Kaisaniemen tenniskentät

Finland Tennis Oy:n ja mailapelihalli Smash Centerin ylläpitämät Kaisaniemen tenniskentät sijaitsevat keskellä Helsinkiä Kaisaniemen puistossa. Vuorojen varaaminen onnistuu nettivaraimestamme (välilehti Kaisaniemi) tai Smash Centerin asiakaspalvelusta puhelimitse 09-3417 130. Ks. hinnastosta hinnat.

Smash ry järjestää kesäisin tenniskursseja Kaisaniemen kentillä - tervetuloa mukaan!

Ohjeet kenttien käyttöön ja varaamiseen:

Kaisaniemen Tenniskentät toimivat omatoimisesti ToloGo-kulunhallintasysteemin kautta omilla tunnuksilla.

Tunnukset saat kirjautumalla Smash Centerin nettivaraimen käyttäjäksi osoitteessa https://smashcenter.slsystems.fi/. Vuorot Kaisaniemen kentille varataan välilehdeltä Kaisaniemi.

Kun käyttäjätunnuksellasi tehdään ensimmäinen varaus Kaisaniemen kentille, järjestelmä asettaa käyttäjätunnuksellesi yksilöllisen kuusinumeroisen PIN-koodin, joka on aina katsottavissa Oma tiedot -välilehdeltä ja varauksen vahvistuksesta. Lisätietoja varausjärjestelmästä ja laskutuksesta löytyy nettivaraimesta https://smashcenter.slsystems.fi/ kohdasta Ohjeet ja ehdot.

Käyttöohje ToloGo-kulunhallintajärjestelmälle

Tenniskenttien pukuhuoneiden oville on asennettu ToloGo-kuluhallintajärjestelmä, joka toimii seuraavasti:

Oven avaaminen PIN-koodilla
Näppäile koodi ja avaa ovi vetämällä kahvasta. Näppäilyvirheen sattuessa odota viisi sekuntia ja yritä uudelleen.

Oven avaus toimii vain vuoron varaajan PIN-koodilla 30 min ennen ja jälkeen vuoron alkamisen.

Kenttien avain (kenttä 2) löytyy pukuhuoneen seinältä tennismaila-avaimenperästä. Oven avaaja on vastuussa kenttien avaimen palauttamisesta omalle paikalleen heti käytön jälkeen. Muistathan palauttaa avaimen samaan paikkaan tuntisi jälkeen seuraavaa asiakasta varten.

Huom! Muista sulkea ovi huolellisesti ja kokeilla, että ovi on varmasti kiinni ja lukittuna.

WC:n avaimen saa pyydettäessä kenttien viereisestä kesäkioskista kioskin aukioloaikoina tennismailaa näyttämällä. WC sijaitsee hiekkakentän vieressä olevan huoltorakennuksen vasemmanpuoleisen oven takana, huoneen perällä oikealla. Ovi tulee aina pitää lukittuna ja valot sammutettuina WC:n käytön jälkeen. Mikäli kesäkioski ei ole avoinna, ei valitettavasti ole mahdollisuutta käyttää wc:tä.

Huom! Sateen tehdessä kentistä pelikelvottomia, tulee asiakkaan viipymättä perua vuoro ottamalla yhteyttä Smash Centeriin (09-3417130). Muussa tapauksessa vuoro laskutetaan.

Kentän kunnossapitoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä Juha Koivuseen (juha.koivunen@smashtennis.fi tai 050-3465716).