Mailapelaajien jooga

Kehonhuollossa ja pelaamista tasapainottavassa harjoittelussa Smash tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua mailapelaajille räätälöityyn joogaan.

HUOM! Koronavirustilanteen johdosta joogakurssit on siirretty verkkoon. Tiedotamme täällä uuden kurssin alkamisesta heti, kun kurssiajankohta varmistuu.

Jooga toteutetaan seitsemän kerran kursseina joko verkossa tai Smash Centerillä.

Joogaohjaajamme on RYT200-koulutuksen saanut joogaopettaja Kirsi Kankaanpää, jonka joogamatka on alkanut golfista ja siitä, kuinka kehon liikkuvuutta kehittämällä on mahdollista päästä parempiin tuloksiin myös mailapelaajana.

Lisää Kirsistä voit lukea täältä.

Sisältö:
1.     tutustuminen joogaharjoitukseen ja sen hyötyihin muun liikunnan ja urheilun tukena
2.     ryhti ja tasapaino
3.     liikkuvuus ja kierrot
4.     lapatuki ja lonkankoukistajat
5.     rintarangan avaukset ja vartalon erottelukyky
6.     jalkavoima
7.     faskiat ja sidekudokset, yin-joogaharjoitus

Kehonhallinta on keskeisessä asemassa mailapeleissä ja näitä ominaisuuksia parannetaan mailapelaajan joogassa monipuolisilla harjoituksilla. Joogan tavoitteena on parantaa kehontuntemusta sekä kehittää tasapainoa ja liikkuvuutta.

Harjoituksissa keskitytään edellä mainittujen lisäksi myös lihaskunnon kehittämiseen oman kehon voimalla tehtävillä liikkeillä sekä muun muassa hartia- ja lantioseudun liikkuvuuden parantamiseen sekä vahvistamiseen, jotka osaltaan tekevät pelaamisesta tehokkaampaa ja myös keholle turvallisempaa. Mailapelit vaativat paljon toistoja ja ovat keholle melko yksipuolisia, jonka vuoksi monipuoliseen liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoitteluun kannattaa satsata!

Tarvitset tunnille rennot joogavaatteet ja juomapullon. Smash Centerin tunnille voit halutessasi tuoda myös oman joogamaton. Mattoja voit myös lainata paikan päällä.

Tervetuloa mailapelaajien joogaan!

Lisätietoja:
Tapahtumakoordinaattori Lotta Vuorela, lotta.vuorela@finlandtennis.com, puh 050 5337771.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi terveydellisistä syistä, ota yhteyttä tapahtumakoordinaattori Lotta Vuorelaan (yhteystiedot yllä). Näin vapautat paikan seuraavana jonossa olevalle. Yksittäisiä poissaoloja ei korvata.