käyttäjätilin luominen ja järjestelmän käyttö

Luo käyttäjätili

Voit luoda tilin kentällä painamalla “Register a new account“ laittteen sisäänkirjatusmusruudulla. Tämä onnistuu myös etukäteen my.zenniz.com:issa. Sama tili toimii kaikissa Zenniz-laitteissa. Ilman arvon lataamista Zenniz-tilille voit kokeilla järjestelmää 15 minuutin ajan. Arvoa voit ladata my.zenniz.com:issa (kenttätunnin hinta on 2€, jonka voi jakaa kahdelle pelaajalle 1€/h/pelaaja). Voit ladata arvoa esim. 20 euroa kerralla, jolloin arvo riittää pidempään.

Kirjaudu sisään

Tilin luonnin jälkeen voit vain kirjautua seuraavilla kerroilla sisään. Pelatessasi nelinpeliä, ruksita nelinpelin valitseva ruutu.

Laitteen käyttö: laitteessa on viisi eri toimintoa, jotka on esitelty alla.

1. Play rallies: voit pallotella tai pelata pisteitä syötöllä tai ilman syöttöä. Tässä ja kaikissa muissa neljässä käyttötilassa on neljä eri näkymää:

1. Live: viimeisen lyönnin nopeus, sisällä/ulkona, syötön nopeus ja viimeisen pallorallin pituus rallin päätyttyä.

2. Lyöntihistoria: voit toistaa animaationa palloralleja tai valitsemalla alemmasta listasta toistat vain yhden lyönnin ja näet ammattilaisotteluissa näkemäsi animoidun linjatuomion.

3. Osumarkartta: voit tarkastella lyöntien tai pomppujen sijoittumista kentällä.

4. Tilastot: ovat näkyvissä kaikissa neljässä käyttötilassa.

2. Match: pelaat erän tai ottelun pisteillä. Voit perinteisen tuomarin tuoliin kiinnitetyn pallolaskurin sijasta käyttää Zenniziä pelien laskennassa. Tilastot ovat Match-tilassa sisällöltään huomattavasti muita tilostoja rikkaampia. Muista myös puolenvaihto painike!

3. Practice strokes: Voit valita kohdealueeksi yhden valmiista pohjista (select from presets) tai luoda oman kohdealueesi (custom). Laite laskee osumat, keskinopeudet ja osumaprosentit.

4. Practice serves: Vastaava kuin Practice strokesia, mutta on kehitetty syötöille, eikä ota muita lyöntejä huomioon.

5. My sessions: tiedot juuri päättämistäsi harjoituksista löytyvät täältä

Lähtiessäsi kentältä muista kirjautua ulos.

Pelin jälkeen

Voit analysoida peliäsi my.zenniz.com:ista. Löydät sieltä myös laajemman käyttöohjeen.

Ongelmatilanteissa

Irota laitteeseen kytketty sähkö hetkeksi ja odota muutama minuutti, kunnes log in -screen on näkyvissä. Palaute on tervetullutta support@zenniz.com:iin.