Uutisia

Padelklinikoiden teemoina mm. nurkkapeli, kierteet ja jalkatyö (3.6.) sekä hyökkäys- ja puolustuspeli, vastahyökkäys ja yhteistyö parin kanssa (17.6.). Tule mukaan!
Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa.
Valmennus-, kurssi- ja tapahtumatoiminnan keskeytys jatkuu 31.5.2020 saakka - Coaching and event activities suspended until the end of May
Myös ensi kauden 2020-2021 pingisvalmennuksen ilmoittautuminen avattu!
Tervetuloa pelaamaan!
Smash Center and Olarin tennishalli are open for the time being - read new guidelines
Pyrimme jatkamaan toimintaamme viimeistään 1.6.2020 alkaen
Koskee myös vakiovuoroja ja jo ennakkoon varattuja irtovuoroja. Tervetuloa pelaamaan!
Kausi alkaa maanantaina 17.8.2020, ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumisen voi perua 10.8.2020 asti.
Tenniksen ulkokenttä 14 sekä padelin ulkokentät ovat myös avoinna!
Kiitos tuestasi!
Anna arvokasta palautetta valmennustoiminnastamme 30.4.2020 mennessä ja osallistu samalla uusien One Smash Ahead -pelipaitojen arvontaan!
Coaching and event activities suspended until 13 May 2020, Smash Center and Olarin tennishalli are open
Ravintolassa toistaiseksi ainoastaan nouto- ja tilauspalvelu la 28.3. alkaen
Mikäli koronavirustilanne estää kesäkurssien tai niistä osan järjestämisen, ei ilmoittautuminen sido osallistujia suorittamaan peruttujen kurssien maksuja.
We suspend all our trainings, courses and events starting on Wed 18th March at Smash Center, Olarin Tennishalli and Kotkan Tennishalli. Our sports halls are open today on Tue 17th March, but we will inform today about the continuation of our operations.
Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti kaikissa toimipaikoissamme, mutta seuraamme tilannetta ja siihen liittyviä viranomaisten ohjeistuksia.
Osallistumisoikeus on kaikilla Smash ry:n jäsenillä - tule mukaan!
Ensi kauden sarjatennikseen ilmoittautuminen
Tervetuloa kuuntelemaan uudesta fysiikkavalmennuksen kokonaisuudesta ja osallistumaan maksuttomalle mailapelaajien demojoogatunnille!
Naisten yleisessä sarjassa 7. sijalle ylsi Smashin tapahtumakoordinaattori Lotta Vuorela
Lämpimät onnittelut!