Smash Padel Americano

..Tervetuloa mukaan Padel Americanoihin!

Pelaamme Americanoa kahdella kentällä yhtä aikaa niin, että jokainen pelaa jokaista vastaan. Americanossa ei ole
omaa peliparia vaan pelikaveri vaihtuu joka pelin jälkeen.

Säännöt ovat muutoin samat kuin normi-padelissa mutta pistelasku on erilainen: jokainen pelaaja syöttää neljä palloa putkeen vuorotellen ja jokaisesta voitetusta pallosta saa yhden pisteen. Peli päättyy kun 32 pistettä on pelattu.

Pelipaikkana on Arena Centerin sisäpadelkentät, osoite Alakiventie 2, Myllypuro.

Moderni liikunta- ja viihdekeskus kutsuu viettämään laadukasta vapaa-aikaa! Itä-Helsingin Fat Pipe Center – Arena Center Myllypuro (Alakiventie 2) sijaitsee Myllypuron metroaseman ja Kehä I:n vieressä.

Tapahtuma on avoin kaikille Smashin jäsenille, joilta pallottelu luonnistuu.
Tule siis mukaan nauttimaan padelista ja mahdollisesti löytämään itsellesi uusia ystäviä ja pelikavereita lajin ja seuran sisältä.

Alla olevista linkeistä pääset lukemaan lisää tapahtumista, sekä ilmoittautumaan mukaan.

Syksyn 2022 Padel Americanot

Tule mukaan nauttimaan kesäisistä illoista hauskan pelin parissa!
Terveisin Smash - Padel, harri.vainikka@smash.fi