Lyöntiseinät

Smash Centerin entiselle squashkentälle nro 2 on asennettu tenniksen ja padelin lyöntiseinät. Kentällä on kaksi verkolla varustettua lyöntiseinää vierekkäin. Lyöntiseinään lyöminen on hyvä tapata lämmitellä ennen treenejä tai peliä ja varsinkin jos pelikaveria tai kenttää ei ole saatavilla. Lyöntiseinän avulla voi myös harjoitella peruslyönnin toistoa.

Hinnasto:

• Arkisin ennen klo 16: hinta 5 €/h/seinä tai 3 €/30 min/seinä
  • Arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin: hinta 10 €/h/seinä tai 6 €/30 min/seinä

Lyöntiseinän varaus maksutta Smash ry:n jäsenille 31.12.2019 saakka!
Jäsenet voivat varata yhden maksuttoman puolen tunnin vuoron kerrallaan. Muistathan kuitata maksuttoman vuoron kassalle, mikäli olet tehnyt varauksen netissä.

Varaukset nettivaraimella (välilehti Muut) tai soittamalla Smash Centerin asiakaspalveluun puh. 09 3417130.