Tule kisoihin Myllypuroon LOKAKUUN VIIMEISENÄ VIIKONLOPPUNA 23.-25.10.15!

15.10.2015


ND ja MD luokissa ainakin kaksi ottelua

Tervehdys Hallilta - Tule kisoihin Myllypuroon LOKAKUUN VIIMEISENÄ VIIKONLOPPUNA!

Smash-Tennis järjestää lokakuun lopussa kisaviikonlopun, johon toivotaan mukaan myös aktiivipelaajia, jotka ovat pitkään harkinneet kisaamista tai kisaavat vain harvakseltaan. 

 • Lokakuun kisassa aloitteleville kisaajille sopivia sarjoja ovat Miesten kaksinpelin D-luokka, Naisten kaksinpelin C-luokka tai Miesten nelinpeli C-luokassa. 
 • MD ja ND kaksinpelin sarjat antavat mahdollisuuden ainakin kahteen peliin eli pelit eivät pääty, vaikka häviäisit ensimmäisellä kierroksella.  
 • Ns. ”lohdutus” kaavion kautta on sinulla edelleen mahdollisuus päihittää toinen kilpakumppani.

Kannustimena kisaamiseen on tarjolla hyvät palkinnot. 

 • Kunkin pääsarjan 1. palkinto = 6 kk valinnanvarainen lehtitilaus A-lehtien valikoimista.

Pelattavat luokat: MIEHET B, C ja D - NAISET D, C-B40 - NELURIT Miehet C ja Naiset C-B40 

 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: perjantai 16.10.2015 klo 23.59
 • Otteluarvonta: maanantaina 19.10.2015 klo 13.00 
 • Ottelukaaviot valmiina: 20.10.2015 klo 15.00

 

OHJEISTUSTA ALOITTELEVALLE KISAAJALLE

 • Virallinen kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti kilpailurekisteri TennisÄssän kautta www.tennisassa.fi
 • Ennen kisoihin ilmoittautumista sinun tulee lunastaa virallinen kilpailulisenssi ja ilmoittaa itsesi tennisliiton alaiseen tennisseuraan. Kertaluontoinen kilpailulisenssi maksaa 15€ / kilpailu ja kalenterivuoden voimassa oleva lisenssi maksaa 20 € / vuosi. Kilpailulisenssi (=pelaajanumero) lunastetaan sähköisesti samaiselta www.tennisassa.fi-sivulta kohdasta KIRJAUDU. Seurailmoitukset toimivat yleensä sähköpostilla ja seuran omalla pankkisiirtolomakkeella.
 • Smash-Tennikseen voi liittyä ilmoittautumalla suoraan sähköpostilla Tapio Totrolle (tapio.totro@finlandtennis.fi). Tämän vuoden jäsenyys (= loppuvuosi) maksaa 20€. 
 • Tulevan Smash-kisan löydät tämän linkin kautta ja sen välilehtia klikkaamalla, näet mm. muut jo ilmoittautuneet pelaajat, kisapaikan osoitteen, ilmoittautumisen dead-linet jne.
 • Kaikki Suomen Tennisliiton alaiset viralliset kilpailut löytyvät Ässä-järjestelmästä www.tennisassa.fi-sivulta. 
 • Kilpailuihin osallistuvan pelaajan tulee aina olla jäsen jossakin suomalaisessa tennisseurassa, joka on Suomen Tennisliiton (STL) jäsen. Pelaaja voi olla jäsenenä yhdessä tai useassa STL:n jäsenseurassa, mutta hän voi samanaikaisesti edustaa vain yhtä seuraa

Ikäluokat, erilaiset kilpailut ja erilaiset kaaviomallit

 • Tenniskilpailut on luokiteltu joko iän (yli 35 naiset = N35) tai tason mukaan. Miesten alin luokka on D-taso ja naisten alin kisaluokka on D-taso. Joskus tasoluokkiakin halutaan rajoittaa esimerkiksi niin, että vain yli 40-vuotiaiden sallitaan pelaavan ko luokassa. Tämä on erittäin tyypillistä ns. seniorikilpasarjoissa. Tällöin merkintä on esimerkiksi yli 40 vuotiaalle naisille alimmassa tasoluokassa N40C. 
 • Luokka pelataan yleisesti cup-muotoisena.  Cup-kilpailussa hävinnyt tippuu yleensä kilpailusta heti hävityn ottelun jälkeen. Joissakin kilpailuissa saatetaan tarjota lisäksi jatkokaavio eli niin sanottu lohdutussarja. Cup-kaaviot pelataan loppuun saakka, jolloin voittaja saadaan selville. 

Ilmoittautuminen kisoihin

 • Ilmoittautuakseen kilpailuun tulee pelaajalla olla Ässässä pelaajanumero ja seuraedustus. 
 • ILMOITTAUDU SMASH-TENNIKSEN jäseneksi. Lähetä sähköpostilla tiedot tapio.totro@smashtennis.fi (sähköpostiin: Nimi, SOTU, osoite)
 • LUO PELAAJANUMERO JA MAKSA KILPAILULISENSSI

1. Pelaajaumeron luonti I

Mene kohtaan KIRJAUDU -> Uudet kilpailijat REKISTERÖIDY->TÄYTÄ LOMAKE -> TALLENNA

2. Pelaajanumeron luonti II

Luo itsellesi salasana. Tältä sivulta löydät uuden salasanasi. -> TALLENNA

3. Kilpailulisenssin maksaminen

Voidakseen ilmoittautua ja osallistua kilpailuun, tulee pelaajalla olla maksettuna sen kalenterivuoden kilpailulisenssi. Tämän voit hoittaa verkkopankkitunnuksillasi Ässän kautta.

Kilpailulisenssin maksaminen I

Kirjaudu Tennisässään -> Mene kohtaan: Ylävalikko OMAT TIEDOT

Vasen alakulma: MAKSA KILPAILULISENSSI

Kilpailulisenssin maksaminen II

Valitse maksu. Maksa kilpailulisenssi verkkopankissa.

Eri-ikäisille pelaajille on erisuuruisia lisenssivaihtoehtoja. Kertalisenssin lunastanut voi ilmoittautua ja osallistua yhteen kilpailuun. 

Ottelukaavioiden julkaiseminen ja saapuminen kisapaikalle

 • Tarkista otteluaika Ässästä ja saavu paikalle hyvissä ajoin. Ilmoittaudu kisatoimistoon ja mene kentälle kun lopullinen otteluaika selvillä. Joskus edellisen peliparin peli viivästyy ja tästä syystä otteluasi ei pystytä aloittamaan heti. Tarkkaile tilannetta kisatoimiston seinältä. Yleisesti halleissa on kuulutusjärjestelmä, jonka kautta kukin pelipari kutsutaan kentälle.
 • Pelin päätyttyä voittajan velvollisuus on ilmoittaa ottelun lopputulos kilpailujen johtajalle ja samalla ottaa selvää seuraavan ottelun alkamisesta. 

 

 

HYVIÄ PELEJÄ KAIKILLE

 

Toivoo

 

SMASH KISAJÄRJESTELIJÄT!