisleiritTapahtumajärjestelmässämme voit myös tutustua muuhun kurssi- ja tapahtumatarjontaamme:


www.tennisclub.fi/pelaaja/smash/tapahtumat
 


 

Smash ry:n kesä 2023 Leiri- ja kurssiehdot

 

ILMOITTAUTUMINEN SEKÄ MAKSU:

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen ja kurssi/leirimaksun maksaminen tehdään Smashin tapahtumajärjestelmässä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Ajankohdan jälkeen otamme lisää pelaajia mukaan maksimikapasiteetti huomioiden. 

Ilmoittautumisesta lähetetään ilmoitettuun sähköpostiin vahvistusviesti, että ilmoittautuminen sekä maksu on tullut perille. Smash ry pidättää oikeuden rajoittaa osallistujamäärää - osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistujille lähetetään tervetulotiedote sähköpostilla viikkoa ennen kurssia/leiriä, jossa on tarkempia ohjeistuksia

Alennuskategoriat:

 • Smashin valmennuksessa oleville -15% eli hinta 195€/viikko. Käytä koodia ale15
 • Saman perheen toiselle lapselle alennettu hinta -10% eli 207€/viikko. Käytä koodia ale10. (Alennus ei ole yhdistettävissä Smashin valmennuksessa olemisesta annettavaan alennukseen)

HUOM! Alekoodia käyttäessäsi, huomioi että kirjoitat koodin oikein (alennuskoodi pienillä kirjaimilla). Alennuksia ei voi lisätä jälkikäteen.

KURSSIN / LEIRIN PERUUTUSEHDOT

Smash ry pidättää oikeuden peruuttaa kurssi 5 päivää ennen kurssin alkua, mikäli osallistujien minimimäärä ei ylity.

 

TEAM SPORTIA-kokopäiväleirit:

Osallistuja voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 vrk ennen leiriä, jolloin palautetaan 100% leirin hinnasta. Jos leirivaraus peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin alkua, veloitetaan koko leirin hinta. Peruminen on tehtävä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen smash@smash.fi

Lapsen sairastuessa leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan, mutta ainoastaan niissä tapauksissa, jossa poisjäännistä ilmoitetaan ennen leirin alkua. Ilmoitus poisjäännistä sekä lääkärintodistus on lähetettävä kirjallisesti sähköpostina osoitteeseen smash@smash.fi

 

HUOMIOITAVAA ERITYISTARPEISTA

Ryhmävalmennuksessa emme voi huomioida mahdollisia yksittäisen pelaajan erityistarpeita, jotka vaatisivat erillistä avustusta/avustajaa.

VAKUUTUS:

Kurssin / leirin hinta ei sisällä vakuutusta.

MAKSAMINEN:

Kurssi / leirimaksu maksetaan nettimaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumajärjestelmässä. Kurssi / leirimaksua ei voi maksaa paikan päällä.

SMASH RY:N JÄSENYYS:

Voit halutessasi liittyä Smash ry:n jäseneksi. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20 €. Lisätietoja jäsenyydestämme Smash ry:n sivuilla: Jäsenyys.

VALOKUVAUS:

Jos pelaaja ei halua, että hänestä kurssin/ leirin aikana mahdollisesti otettuja kuvia käytetään Smash ry:n viestinnässä, asia pitää ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä lomakkeella tai kirjallisesti osoitteeseen smash-espoo@smash.fi

  RUOKAILU JA LEIRIPAITA:

  Leirimaksuun kuuluu lämmin lounas. Erityisruokavaliosta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksuun kuuluu leiripaita. Paitakoko on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä.

  KESÄ 2023