Uutisia

Tapahtumat ja kurssit on peruttu 28.12.2021-24.1.2022 välisenä aikana.
Katso kaikki smashilaiset mitalistit täältä
Kaikki ilmoittautuneet paikalle klo 16
Smash Center ja Arena Center Myllypuro suljettu 24.-25.12.
Lahjakortit voi ostaa Smash Centerin asiakaspalvelusta. Lahjakorttia ei voi käyttää Smash ry:n tarjoamiin palveluihin (valmennus, kurssit, tapahtumat, kilpailut ja jäsenmaksut).
Onnittelut voittajille, sekä lämmin kiitos kaikille osallistujille hienosta tapahtumasta!
Tervetuloa kannustamaan - varaudu näyttämään koronapassi (yli 16-vuotiaat) Smash Centerin katsomoalueella.
Kultaa Nupulle, Oskarille, Aatulle ja Wilhelminalle
Oli sarja tai taso mikä tahansa, niin back to back -mestaruus on kova juttu!
Varaa nyt opetustuntisi!
Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.
Tervetuloa mukaan Padel Americanoihin keskiviikkona 29.12. klo 19-21
Tervetuloa kaikille avoimeen harrasteturnaukseen Smash Centeriin!
30-vuotisjuhlakilpailu on saatu päätökseen Smash Centerissä.
Tervetuloa kannustamaan - muistathan maskin - tai seuraa Ruutu-palvelussa!
Uudet ryhmämme ovat suunnattu kokeneemmille, padelin aktiivipelaajille.
Tämänkertainen leiri on suunnattu pääsääntöisesti Smashin aikuisvalmennuksen tasoryhmille 4-5.
Opetuksessa käytetään hyväksi golfsimulaattorin teknisiä ominaisuuksia kuten hidastusvideoita ja kuvia.
Katso liitteistä päivitetyt kilpailukaaviot
Tennis- ja sulkiskisojen ilmoittautuminen päättyy 16.11., padelkisojen ilmoittautuminen päättyy 23.11.
Tervetuloa mukaan kannustamaan!
Kisat pelattiin Arena Center Myllypurossa 6.-7.11.
Jesse voitti pojat 16v-sarjan MM-kultaa Zürichissä lokakuun lopulla pelatuissa racketlonin MM-kilpailuissa.
"Tosissaan, mutta ei totisena."